You are bitch.

1K 96 6
                                    

Хейли
Дали сега Хари си мисли за мен или просто си се натиска с Ариана и не му пука, не на мен не ми пука, да прави каквото си иска, аз мога да се измъкна оттук и сама.

Гледна точка на Хари.

-Какво? Найл, как така я няма?

-Говорих със Зак, той ми каза, че някакъв му е платил 1000 долара, за да му я занесе при него. Казвал се Маркъс.

-Маркъс?! - мамка му, веднъж я спасих от този идиот и сега пак трябва, този Майк Стайлс изобщо не си върши добре работата, нали му платих да го вкара в затвора за около две години. Сега пак трябва да оправям нещата. - Къде са отишли след като Зак е предал Хейли?

-В старата къща, където тя живеела преди.

Изобщо не си направих труда да му отговоря, а си хванах такси и тръгнах към старата й къща, ако са там не ми се мисли на какво ще го направя Маркъс. Дано Хейли ми прости това с Ариана, толкова съм тъп искам това момиче, а се натискам с други. Кой тъпанар ще го направи това? Естествено, че аз.


Гледна точка на Хейли.

-Маркъс, моля те, недей! - казах и се разплаках, искаше да ме инжектира отново, но аз не искам, не знам какво може да ми направи докато съм в безсъзнание. Нищо, че все още бях вързана изчаках удобния момент  и когато той се наведе го изритах в главата няколко пъти, той падна на земята, явно сега той ще е в безсъзнание. Не ми се мисли, ако той се събуди и аз оше не съм избягала.
Видях ножица, опитах да се изправя на крака, за да я взема със завързаните ми ръце, но не успях.  Не знам какво ще правя, започнах да се въртя в кръг.

-ТИ СИ КУЧКА. - чух вик зад мен.

Съжалявам, че главата е толкова къса и съжалявам, ако имам някакви грешки. Надявам се да ви харесва и не забравяйте да погледнете новата история с Хари Стайлс. :))) ❤️

Twitter messages with Harry Styles (BG)Onde histórias criam vida. Descubra agora