We will be friends.

1.8K 161 4
                                    

-Хари ,мисля че трябва да слезна и да се върна при брат ми. Наистна ще е по-добре за нас двамата , не искам да те наранят. Имаш милиони фенки, а ако нещо се случи с теб те ще бъдат съсипани. -Хари ме погледна със смразяващ поглед и дойде близо до мен.

-Любов, ти няма да се върнеш повече там, при този негодник. Изчакай секунда.
••
Хари

-Ало Стайлс?

-Хари? Слушам те. - Стайлс беше един от хората , които имат връзки навсякъде , звънне ли на един телефон, онзи негодник Маркъс - доведения й брат влиза в затвора.

-Искам да вкараш един човек в затвора. Пращам ти името му и всичко , което знам за него и за по-малко от час го искам в затвора. Като вече е пристигнал там искам да ми пишеш есемес!

-Непременно.

-До после, Стайлс. - казах й затворих телефона.

Хейли

-Хари с кой говори?

-Спокойно, любов. Брат ти повече няма да ни притеснява. -каза Хари , доближи се по-близо до мен и ме целуна по челото. -В безпасност си , любов.

Усетих как бузите ми почервеняват затова се наведох и отидох към седалката.
Мамка му! Трупът на шофьора му бе още в колата.
Изплаших се.

-ХАРИ. - извиках с всичка сила, усетих как ми причернява от толкова много кръв. - Хари, какво ще правим с шофьора ти?- започнах да се клатушкам.

-Спокойно ,погрижил съм се. След точно две минути ще дойде Найл и ще ни вземе. Ти как си? Изглеждаш бледа. Добре ли си?? - Хейли припадна пред очите ми. Явно и беше прилошало от кръвта. Взех една кърпа, намокрих я и я сложих върху челото й. Чух вик отвън.

-Хари, излизай. - извика Найл. - вдигнах Хейли и я сложих да лежи върху мен на задните седалки.

-Е кое е това ново , поредно момиче от теб Хари. И нея ли мислиш да нараниш? Като другите.

-Найл!Замълчи ,човече. Просто гледай си пътя и не ми се бъркай в живота.- казах , а най-хубавото беше , че Найл замълча.

Загледах се в Хейли, беше толкова красива и невинна. Наистина не исках да нараня и нея. До сега съм имал една дълга връзка и след като момичето ме заряза се сринах. Започнах да пия , да се дрогирам, да свалям всяка от всеки бар. Чукане за една нощ. Преди това ми звучеше доста яко, преди да се запозная с нея. Не че сега не звучи яко,но като съм около Хейли , дори и да сме в тишина , дори и да не се познаваме толкова добре , аз се чувствам добре. Не искам да нараня и нея, ще се постарая да не я нараня..
Тя наистина заслужава нещо повече от мен, но искам да реши сама какво иска. Твърде рано е за всякакви връзки.
Ще бъдем просто приятели.
За сега.

Twitter messages with Harry Styles (BG)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن