Yenik Ben Bana

690 74 6
                                    

Kendi dünyamın içinde yaşıyorum. Susmuyorum ona. Ağlıyorum, anlatıyorum, yazıyorum ona. Ne bir dost gördüm kalem kadar ciddi ne bir kardeş kalem kadar sadık. 

05 saat... Şimdi saat sessizlerin rüyası. Susanların dünyası. Sukunet devrede. Yalnızların saati. Yalnız yanlış, yalnız yalın, yalnız yalnızım. Seslerin içinde sessiz,  müziğin duygularıma duyumlarımla doyduğu vakit. Garip ruh halim galip bedenime. Yenik ben bana. Soğuk dert ruha.

Yüzümde yorgunluk ifadesi. Tüm bedenim ufacık göz bebeklerimi tutuyor. Kafanda düşünmeye yer kalmamış. Elim yorgun yazacak hal yok. Kağıt dümdüz canımı acıtıyorsun der. Bu saatte işin ne der kağıt. Dert beni fert yaparken sen beni gömüyorsun. Beni benle acıtıyorsun. Git. Git ki kâğı kaleme, ben müziğe, kalem elime küssün. Sus. Sus ki sessizlik asil dursun. Hissetme. Hissetme ki kalbim dursun. 

Bu kağıtta bu kadar satır sana fazla işim gücüm var!

İnsanların gerçek kişiliğini öğrenmek istiyorsanız onlara onların hoşlanmadığı davranışlarda bulunun. Ve birine dost demeden çmce düşünün ki '' Benim hiç dostum olmadı ''

Yakın durun kişiliğinize, neyseniz o olun. Ya olduğunuz gibi görünün yada olmadığınız gibi gömülün. Hayatınızı kişiliğinize indirgemeyin. İndirgersen iğlenelirsiniz. 

Yazın! Kaleminizi vurun kağıda. Kağıt sussun hep, eliniz kalemi kavrasın. 

Bir Adamın GünlüğüWhere stories live. Discover now