Ticket

4.7K 220 7
                                    

Ето как и последната година в училище вече свършва , толкова се радвам. Най-накрая ще се махна от родителите ми , тоест осиновителите ми, които не ми дават да потърся истинските си родители. Колко яко , а?
Имам и брат , който от две години се опитва да ме вкара в леглото му ,но не му се получава. Колко се радвам , че винаги има някой в нас и не може , тоест не смее да ми направи нищо. Но както и да е , стига вече за семейството винаги като съм тъжна си пускам One Direction , ако питате кой ми е любимия , ами Хари, наистина го харесвам , не заради славата или външния му вид , ами заради характера му , не ме интересува , това че е известен.Ходила съм на техни концерти само веднъж , в който бях най-отзад , още по-яко.. А толкова искам да съм отпред при него, нооо това са мечти.
Отскоро чух ,че този,който е последван от Хари Стайлс може да прави лични чатове с него , тоест само аз и той , това е супер уникално, но се плаща , разбира се. Всичко е с пари,нали...
Май е по-добре да заспивам и да остана с мисълта ,че просто няма да се срещна никъде ,никога с него и няма да си пишем..

•Известие от twitter Harry Styles постна. -
След един ден ще има турне в Лос Анджелис , билетите започват да се разпродават оттт СЕГА. ( 01:23)

Да бееее , не е истина. Бързо да проверя в интернет колко струват.  Влезнах в гугъл и пишеше 100 долара ,  а аз имам само 60 , а тези в банката са ми за университета.. просто супер.

Продавам вип билет за концерт на Хари Стайлс , в замяна на акаунт в gta и 40 долара - телефон за връзка 342 227.

Веднага щом видях това му звъннах и се договорихме , играх gta от малка и просто реших , че вече съм голяма за нея , а той беше малък и просто дори не се поколебах.

Харесва ли Ви как започва?

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now