He is like my brother

1.5K 144 3
                                    

-Найл?

-Да , Хейс?

-Къде отиваме? - попитах го и усетих как телефона му извибрира, случайно видях съобщението. Беше от Хари , пишеше "Приятно изкарване , днес няма да се прибирам - dance club 7"

-Ъм , към имението ни, но първо ще минем да напазаруваме.

 - Какво беше съобщението ? От кой беше? - залях го с въпроси, а той просто се почеша зад главата сякаш се чудеше какво да каже.

-От Хари беше.- каза и замълча.

-И какво? Какво пишеше?

-Ами , че ще закъснее. -излъга ме?! Право в очите!

-Излъга ме Найл ,видях съобщението.Какъв е този клуб и защо отива?

-Заради теб,ще спреш ли с въпросите???? - ядоса се , целия почервеня , стана ми доста гадно, сближихме се с Найл , мислех че е по-добър от Хари. Защо се държи така? Завъртях се на другата страна, защото ми се насълзиха очите , наистина толкова много проблеми ми се насъбраха, a той го забеляза и спря колата.

-Виж , извинявай , настина не исках да те нараня по някакъв начин , просто и аз имам проблеми и аз не съм добре с родителите ми и аз съм бил осиновен като теб и наскоро открих родителите ми и че имам сестра , а дори не я познавам , а страшно много искам да се запозная с нея , чувството да си единствено дете е ужасно. - каза и зарови глава във волана си , а другата ръка му беше на бедрата ми и мърдаше ръката си нагоре -надолу.
Но , не! Не стигаше до интимната ми част  в никакъв случай, той беше като мой брат.

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now