BAŞLAYALIM!

115 16 0
                                    

Saygılar sevgiler. Başlayalım herkes hazır mı? Sevgiler en derinden sevgiliye.


Durumlar iyi değil, durumlar derin. Gökten üzerime üzerime beyaz beyaz bir şey düşüyor. Hepsi üzerime geliyor. Oturduğumuz yeri kirletiyor. Bende bu soğuk havada gidip oturuyorum o kayalıklara. Hava zifiri, geceye yakın. Geceyi Yakın! Evet Albayım Başlayalım.

Aynalara bakıyorum, aynalarda derdim anlatıp anlatıp kendime kızıyorum. Biraz vakit geçiyor birden silüetin aynamda. Git diyorum, gitmiyor. Yüzsüz müsün nesin be? Yapma diyorlar, etme. Kendini öldürme. Bırakın deyip zincirlerimi kırıyorum bıraksınlar da biraz da ben öldüreyim kendimi. Olmuyor be Müzeyyen. Seni unuttum. Bunu da mı yaptın dedi tabakam. Kes dedim sardım bir ince belli. Senden başka yazacak kimsem yok, konum yok, fikrim yok, yokluklarım çok, yokluktayım sen hatta sensizlik bile yok. Yağan beyaz damlalardan biriyle göğe çıkmak istiyorum Müzeyyen. Gökten yere gidip gelmek... Hayatım bir arpa boyu kadar ilerlemezken ölüm çığ olmuş büyümekte...

Durumlar iyi değil, durumlar derin. Aldığım her nefes sensizliğe mahkum. Ben senin hikayende yokum. Sen benim hikayemde çoksun ama gel gör ki yoksun. Hava soğuk, kışa yakın. Yakın kışı, dökün alevi yakın! Evet Albayım II. Perde Başlayalım.

Dünümü bulamıyorum, dünümde kaybolmuşum dünde kalmış kendim. Biraz vakit geçiyor birden silüetin dünümde. Git diyorum git uzaklaş birazdan patlayacak her yer yanacak gök dünyam alev. Kaçmıyorsun düpedüz intihara teşebbüs. Geleceğimin geleceği kalmadı. Oda dün gibi patlamaktan korkup ürküyor. Ne senin geleceğin, ne benim seninle bir geleceğim. 

Seni unuttum! Yazacak konum yok! Sinirim geçmedi, kinim yok. Haydi kime emanetsen ona emanet.


Bir Adamın GünlüğüWhere stories live. Discover now