Ella

226 14 2
                                    

-Eu nu inteleg de ce nu putem sa facem o petrecere de ziua ta ,tie iti plac petrecerile .
-Dupa visul acela nu mai imi plac ,mai ales cele de ziua mea si nimic nu imi doresc mai mult decat sa stam in pat si sa urmarim un film .
-Esti sigur?
-Nu mai insista .
-Gata nu mai insist totusi nu era tarziu sa stii adica pana diseara .
-Ramanem la mine!
-Ba nu , eu merg la voluntariat cu spectacolul acela si tu stai la mine pana ce termin . Cand ajung mergem la tine.
-Ma lasi singur de ziua mea?
-Nici gand ! Te las cu Tobi de asta spun sa stai la mine...si nu dureaza mult promit.
-pai nu pot sa vin si eu la spectacolul de caritate ?
-Ba da poti ....dar ma vei face de tot rasul cand te voi pune sa stain in picioare pentru ca nu mai sunt locuri si grupul fetelor, stii ti-am povestit de ele se  vor  distra pe cinste .
-Bine gata raman acasa .
Ma suni cand sa vin sa te iau si mergem la mine ...asa e bine?
-E perfect acum opreste aici sa cobor.
-Ok ...ai grija!
-Si tu ! Pa!
Il sarut pe Nick in graba si cobor din masina . Numai Dumnezeu stie cum am reusit sa ma abtin din ras si sa mentin intreaga minciuna pe picioare. Acum nu mai am decat sa cumpar ingrediente pentru cina ,un film ,un cadou perfect si sa vorbesc cu Tobi sa ma asigur ca Nick nu va merge acasa.
Am inceput prin a cumpara ingredientele si am avut noroc gasind totul foarte repede , am cumparat un film dragut si acum urmeaza partea mai grea. Ce as putea sa ii cumpar? Asta e dea dreptul o dilema . Ma hotarasc sa cumpar un tricou cu serialul sau preferat si o sapca super draguta pe care scrie mare cu rosu. "Am iubita" . Asta il va amuza sigur .
Am alergat spre primul taxi pe care l-am gasit si am incercat sa il sun pe Tobi care spre oroarea mea nu raspundea.
1 , 2 , 3 , 4 . L-am apelat de 5 ori si nu raspunde . Cand dau sa inchid se aude vocea foarte ragusita a lui Tobi.
-Ce e asa urgent Ella!
-Tobi nu tipa la mine- ce rahat faci de nu raspunzi?
-Sunt cu Caleb ce cacat crezi ca fac?
-Mama boule o sa te omor jur!Ce am vorbit ca faci azi?
-Ooo Doamne am uitat ! Cobor sa vad daca e jos!
-Pe naiba sigur nu e ! Un singur lucru te-am rugat si tu uiti din cauza hormonilor .... sper sa ramane-ti insarcinati!!!
Eram asa de nervoasa ca imi venea sa plang nici macar oroarea de a stii ce faceau ei doi nu ma poate soca mai tare. Daca a stricat tot , Tobi va plati. Taximetristul ma priveste ciudat probabil de la lucrurile pe care le spusesem la telefon si acum imi vine si sa intru in pamant de rusine.
In fata casei simt cum inima mi se mai usureaza vazand poarta incuiata si nici un bec deschis . Ma grabesc sa pregatesc totul , nenorocitele astea de paste par sa nu se mai faca si nu stiu ce ma speri mai tare ca voi da foc la casa cu atatea lumanari sau ca s-ar putea sa apara din moment in moment si eu sa nu fiu gata. Cand intr-un sfarsit termin cu masa merg sus imi iau rochia pe care o pregatisem si tocurile . Nu pot sa cred ca m-am imbracat asa dar e ziua iubitului meu si ar cam trebui sa arat bine pentru el nu? Nu? Rochia neagra imi urmareste cu delicatete formele corpului si cu papuci arata chiar bine . Telefonul suna si mai am putin si scap sticluta de parfum.
-Alo!
-Hei ...unde esti?
-Pai eu am terminat , poti sa imi aduci totusi paltonul de la tine si sa vi sa ma iei?
-Nu e asa frig iti dau bluza mea!
-Nu ,te rog !Adu paltonul.
-Bine atunci vin in 10 minunte ...abea astept sa te vad sunt tare bucuros.
-Serios ? Asa bine te-ai distrat  ?
-Nici nu stii!
-Ai dreptate nu stiu ...vin-o mai repede sa imi explici .
Il aud chicotind inainte de a inchide telefonul . Sting toate luminile si chiar ies din curte pentru a incuia .Ma ascund dupa colt si astept . Astept . Astept si iar Astept. Intr-un final masina lui apare pe alee si coboara grabit indreptandu-se spre casa . Ma furisez in spatele lui si cand deschide usa cred ca observa mirosul de mancare deoarece se opreste putin . Continua sa mearga pana ajunge in living si in momentul in care ramane blocat la vederea mesei si a lumanarilor il apuc in brate pe la spate.
-La multi ani!
Nu spune nimic doar imi strange mana ce il inconjoara si ma trage in fata lui. Ma ia in brate si ma saruta atunci cand se desprinde de mine observ ca ochii sai sunt umezi si la fel se fac si ai mei. Pe masa sta asezat tortul cu "La multi ani" si "te iubesc"
-Eu cu siguranta te iubesc si mai mult Ella!
Ma sarutat din nou si genunchii pareau sa mi se inmoaie incet .
-Asta e cea mai frumoasa zi din viata mea!
-Hai sa ne asezam si sa imi povestesti tot.
Am aflat cum a depus testamentul si cum acum matusa lui are termen de o luna sa se mute si cat de emotionat se simte pentru ca am facut asta pentru el .
