She will pay!

1.2K 127 1
                                    

-Трябва ли всичко да знаеш?-извика Хари.

-Какво ти става? Защо в един момент се държиш добре , в друг- не??

-Ще се държа както искам , ясно ли е ? - дори не исках да го слушам , качих се горе в стаята ми , събрах си багажа и взех документите с адреса ми са апартамента ми.

-Къде си мислиш , че отиваш? - извика Хари , докато отварях вратата.

-Където си искам , не съм ти играчка, за да си играеш с мен.-казах и тръшнах вратата след себе си.

Хари
Тя за каква се мисли?Какво си мисли, че прави. Как изобщо събра смелост да се държи с мен по този начин. С нея ще се видиме отново и ще се държа много по-ужасно от това, ще види.Ще я накарам да си плати.

Хейли
Платих на таксито и след около пет минути бях пред една голяма сграда , около сградата имаше магазин за хранителни стоки , който работи 24/7 , имаше салон за красота и клуб. В този клуб се събираха доста хора , пишеше Harry's club , дано не е това , което си мисля , защото ако Хари е собственика на този клуб ще се засичаме доста често , а аз като за първи път не искам да го виждам.
Намерих апартамента и обзавеждането беше точно по мой стил , не знам как са оцелили всичко толково точно. Имаше бележка на масата.

"Хейлс,записана си за специален университет , там ходят само деца на известни личности и богати родители. Записана си с момчетата от One direction, другите , които са записани можеш да ги провериш в сайта на университета , почваш след две седмици.
Целувки - Мама и тате 😘"

-Суперр, само това ми трябваше. - казах си под носа.

Twitter messages with Harry Styles (BG)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt