It's true

1.5K 131 3
                                    

-Не , Хари, не искам да разбирам сега нищо, не съм готова наистина ,когато съм готова ще ти кажа. Не искам всичко това да развали всичко.-казах, очите ми се насълзиха.

-Но ,Хейлс,това е твоето истинско семейство.

-Хари, казах нещо..

-Добре , тогава когато си готова ми кажи.  Сега да тръгваме към следващите подаръци.

-Пак ли ще ми слагаш шала , Хари.. -казах и направих тъжна физиономия.

-Не , този път е на около един час път, така че няма смисъл от шала.

Вече бяхме тръгнали , в колата беше тихо, но тишината не беше неловка , напротив , харесваше ми.
Пристигнахме и бяхме спрели в центъра на някакъв град , заобиколен с доста къщи.

-Какво правим тук , Хари?

-Ще разбереш. - беше единственото нещо, което той ми каза. Тръгнахме към някаква къща , беше огромна , имаше голям басей и отвън се бяха наредили хора около барбекюто.
Хари отвори вратата , без да звъни , без нищо.

-Хари! Мамка му , как така ще си влизаш.

-Здравейте хора, това е Хейли.
Докато се осъзная вече всички, които бяха при барбекюто ме бяха обградили и ме прегръщаха толкова силно, че не можех да си поема въздух.

-Хейли, мила, толкова ни липсваше. - за бога , кои бяха тези хора?? Усмихнах се на милата жена и дръпнах Хари назад. -Хари , би ли ми обеснил какво става , нищо не разбирам?

-Ще разб..- една жена на около 40 години го прекъсна.

-Хейли, мила , толкова си пораснала , станала си толкова хубава. Толкова много ми липсваше.

-Извинете ме,но явно сме сбъркали, наистина не знам какво става , а приятелят ми Хари не ми обеснява нищо.

-Хейли, Хари ни помогна да те намерим, с него те търсим от цели десет години. Аз съм твоята майка Хейлс.

Какво??Какви десет години, как така, аз ,боже , не разбирам нищо. Как така моя майка , а как така известната звезда Хари Стайлс ме е търсил от десет години и откъде изобщо се познаваме.

-Майка ,а? Защо не ме потърси по-рано? О , да , чакай вие с Хари сте ме търсили десет години. И как за бога е възможно това като с Хари се запознах преди точно 2-3 седмици?Искам обяснение.

-Мила , когато беше малка , беше в една детска градина с Хари , а след това с него си станахте много добри приятели, с родителите му работихме заедно и преди и сега, но когато беше на девет претърпя жестока катастрофа с баща ти и си загуби паметта, помнеше само дядо си. След това ни накараха да те дадем в дом на сираци и след две години да си те вземем пак, иначе щяха да те вземат и да ти продадът органите на пазара в чужбина. Оставихме те в домът и след две години като се върнахме те нямаше Хари беше много разстроен вие с него бяхте като брат и сестра.

-И искаш да повярвам на цялата тази мрежа от лъжи ли? - казах , насълзиха ми се очите , защото повярвах на тази мрежа от лъжи , не знам защо.Наистина си спомнях някакъв човек от миналото ми, от детството ми, но с времето този спомен се изпари.

-Вярно е , Хейли. - каза Хари и седна срещу майка ми.

-Тогава защо не ми каза по-рано? Защо ме излъга ? Защо не ми каза всичко това,ако е истина? - започнаха да напират сълзи. - Искам да видя дядо ми.

-Скъпа , точно зад теб съм.
- Този човек , наистина си го спомнях , правеше ми люлки от въже и една дъска , четеше ми приказки вечер ,няколко спомена с него са останали, но защо не помня Хари , защо не помня майка ми и баша ми?

-Дядо? - вече сълзите се стичаха толкова силно , че не можех да ги спра колкото и да ги махах с дланта. Затичах се към него и го прегърнах.

-Скъпа , Хейлс , липсваше ми много детето ми. - видях как и в неговите очи започнаха да напират сълзи.

-Мамо? -обърнах се към нея и я прегърнах. - Къде е тате?

Май се получи малко скучно. На снимката са Cara i Harry , т.е Хари и Хейли като малки.

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now