Bye Hailey.

1.2K 120 7
                                    

Гледна точка Хари

-Д-р Хоубстън , искам да предадете тази бележка на Хейли , ако се събуди и си е върнала всички спомени , наистина е много важно за мен. - казах с натъжен глас , колкото и студено да се държа с нея , тя си остава моята слабост.

-Разбира се , господин Стайлс. - каза доктора. - Други посетители ще има ли ?

-Да , брат й Найл ще е тук след няколко часа, операцията кога започва ,докторе?

-След пет минути , ако искате влезте да я видите. - каза и ме подкани да влезна.

Като погледнах Хейли как лежи , как е на системи, как се мъчи в момента и всичко това е заради мен, защото й се разкрещях , но аз съм така не мога да се владея като е около мен.. Погалих я като за последно , целунах в по челото и излезнах... Когато излезнах видях само как Найл стои и чака на столчетата , нервиран и потропващ с крака. До него бяха Люк и Лили , ще ми липсват , но това ще е за кратко.. може би.

Гледна точка Найл.
Седнах на столовете , които се намират точно до стаята , където е Хейли в момента , отдалечих се от Люк и Лили, защото ми писна да ги гледам как се натискат, не знам какво изпитвам дали е ревност или просто се дразня от самия факт, че намерих сестра си и лежи в болницата..

-Вие ли сте Найл? - попита Д-р Хоубстън.

-Да , защо? - отговорих притеснено.

-Сестра ви е добре, върнала си е спомените. Ще може да я видите след час.

Толкова се зарадвах за Хейли ,нямах търпение този час да мине и да я видя, толкова ми липсва..

Гледна точка Хейли

В един момент всички спомени връхлетяха като някаква лента. Всички спомени от детството , спомних си Хари , спомних си всичко.В момента искам да го видя толкова много..
Бях в някаква стая, бях на системи, естествено аз бях в болница, толкова съм глупава , не трябваше да пия..

-Госпожице Хейли , това е за вас от едно момче. - каза д-р Хоубстън и ми подаде едно писмо.

"Любов, казах на доктора да ти даде това писмо само ако си върнеш спомените. И ето сега, ако го четеш , ще разбереш какъв съм бил , как съм се променил, ще си спомниш всичко , всичко добро и лошо , ще си спомниш как плакахме заедно на онзи филм , сещаш ли се - Тетрадката, ще си спомниш как пяхме и писахме заедно песни, ще си спомниш как на 8 годинки , когато трябваше да се разделим те целунах по челото и ти казах, че те обичам ,макар и да не разбирах смисъла на думата тогава .Ще си спомниш как ти обещах , че ще те намеря на всяка цена и ще си бъдем пак двамата..
Любов , сега съм пълна противоположност и съм те разочаровал , сигурен съм. За това заминавам , обичам те любов."

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now