Nick

244 19 2
                                    

In fiecare zi de o saptamana am urmat acelaşi ritual de "urmarire al femii" si parea sa locuiasca singura si sa lucreze intr-un spital nimic mai mult si din cate am vazut nu cred ca ea ar avea macar putin timp de arta.Abea acum imi dau seama ca acum sun ca un obsedat dau un criminal in serie , dar cui ii pasa nu? O caut de prea multa vreme pentru a renunta acum. Astazi sunt pregatit sa dau nas in nas cu realitatea si am şi un plan extraordinar.
-Buna ziua!
-Va pot ajuta cu ceva?
-Da pai stiti ma numesc Dominick Hale si va deranjez in legatura cu tablourile pe care le-am cumparat, tablourile facute de dumneavoastra.
-Ce e cu ele?
-Imi doresc enorm unul special , facut de dumneavoastra bineinteles daca dumneVoastra sunteti artistul.
-Mda , eu sunt! Cam ce v-ati dori?
-O interpretare a carti intr-un tablou. Intelegeti ce vreau sa spun?
Am scos cartea care ascundea atat de multe amintiri . "Cautand-o pe Alaska" .
-Va dura !
-Sunt dispus sa astept!
-si va si costa!
-Si de asemenea sunt dispus sa platesc.
-Bine atunci batem palma. Ma scuzati acum trebuie sa plec imi lasati un nr de telefon?
-da bineinteles.

***
-Ai o saptamana de cand nu mai treci pe la firma imi pare rau dar nu se mai poate asa, sriu ca esti seful meu si nu sunat in madura sa spun asta dar sunt si prietena ta . Tobias mi-a spus de planul tau si cred ca este cam nebunesc. Nunmai vb ca sunt o multime de dosare care asteapta sa fie semnate , pe biroul tau.
-O sa fiu maine dimineata acolo.
-Nu nu ai dreptate trebuie sa ....
-Stai ce?
-Am un plan bun pus la cale asa ca voi relua munca in asteptarea unui radpuns.
-ce vrei sa spui?
-Ai sa aflii, sarah , ai sa afli.
-Daca spui tu ! Numai sa ai grija?Politia inca o mai cauta nu au gasit nici macar o urma poate ea.....
-sa nu spui asta nici macar in gluma Sarah.
-Dar....
-NICI UN DAR.....IESI!
Simtiam cum furia ma manca pe dinauntru , Sarah a iesit dupa ce mi-a aruncat o privire ingrijorata. Stiam ca numai eu am ramas cu speranta in rest cam toata lumea a pierdut-o . Stiam ce avea sa se intample daca Ella era artistul dar daca aceasta nu era atunci...ce aveam sa fac? Si poate totul ar fi mai usor daca nu ar fi vina mea , dar acum e prea tarziu si desi stiu ca toti ma cred nebun o voi gasi si voi repara asta. Cel mai inspaimantator e ca s-ar putea sa fie bine si sa fi facut atatea lucruri intentionat cea ce nu ii sta in caracter dar daca ar fi asa ce as face , familia ei ce ar face?
Nu ,e imposibil ea nu ar face asa ceva si oricum ar fi politia ar fi gasit-o.

Dupa o saptamana.

Am primit un telefon dis de dimineata si urmeaza sa ma intalnesc cu, stai nici macar nu stiu cum se numeste acea femeie. Mai am jumatate de ora pana trebuia sa ajung asa ca mai astept in fata blocului deoarece se pare ca ea nu e acasa. Dureaza mai putin de 10 minunte de asteptare inainte ca aceasta sa apara tinand un tablou împachetat in brate.
-Ai ajuns mai devreme .
-Am ceva de rezolvat mai incolo.
-Pai hai sa vezi tabloul. Nu te invit inauntru e dezordine va deranjeaza daca stam aici.
-Nici o problema.
A inceput sa despacheteze tabloul si sa palavrageasca ca ea este un artist respectat sa ca isi doreste bani buni pe tablou altfel pot sa imi iau gandul. Varsta mea ma face adesea sa par un pustan neserios , de acea am ales sa port costum mai des pentru a fi luat in serios , mai ales la firma dar se pare ca nu merge faza asta peste tot.
-Doamna stati linistita, voi plati.
Si tragand de tablou acesta iesi din acea hartie maronie ce il invelea. Femeia ramase socata cea ce imi comfirma faptul ce nu dansa era artista.
-Euuu..... eu cred ca voi mai avea nevoie de ceva timp, se pare ca a avut loc un accident.
-Pot sa vad?
-Mai bine nu!
-Insist , ba chiar il voi cumpara asa cum este.
-E ceva ce ascunzi baiete.
-Absolut nimic doar ca asta ma pasioneaza , uneori greselile fac arta mai speciala.
A intors tabloul si am simtit cum picioarele mi se inmoaie si lacrimile mi se aduna in ochi. Am incercat sa imi revin in graba .
-Este chiar minunat.
-Mda, a avut un accident cu cafeaua , e patat.
-Il cumpar.
-Nu veti primi banii inapoi.
Am platit si am plecat spre maşina nevenindumi inca in fire credeam ca voi fi fericit sa aflu ca am avut dreptate dar in acest moment sunt mult mai mult de atat sunt in al 9 lea cer. Ella, Ella a mea a pictat tabloul , ea l-a improscat cu cafea si tot ea di-a dat seama ca sunt pe urmele ei.

Stiu ca va doriti ca totul sa devina la normal si va reveni trebuie doar sa mai asteptai putin , putin de tot. (Asa ca sper sa va fi convins sa renuntati la tigai pt moment) Va multumesc, si va iubesc.

Pata de cafea pe carteWhere stories live. Discover now