Kiss

2.1K 168 11
                                    

-Извинете , явно съм се объркала. - казах на мистериозния мъж. Беше целия в черно.Имаше качулка , не можех да видя лицето му. Това ,което ме притеснява е откъде знаеше името ми.. сигурно е от онези мафиоти на брат ми. Дано не ми направи нищо.

Някой ме дръпна за ръката , наистина се надявах да не е този мистериозен човек ,защото наистина ме плашеше.

-Къде тръгна, любов?- попита ме мистериозния човек.
Толкова ми беше позната тази думичка "любов" , Хари постоянно ми я казваше, но и Маркъс също..

-Из-звиняв-вай може ли да си махнеш качулката? Наистина ме притеснявяш. -казах и наведох глава надявайки се да не е брат ми или някой от мафиотите му.
Беше ме страх да погледна мистериозния човек.

-Любов, ще ме погледнеш ли?- каза ,хвана брадичката ми и я дигна нагоре.

-Ххари? Мамка му. - поех си въздух. -изкара ми ангелите!

-Защо,любов? - каза й сложи един кичур от косата ми зад ухото ми.

-Помислих , че ти си брат ми или някой от мафиотите м...- Хари започна да се приближава "опасно близко до мен" и това ме накара да спра и да си поема отново въздух, говорех прекалено бързо.

-Продължавай, любов,слушам те. - каза и сложи още един кичур ,обаче от другата страна. Прехапа устни и ме огледа от горе до долу, а след това съсредоточи погледа си върху устните ми.-Знаеш ли имаш сладки , меки и пухкави устни. - каза ми.

Засрамих се , сведох глава и започнах да си играя с един от кичурите ми. -Откъде знаеш, че са меки и пухкави, не си ги опитал. - О това беше черешката на най-голямата тъпотия , която съм казала!

Не получих отговор. Той ме погледна отново от горе до долу , огледа добре устните ми и се приближи още по-близко, хвана ме за кръста , придърпа ме към него и ме целуна , той се опита да задълбочи целувката , но аз се дръпнах..
-Ъм, Хари, не мислиш ли ,че прибързваме , смисъл ние не се познаваме достатъчно добре- той ме погледна в очите , хващайки ме за ръка и дърпайки ме към буса.
Не получих отговор , защо?
Защо беше толкова странен? Защо целуна непозната като мен?

Наистина се надявам да Ви харесва тази част, не знам дали ще мога да пусна нова част тази седмица.

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now