Capitolul 4

884 60 1
                                    


-Copii acesta este noul elev Naigel Edwards s-a transferat aici din Anglia.Domnule Edwards te rog să te așezi lângă domnișoara Andreea.

Oh minunat mai rau nu se poate.Naigel se așeză lângă mine si puteam vedea cu ochiul liber cum jumătate dintre fetele din clasă li se scurg ochii dupa el.Ora a trecut rapid la fel ca celelalte de astfel,mă pregăteam să plec sperând că nu voi fi obligată să merg cu el dar nu a fost asa m-a luat de braț si m-a dus la mașină.Tot drumul a fost linistit când am ajuns m-am dus repede spre camera mea si am încuiat ușa,dar fericirea mea nu durează mult că din spatele uși se auzi vocea lui Naigel.

-Andreea deschide usa!

-Nu!Pleacă!

-Dacă nu o deschizi o voi sparge.

De frica m-am dus în baie si am luat o lamă fix atunci usa a fost dărâmat de Naigel care avea în ochii o ură de nedescris.

-Dacă te apropo mă tai!

-Ba nu o vei face esti prea slabă.

-Punem pariu?

Chiar atunci mă pregăteam să mă tai dar o forță mă împinse în perete,era Naigel cum naibi face asta?

-De ce dracului nu mă lași să termin cu viața asta de rahat?

-Ce e în capul tău poți să mori!

-Si ce?Altă servitoare nu găsești?

-Nu am vrut să spun asta!

-Sti ce scutește-mă esti doar un monstru fără sentimente asta esti.

-Taci!

-Nu.Tu nu vei putea iubi niciodată pentru că monstri nu au inimă.

-Aha deci sunt monstru nu ?Îti arăt eu ție monstru.

În clipa aceea m-a împins în perete începând să lase mici saruturi umede pe gât mușcându-mă de lobul urechi un mic geamăt vroia să îmi părăsească gura dar nu am permis.

-Acum mă mai crezi monstru?

-Naigel lasă-mă!Spun încercând să îl împing de pe mine dar e prea puternic atunci i-am dat un genunchi sub centură el zvârcolindu-se pe jos de durere.Când credeam că am scăpat mă prinde de mână si mă trage spre el privirile noastre întâlnindu-se.Apoi mă luase de păr târându-mă.

-Naigel lasă-mă mă rănești!

-Tarfa mică o sa fi pedepsită până vei învăța să mă respecti.

M-a dus într-o cameră sau cel puțin asta cred ca era deoarece întunericul nu ma lăsa să văd prea mult.Naigel m-a târât de par până lângă un perete legându-mă de încheieturi cu lanțuri.

-Vei sta aici până vei fi sclavă cuminte.

-Nu voi fii niciodată sclava ta!

-Asta mai vedem,revin mai târziu iar dacă nu cooperezi voi recurge la alte metode.Apoi pleca încuind ușa si lăsându-mă singură în beznă




INIMA UNUI DEMONOù les histoires vivent. Découvrez maintenant