MINE!

1.1K 128 7
                                    

С Хари влезнахме в стаята, аз седнах на едно легло и започнах да броя всяка секунда, тези две минути ми се струват наистина много.

-Е така ли ще стоим ? Ще мълчим , нищо няма да правим , а?

-Точно така , остава една минута и ще излъжем , че просто си ме целунал. - промърморих , беше ме доста страх от реакцията му, как съм била толкова добра приятелка с него като малка?

-А зашо трябва да лъжем?- каза доближавайки се до мен , а аз броях секундите 10,9,8,7... , отблъснах го и излезнах. Тръгнах да сядам до Найл, но мястото беше заето.

-Как може да ме няма за две минути и ти да ми сядаш на мястото. - казах му , а той се обърна към мен и подскочи.

-Хейлс? Това ти ли си, толкова си се променила.

-Зак?-очите ми се насълзиха , Зак беше приятелят ми ,но трябваше да скъсаме ,поради доста сложни причини, нито аз , нито той искаше да се разделяме ,но така се случи..-Зак, какво правиш тук ?

-Ами Хейли вече живея тук, завинаги, е докато не си намеря по-хубава работа от продавач в KFC и не отива в Дубай. - каза и двамата се засмяхме.-Дойдох тук , защото Найл ме покани , разбрах още, че си си намерила истинските родители семейство Бекъм , а? - каза ,засмя се и ме побутна с рамо. - Много се радвам за теб Хейлс. - каза и ме прегърна.

Аз не казах нищо, отвърнах му на прегръдката , в този момент Хари излезна от стаята , видя ни как се прегръщаме и забърза крачката към нас. Аз се стреснах и се отдръпнах от Зак.

-Какво става Хейл.-попита ме Зак разтревожено.

-Ъм.. нищо. -казах и отидох към кухнята,обърнах се да видя дали Хари е зад мен , но не беше ,забързах крачката повече и се блъснах в някой , докато гледах назад.
-Извинявай.-промърморих без да го поглеждам.

-Къде отиваш , любов?

Когато чух този глас веднага се сетих на кой е , започнах да тичам към стълбите , но някаква здрава ръка ме хвана и ме дръпна към него.

-Хейли , какъв беше онзи?

-Бившето ми гажде , защо ? Какво те интересува?

-Още веднъж докосне ли те , ще му счупа зъбите, ясен ли съм? - разкрещя се Хари.

-Н..н- опитах се да му противореча , но той ме прекъсна.

-ТИ СИ МОЯ! ЯСНО ЛИ ТИ Е?

Хора, благодаря на всички , които коментират , гласуват и отделят от времето си за историята ми. :))

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now