-Bine poate a fost ceva ce a stricat putin ziua . Spune si incepe sa rada foarte tare .
-Ce vrei sa spui .
-Sa vezi am ajuns la tine si nu raspundea nimeni si cand am ajuns sus se auzeau niste sunete asa ca am fugit cat m-au tinut picioarele.
Mi-am plesnit fruntea si am inceput sa rad si eu.
- Da stiu ce spui Tobi nu s-a tinut de cuvand se pare ca Caleb i-a distras atentia. Hai sa nu mai vorbim despre asta e bizar. Spun si incep sa rad din nou.
-Ai dreptate. E foarte buna mancarea .
-Multumesc !
-Cum tu ai facut-o ?
-Da ,bineinteles!
-Nu imi dadeam seama de ce e asa extraordinara si dulce .
-Am luat si un film?
-Ce film?
-3 Metri deasupra cerului dar daca nu vrei putem sa cautam unul din colectia tatei.
Ochii mi s-au umplut pe jumatate cu lacrimi ...as vrea sa fie el aici si sa ne recomande unul.
-Nu ...e perfect. Urcam acum ? Spal eu vasele maine?
-Urasc sa las vasele nespalate.
-Azi e ziua mea si vreau sa stai cu mine nu cu vasele .
-Bine hai sus!
Am urmarit filmul pana la jumatate cand Nick a inceput sa ma sarute pe gat si aveam impresia ca in camera devine mult prea cald. M-am intors spre el si am inceput sa ne sarutam . Era un sarut dulce dar incarcat de pasiune si dorinta ceva ce nu mai simtisem pana acum era dorinta pura . Imi doream ca acele buze fine si dulci sa imi sarute intrg corpul . Mainile lui imi mangaiau spatele, ale mele trasand lini fine cu unghia pe gatul sau .in curand buzele sale ajunsera din nou pe gatul meu si un val de fiori imi strabatu intreg corpul.Vroiam sa fac asta cu el ...chiar imi doream dar o fi momentul potrivit . A observat ca am ramas putin nemiscata si s-a indepartat putin de mine .
-Scuze Ella nu trebuia sa fac asta ,m-am grabit!
Nu a mai apucat sa spuna ceva deoarece l-am sarutat din nou orice s-ar intampla imi doresc enorm ca el sa fie primul . I-am asezat mana in locul in care poposise pana atunci si am observat cu si privirea lui era plina de dorinta de parca ar fi enorm de greu sa se abtina. M-a tras in bratele sale rochia mea ajungand pana la coapse .
-Arati superb in rochia asta .
Am zambit , nu puteam sa zic nimic in mine ardeau flacari mistuitoare ce pareau sa se amplifice cu fiecare miscare ,fiecare atingere.
-Ella te doresc asa mult . Soptele lui imi rasunau in ureche . Te iubesc asa mult . Totul imi parea un vis . Mainile lui imi mangaiau acum coapsele in timp ce eu imi treceam mainile prin parul sau. Am inceput sa ii desfac nasturi camasi in carouri si vazand felul in care imi tremura mainile ma ajuta sa termin . Cand am scapat cu totul de ea am descoperit un corp pefect ce parea sa ia foc . Fara sa imi dau seama ce fac am inceput sa il sarut pe gat  pe linia maxilarului pana ce am ajuns in dreptul inimi sale ce parea ca vrea sa iasa cu totul a scancit cand mi-am indepartat buzele de pielea sa si am simtit cu o scanteie electrica a aparut in locul ascuns din interiorul meu . A dus mainile la fermoarul rochiei mele si m-a privit in ochi.
-Sigur vrei asta! Si cea mai mica ezitare de ai avea ne-am opri sa stii!
-Stiu...vreau asta!
A zambit si a tras usor ,mult prea usor de fermuarul rochiei mele . Mainile sale calde se plinbau peste bretelele sutienului pana ce reusi sa traga rochia pana la nivelul abdomenului . Subit mi  s-a facut jena de corpul meu care nu era nici pe departe la fel de perfect ca si al lui dar privirea de admiratie pe care mi-a aruncat-o m-a facut sa uit de tot . In mai putin de un minunt eram in lenjerie in fata sa . Acum ma bucur enorm ca am ales sa port o lenjerie mai sexi de data asta . Am simtit cat de infiarbantat era si el si am inceput sa il ajut cu , cureaua nu era corect sa raman prima in lenjerie . M-am inrosit cu totul cand l-am vazut in lenjerie si el a observat asta chicoti.
-Esti asa dulce . S-a intors si m-a asezat sub el . A inceput sa imi sarute linia sutienului caborand pana ce ajunse sub buric. Am simtit cum mainile sale imi deschid cu usurinta sutienul si il indeparteaza si sub privirea lui parjolitoare totul deveni mai intens . Ii mangaie si ii saruta facandu-ma sa gem de placere . Mana lui cobora pana in acel punc ascuns al fintei mele si ranji vazand cat de mult il doresc .Mi-am ascuns fata in perna ,el tragangu-mi privirea la el.
-Nu vreau sa iti fie rusine de mine ..intelegi? Priveste -imi apuca mana si o duse spre boxeri sai- si eu te doresc asa de tare incat ma doare .Ma sarutat si continua sa ma atinga . A scapat de boxerii lui si intr-un moment de curaj am inceput il mangai si eu . Cand magia s-a produs totul a parut sa stea pe loc era grijuliu si rabdator. A fost un moment incarcat de tandrete nici decum vulgar asa cum percepusem inainte de el totul. Era perfect.

Hey! Sper sa fie ok!  A fost prea "intens"?

Pata de cafea pe carteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum