Poděkování

1.1K 107 11
                                    

Tak jsme to společnými silami zvládli!

Můžu Vám slavnostně říct, že epilogem jste dočetli 156 stranu běžného Word dokumentu A4. Posledním slůvkem pak dočetli to úplně poslední ze 103 838 slov. Detailnějšími statistikami už Vás nebudu nudit, protože ty nejdůležitější vidíte zde i Vy sami.

Nápad na tento příběh se zrodil už v únoru roku 2013, kdy se příběh dočkal pouze svého prologu a původně byl zamýšlen jako jednodílný! Ano, opravdu nežertuji, ale jak vidíte nakonec jsem z tak prostého nápadu vytvořila děj daleko obsáhlejší, až je z něj celá kniha. 

Psaní odstartovalo během listopadu 2014 a poslední tečka příběhu byla napsána 6. listopadu 2015. Byl to dlouhý a náročný rok, ale nakonec se to však všechno úspěšně povedlo.

A tímto bych chtěla vyjádřit nejhlubší poděkování každému, kdo to se mnou vydržel až do zdárného konce. Tohle DÍKY patří Vám! Je zde tolik lidí, co mě po každém díle podpořili svým komentářem a vyjádřili nadšení nebo nesouhlas s některými událostmi v příběhu, že kdybych měla všechny jmenovat, seděla bych tu ještě o půlnoci. Avšak věřte mi, že jakýkoliv Váš příspěvek jsem vždy četla, i když jsem na něj zrovna neodpověděla. Pokud bych měla odpovídat na všechny komentáře, spíš než psaní nových kapitol bych se věnovala rozepisování svých slov díků na Vaše komentáře a ještě teď bychom byli někde uprostřed příběhu. Proto nesmutněte, pokud jsem Vám nepoděkovala osobně, protože tohle velikánské díky patří Vám! 

Samozřejmě jsou tu ale i speciální osoby, kterým bych ráda poděkovala zvlášť, protože se o to prostě zasloužily. Kikuš (@Kiku__Horan), za její opravdu neutichající podporu nejen tady, ale i jinde; @Sabulis, za její výživné perličky v inline komentářích, které mi už teď prodloužily život nejméně o deset let; Barborce (@rainbowbarb), která mě vyslechla při mém dilematu s epilogem; @SuperWomanCZ, za ty nezapomenutelné komentáře opravdu vyzdvihující děj, který četla; a všem ostatním, jejichž přezdívky si pamatuji i nepamatuji v závislosti na počtu podpory, které jsem od nich obdržela. Chtěla bych Vás tady všechny vypsat jmenovitě, ale jistě chápete, že by to musel být hodně dlouhý seznam jmen a já bych si neodpustila, kdybych na někoho omylem zapomněla, takže věřte mi, že pokud se Vaše jméno alespoň jednou objevilo pod některou z kapitol, já si Vás zajisté všimla a Vaše jméno by zde bylo napsáno! 

Příběh skončil a toto jsou jeho opravdu poslední slova, která však mohou být obohacena ještě o ty Vaše, pokud byste mi chtěli dát ještě něco málo vědět. A třeba právě to, jaká scéna se stala Vaší neoblíbenější, nebo na kterou nemůžete zapomenout. Co vás rozesmálo nebo naopak rozplakalo. Co o jejich životě byste se nejraději nedozvěděli, či co vám vadilo. Taková zpětná vazba - a to mi věřte - by pro mě byla nejlepší. Věděla bych, co jsem napsala dobře i to, co bych v příštích svých příbězích měla změnit. A... to mi taky věřte, že další díla ode mě budou! Mám hodně plánů. Ale to sem nepatří.

Takže ještě jednou bych Vám ráda vyjádřila svůj vděk za Vaši podporu a ráda bych se tímto rozloučila s celým příběhem, na který já osobně jsem hrdá. Je to jako moje dítě, na které jsem pyšná, takže se mi s ním těžko loučí, ale stejně tak jako každé dítě jednou vyroste a odejde z domu, i krásný příběh skončí, aby dal zase prostor příběhům novým.

S láskou ♥ Dexiee

Milující matka a autorka příběhu Best Win of All











Best Win of All [Larry]Where stories live. Discover now