Mavi Saçlı Kadınlar ve Sen Müzeyyen!

58 3 0
                                    

Sanatın sokağında, bir balkonda, bir iskemle üstündeyim ve daha buralar inşaatken biz seninle geçerdik Müzeyyen. Şimdilerde kalbim yıkık dökük, hadi gel gene geç yüreğimden.
Tütünümün dumanı hayallerime eşlik ediyor ve şu lanet sigaralar bir türlü sen kokmayı beceremiyor.
Fabrika dumanı göğe yükseliyor, yıldızımız bu duruma tepkili. Sen denizde süzülürken dağdaki kayalığın içi acıyor. Ne kadar da üzdük birbirimizi, birbirimiz derken ben ve sen Müzeyyen!
Ölüm haberleri gelmeye başladı dört bir yandan iki kere ağladım şehir mezarlığında. Anladımki ölüm bana göre bir olay değil, bir dilekçe yazmalıyım bu konuyla ilgil, belki çok yaşa der Tanrı ve belki seni de verir yanıma! Boş ver ütopyalar güzeldir be Baba!
Mavi saçlı kadınlar ve sen Müzeyyen sadece bunlar ilgimi çekiyor şu dünyada. Bir de sarışınlar, kadınlar aptal ve sarışınlar Nirvana!
Merdümgiriz adlı hikayeye devam etmek istiyorum ama kurguyu hatırlayamıyorum. Sonunu bilemiyorum. Bizimde öyle; biz derken...
İçimdeki hücre topluluğu Sayın Başkan'ı istiyor! Bir sonraki bölüm büyük bir oturum gerçekleşecek Müzeyyen. En son katip miydin sen? Doktor çıkmıştı sanırım. Eskiye dönüp okumam lazım.

Bir Adamın GünlüğüOnde as histórias ganham vida. Descobre agora