Nick

228 17 6
                                    

Ma intorc spre femeia ce sta agatata de umarul meu si o smuncesc de pe mine , aceasta aterizand pe jos. Barbatul apare in usa tinand pistolul indreptat spre mine si singurul lucru pe care il mai aud este un pocnet.
~~~
-Ellaaa!!
Ma trezesc tipand si ud de sudoare. Doua maini incearca sa ma linisteasca si un glas subtire imi vorbeste speriat.
-Nick , Nick sunt aici! Sunt aici langa tine , ai avut un coşmar. Tremur din toate incheieturile şi ochii mi se umezesc , o apuc pe Ella in brate si o strang mai tare decat am facut-o vreodata , ii sarut fruntea si observ cat de tare am speriat-o cu reactia mea.
-Ce s-a intamplat ce ai visat asa de infricosator? Poti sa vorbesti despre asta?
-A afost cat o viata a durat o vesnicie nu pot sa cred ca a fost un vis tu esti bine?
Incet imaginile visului mi se clarifica lucruri stupide precum faptul ca acei trei ani nu erau incarcati cu amintiri si nici macar nu aratam diferit , totul a fost doar un coşmar unul mai rau decat mi-aş fi putut imagina ca voi avea.
-Totul trecea repede dar parea o vesnicie in acelaşi timp, am visat ca ne-am certat si .... si am facut un lucru groaznica. Si tu m-ai scos din tampenia care a urmat ,cand eram la politie stii si dupa ai plecat si ai disparut si te tot cautam si am vazut cateva tablouri la emisiunea aia stupida pe care ma obligi sa o urmaresc cu tine si am stiut ca tu esti cea care le-a facut asa ca am tot cautat si dupa ai facut un desen dupa cartea aia pe care am patat-o eu cu cafea si l-am improscat cu ea si am ştiut atunci ca nu sunt nebun ca am dreptate . Am urmarit-o pe femeia aia ciudata si abea acum imi dau seama ca semana cu matusa mea si acolo era un copil si din cate mi-am dat seama iti foloseau sangele pentru copil dar nu stiu cum de stiu asta pentru ca nu mi-a spus nimeni dar stiam şi nu mai vorbesc de inpuşcatura.
-Nick! Nick , ma auzi ...linişteşte-te eu sunt aici a fost doar un vis .
Ma strangea in brate si imi mangaia obrazul stand in poala mea.
-Am aparut cu o fata la petrecerea de ziua mea , eram furios cand te-am vazut cu Rayan la pranz .De asta s-au intamplat toate.
-Nu ,nu ai aparut de cate ori va trebui sa iti spun ca a fost un vis? Ziua ta e saptamana viitoare abea si iti jur ca nu se va intampla nimic din toate astea.
-Promiti?
-Da Nick , promit. PRIMESC O IMBRATISARE lunga si calduroasa care pare ca nu se va mai termina.
-Si totuisi , cum ai putut sa visezi atatea in asa putin timp nu imi dau seama , Am citit eu un studiu ca un vis nu dureaza mai mult de cateva minunte inainte de a te trezi.
-Pai cred ca la mine au fost mai multe decat de obicei.
-Ai noroc ca AI mei nu s-au intors inca , altfel era vai de noi.
-Imi pare rau ,nu am vrut sa te speri si pe tine.
-Stiu , e ok totusi cred car trebui sa nu te mai furisezi in camera mea , ar putea fi periculos.
-Am mers 5 minunte cu masina si inca 3 pe jos ca sa ma furisez pe geam si sa intru aici numai pentru a afla ca ai tai nici nu sunt acasa?
-Da !
-Trist.
-Nu, e invatare de minte ,nu vreau probleme sa stii ca fac destule pentru mine ,nu vreau sa ii mai supar si pentru altele.

Pata de cafea pe carteWhere stories live. Discover now