it's dangerous,Hailey!

1.2K 116 2
                                    

Проверих сайта на училището и списъка с учениците там, баща ми и майка ми са ме записали с профил музика , откъде знаят , че ме бива в музиката? Всъщност си спомням как като малка пеех на тате , сигурно от тогава е знаел,че имам талант. Скрит талант..
Известните личности с профил музика бяха - One direction, 5SOS, The vamps , Selena Gomez и още много други, на които вече им забравих имената!
Супер , след точно 1 седмица училището започва.

*чу се звънене на телефон*
might never be a knight in shining armour,
I might never be the one who you take home to mother.

-Ало, Хейлииииии , мамка му , разбрах че си открила , тоест те са те открили родителите ти , Хейли Бекъм , звучи толкова яко. Сега не само аз съм дете на известна личност! В момента съм в твоя град ,обаче си нямам и напредставя къде съм , така че ми кажи къде си , за да си хвана такси , записана съм в училището за известни личности с профил музика. - Да , Лили беше дъщеря на Анджелина Джоли и тя също като мен може да пее , всъщност ние се запознахме на един концерт.

-Лилиии , толкова се радвам за теб. - казах й адреса и на телефона ми му падна батерията , колко яко!

Лили
Извиках си такси , качих се в него и казах адреса на шофьора.
Шофьора беше Хари Стайлс , какво за бога се случва тук??

-Ти си Лили , нали? - каза Хари , без да отделя поглед от пътя.

-Да , Хари , какво ,омг , аджажджсжсжаж.

-Не се радвай толкова , сега като отидеш при Хейлс , моята любима Хейлс и кажи , че има много поздрави от мен и да внимава , защото не се знае какво може да и се случи като се разхожда по тъмно в този опасен град.

Ако трябва да говорим честно ме хвана страшно много страх. Излезна от таксито и оставих парите на седалката , не изчаках ресто , а се затичах към сградата , в който се намираше апартамента на Хейли.
Звъннах на вратата, не ми отвори никой. Звъннах втори , трети и накрая рошаво момиче с раздърпана тениска до коляното ми отвори.

Хейли
-Лилииии,глупаче мое. -изкрещях.

-Сядай , Хейлс, кажи ми в какво си се забъркала , защото в това, което си се забъркала май е доста опасно!

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now