They were frightened

924 98 12
                                    

Беше късно вечерта, с Анджела сложихме тиско на тоалетната чиния на Люк и скрита камера, за да заснеме всичко, а после може и да го качим в интернет, но това май ще е прекалено..

- Е Хейлс, останаха Найл и Хари, наистина ме е малко страх от Найл, защото го познавам и е способен да ни обръсне главите. - каза засмяно, а после придоби сериозно изражение.

-Не вярвам Найл да ни направи това. - казах и се засмях. - Но Хари... Хари ще полудее, той по принцип не е по такива шегички и е склонен да ни се развика.

-Х-хейлсс, чу ли това? - каза Анджела и видях как настръхва цялата.

-Кое?

-Заслушай се, мамка му!

Чух страшна музика, идваща от стаята на Найл и Хари, като говорим за страшна, беше от онези страшните филми, които пускат музика, за да те държат в напрежение докато някой убиец или свръхестествено нещо не се появи зад теб и те убие. Настръхнат от тези мисли. Гледала съм доста страшно филми и наистина в момента умирам от страх, заради тази мелодия,

-Анджи, идва от стаята им!

-Дали да не ги проверим?

-Не зна..- останах без думи, когато лампата в коридора започна да премигва, а след това крушката се счупи, малки стъкла се разпръснаха около нас, от картините в коридора започна да тече кръв, кръв или боя, не знам какво да си мисля вече. Чу се ужасен гърмеж отвън, вратата на Найл и Хари се отвори, но не изцяло, сякаш някой ти караше да влезнем там.

-Хейлс, мисля, че ще подмокря гащите. - извика Анджи.

-Момчета, не е забавно, спрете. - започнах да крещя силно, сигурно къщите, които са около нас ме чуха, а те не.
Около нас е тъмно, все още виждам капки кръв по пода, от тази кръв, която се стичаше от картините, или беше боя или кръв..
Имаше леко осветление, от прозореца, лампата отвън светеше и придаваше лека светлина към коридора, която ни помогна да видим сънения Хари и Найл, тичащи към нас със сериозни погледи.
Те бяха уплашени, не знаеха какво става.

Съжалявам, че не пусках толкова чесго нови части, но съм страшно заета..
Надявам се да ви хареса.

Twitter messages with Harry Styles (BG)Where stories live. Discover now