I'm guilty..

1.1K 115 8
                                    

Разплаках се , не очаквах , че той може да напише такова писмо, толкова чувствително и да ме накара да заплача. Толкова искам да го видя , ужасно много ми липсва, поне да ме беше изчакал да се събудя , тогава да се сбогува с мен..

Излезнах плачейки от стаята , в която бях , отвън ме чакаше Найл , седеше и тропаше с крака - личеше си , че беше нервен. Аз съм виновна за всичко, ако не се бях напивала сега Хари нямаше да се сбогува с мен с писмо , нямаше да гледам Найл в такова състояние.. аз съм виновна за всичко това.

-Хейлсс. - извика Найл, тръгна към мен тичайки, отдалече се виждаха подпухналите му и червени очи. - Хейлс , аз.. съжалявам , че не те наглеждах, ако не те бях оставил нямаше да стане така. Мама и татко ми казаха да те наглеждам , а аз глупака.. - удари се по главата и започна да си скубе косата. - .. аз глупака те оставих и предпочетох да дразня Лили с други момичета. Съжалявам много Хейлс.

-Найл, не си виновен, аз съм си виновна, наистина не се самообвинявай заради мен. Оставили са те да ме гледаш , но все пак аз съм пълнолетна имам си личен живот както и ти си имаш твой живот, моля те недей да плачеш заради мен.. Знаеш ли накъде отиде Хари?

-Видях го как излиза от стаята плачейки и след това видях през прозореца как тръгва с колата и караше много бързо.. Не беше в настроение , нещо да не би да е станало?

- Остави ми писмо за сбогуване , не е искал да го виждам сега след като съм си спомнила спомените ми, не искал да види как с течение на времето се е променил към по-лошо. - казах плачейки и упирайки си главата на рамото на Найл. - Липсва ми , Найл.. Наистина ми липсва.

-Сестричке , знам какво ти е , знаеш ли колко ми е гадно да гледам Лили с Люк.. как се натискат и целуват, уж щеше да дойде , а изобщо не дойде. Предпочете да излезне с Люк на кино ,отколкото да дойде да види как си,дали си добре.. А за Хари не се безпокой, ще го видиш след няколко дни в училище , той никога не пропуска училище. И Зак също ще учи при нас.

-Найл, дано си прав.. - казах и сведох глава надолу, прикривайки водопада от сълзите ми. - Отивам да си взема нещата и да подпиша едни документи , за да ме отпишат и да си тръгна.

-Да те изчакам ли, за да те закарам?

-Предпочитам да ходя пеша.. сама.

-Добре , Хейлс. - каза и ме целуна по челото. - Обичам  те и знам , че ще се справиш.

Харесва ли ви главата?
Реших да пусна нова , за да ви зарадвам.. 😝
Според вас Хари ще се върне ли или изобщо няма да стъпи в училището?

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now