Plan "B"

1K 106 20
                                    

Събудих се вързана в някаква тъмна стая , не можех да крещя нито да кажа нещо, имах тиксо на устата , чувството "страх" преобладаваше в мен. Не знаех какво се случва , не знаех какво стана в колата , когато бях със Зак, не разбирам нищо. Какво стана ? Кой ме инжектира?

Чуха се стъпки отвън, тежки стъпки.. бързи, на някой ядосан тип.
Отвори вратата и светна , бях завъртяна , не можех да видя вратата , но този мирис, този мирис ми е познат... Маркъс, боже дано не е той , защото няма да се отърва лесно.

-Какво става , госпожице Бекъм? Да не би да си си намерила новото семейство? - МАМКА МУ! МАРКЪС , но нали Хари го вкара в затвора , какво стана...

-Аа-зз..

-Шттт. - опитах се да му кажа , че исках да си тръгна , но той ме прекъсна , беше ме страх от него , от доведения ми брат..  е сега не ми е никакъв , но съм живяла с него цели 10 години , страх ме е от него , знам на какво е способен..

-Намери си семейството и забрави братчето си , а? Така ли правиш вече , Хейлс? Така ли се отблагодаряваш на мама и тате ,а? Толкова години те гледаха , не те лишаваха от нищо , а мен ме лишаваха , спомняш ли си?

-Изз-вин-яявай.- казах едвам, треперех , беше ме страх да говоря, за да не му кажа нещо на криво, не исках да съм поредната жертва на едно нищожно наркоманче..

-Няма го онзи да те защити Хейлс. Няма го , но няма и да го видиш, защото няма да те пусна оттук и той ще е мъртъв затова , че ме вкара в затвора, обещавам ти. - каза и излезна тряскайки вратата.

Отново се чу шум от тежките му обувки.

-Забравих да ти кажа , че скъпото ти приятелче Зак ми помогна да те хвана.

Успокоих се ,че излезна без да ми направи нищо за сега , но ме е страх за Хари, обичам го, не искам да го наранят. Започнах да плача , толкова съм чувствителна , пука ми за всички и всичко ,а на никой не му пука на мен, а после се чудя защо ме нараняват.. не той е нищожеството , аз съм нищожеството. А този Зак- предател, мразя го!

Трябва да излезна оттук. Измислих два плана. План "А" да излезна през вратата , като гледам той не я заключва , но долу със сигурност има  доста засилена охрана , така че минаваме на план "Б" , скачам през прозореца!

Здравейте приятелчетаа , ето я и новата част.Да не забравите да погледнете новата история с Хари Стайлс!! ❤️

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now