I'll seen you soon , love.

2K 164 4
                                    

Хейли
Бяхме в буса мислех , че ще бъде целия в техни плакати , но не. Напротив! Вътре преобладаваше бялото , а на места имаше и черна боя. Имаше две двойни легла и един матрак.
Хари още ми беше в мислите. Защо ме целуна??
Толкова е хубав как лежи и чете книга , замислен , все едно е в някой друг свят. Не отрязява нищо около себе си и как от време на време размята къдриците си , поглежда колко е часа и пак започва да чете. Това е възбуждащо!
Не, не е възбуждащо не , не казах това, нали?
Реших да наруша цялото негово спокойствие и тази тишина. Зададох му един от най-тъпите въпроси ,сериозно!

-Ъм , хей Хари? - той се обърна към мен моментално , сякаш очакваше този момент и се беше подготвил. - Каква беше тази целувка, смисъл аз.. - направи ми знак да замълча и ми направи знак с ръката да се доближа към него. -Сега ще ми кажеш ли?

-Ами , ако те целуна още веднъж и за тази целувка ли ще питаш? - каза , наведе се към мен и ме целуна, задълбочи целувката ,но този път не се отдръпнах. Дигна ме и ме сложи да седна върху него. И двамата се отдръпнахме , за да си поемем въздух и започнахме отново да се целуваме ,усетих как ръката му слиза  по-надолу от очакваното..
Но буса наби спирачки и с Хари паднахме.

-Себастиан! - извика Хари. -Себастианнн! -извика отново Хари в очакване на отговор. Накрая отиде до него, Себастиан беше прострелян , а до неговата седалка имаше бележка, на която пишеше:

"Ще се видим скоро, любов"

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now