You are monster

992 94 2
                                    

Хейли
Точно когато ми беше най-забавно, когато Люк ме разсмиваше и ме караше да се чувствам добре Хари реши да се прибере.

-ЛЮК! Ела веднага в стаята ми да поговорим. - явно Хари викаше Люк, за да го заплаши и него, защото общува с мен, явно никой не може да говори с мен, само той..


Хари
-Какво си мислиш, че правиш бе кретен? Това момиче е мое, не тинли стана ясно?

-Това момиче не е щастливо с теб. Веднъж накара ли я да се усмихне? Не, ти само я караш да плаче, веднъж попита ли това момиче как е ? Не, ти мислиш само за себе си. Това момиче крие толкова тъжни истории зад тези очи и тази усмивка, а ти не го забелязваш. Нея я е страх от теб Харолд, ти си чудовище..

Как може този Люк да ми говори така, за какъв се мисли? За нещо повече от мен ли? Той ли е познавал Хейли от толкова много време, не, така че да спре да ми дрънка глупости.
Слезнах надолу много бързо, метнах един поглед към Хейли и тя се стресна, тя отиде назад и се блъсна в стената, страх я е, Люл беше прав, тя се страхува, аз съм чудовище.
Излезнах и блъснах вратата

Хейли
Видях  Хари да слиза по стълбите, а след него Люк, но той вървеше по-бавно, Хари беше ядосан, погледна ме злобно, а аз се стреснах мислех, че ще дойде при мен, а не исках да говоря с него, но той просто излезна..


-Как си, Хейлс? - попита ме
Люк и започна да си играе с един кичур от косата ми, беше доста сладък и невинен.

-Добре, за какво си говорихте толкова, че Хари беше ядосан?

-За някаква работа там, че Найл пак не е свършил, каквото имало да свърши.- знаех си, че не е затова, лъжеше ме, но явно си в имало причина да ме излъже, след като видях Хари с какъв студен поглед ме погледна, по-добре да не идвам повече тук.

-Искаш ли да живееш тук? Тъкмо ще виждаш брат си по-често и ще може да се опознаете, а пък той си е хванаш гадже, много е мило и притеснително, а ако не искам да спиш в гостната, ще дойдеш при мен не е проблем да спя на земята.

-Аз н...

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now