Capitolul 27

398 37 8
                                    

-Stooop!

Mă întorc uimită la persoanele care au oprit cununia si îi văd pe Naigel si pe TATA rămân socată fără să mai pot spune nimic.Corpul meu nu îmi mai ascultă comenzile încerc să spun ceva dar cuvintele îmi rămân în gât,când în sfârșit pot spune ceva acel cuvânt este

-Cum?

NAIGEL POV

Mă aflăm în camera mea cu sticla de whisky în mâna gândindu-mă la cat de prost am fost când deodată pe ușă intră Elena.

-Frate te caută cineva!

-Spune-i să plece nu vreau să văd pe nimeni.

-Îmi pare rău dar acest lucru nu este posibil.Spune o altă voce a unui bărbat căruia nu îi dau mai mult de 40 de ani.

-Ce doriți?

-Am venit pentru a merge să oprim nunta de la castelul zânelor si de a o opri pe fata mea să facă cea mai mare greșeală din viața ei.

-Fata ta?

-Da,haide nu mai avem timp!

SFÂRȘIT POV

-Tată?

-Fetița mea!

-Dar cum?De ce?

-Eu si cu Naigel am venit să te împiedicăm să faci o greșeală enormă.

-După spusele voastre care ar fi acea greșeală?Intervine si Nath

-Căsătoria între frați vitregi!

-Frați vitregi ? Spunem toți trei la unison.

-Da fata mea.Acum pentru a înțelege am să vă spun o poveste:Cu mult timp în urmă până să o cunosc pe mama ta eu m-am îndrăgostit de o zână numele ei era Charlotte din dragostea noastră s-au născut doi copii Nath si Brigitte dar ea a murit la câțiva ani dupa nasterea celor doi răpusă de o boală căreia nu i s-a putut găsi tratament eu din cauza dureri simțite după moartea lui Charlotte si fiindcă doream să îmi protejez cei doi copii am plecat pe Pământ deoarece tărâmul zânelor era în război cu cel al demonilor ,eu nu credeam că mă voi mai îndrăgosti vreodată dar am întâlnit-o pe mama ta si ea a reusit să dezgroape sentimentele îngropate după moartea lui Charlotte,dar eu nu sunt în tocmai un om normal eu am puterea de a vedea în viitor si am văzut că sunteți în pericol asa ca mi-am înscenat moartea pentru a vă putea proteja de demoni iar pe tine Andreea de Dimitri ca să nu îți facă rău înainte să iți poți descoperi vocația aceea de protectoare am facut totul pentru a vă proteja copii mei sper că mă veți putea ierta.

-Te iertăm tată,zicem toți trei apoi ne îmbrățișăm o îmbrățișare de care aveam toți trei nevoie.

-Andreea putem vorbi?zise Naigel într-un final.

-Noi nu avem nimic de discutat Naigel m-ai înșelat,cum pot eu să mai am încredere în tine de acum?

-Iubit-o te rog doar da-mi ocazia să îti spun câteva vorbe.

-Bine.

-Puteți merge în biroul meu.

-Multumesc Nath adică frate si îmi pare rău.

-Ascultă prințesă recunosc mă doare ca am aflat asta abia acum si ca începusem să simt pentru tine mai mult decât o dragoste frățească dar acum când am aflat ca îmi esti soră sunt cel mai mândru frate din lume.Te iubesc pitic!

-Si eu Nath.

-Naigel acum putem merge să discutăm.Urmează-mă!

Am pornit cu Naigel spre biroul fratelui meu,fratele meu ce bine suna asta!Odată ajunși niciunul dintre noi nu mai avea curajul să zică nimic parcă ne-am înghiți vorbele.

Doamne ! Spune ceva !Nu mai sta ca momâia acolo fără să zici nimic.

Super de parcă lucrurile nu ar fi fost destul de ciudate.Te-ai gândit si tu să apari.

Si ce vroiai să fac,să fac dansuri din buric?

Doar taci si plimbă ursul.

Si mie mi-a facut plăcere să vorbim.

Dupa minunata mea ceartă cu conștiința m-am gândit sa rup tăcerea stânjenitoare care s-a lăsat între noi doi.

-Deci ce vroiai să îmi spui?

-Iubit-o vreau să mă ierți si sa te întorci cu mine la castel,zise Naigel si puteam să jur că avea lacrimi în ochii urăsc să îl văd asa.

-Si ce îmi garantează mie ca nu mă vei înșela cu prima fufă care îti iese în cale?

-Faptul că te iubesc si asta:

În momentul ăla scoate din buzunar o cutiuță mică îmbrăcată în catifea roșie o deschide si în ea se află cel mai frumos lucru văzut vreodată un inel din aur alb cu câteva diamante mici în mijloc si spune:

-Andreea stiu că am greșit dar te iubesc mult din prima clipă în care te-am văzut am stiut ca între noi doi există o conexiune.M-am îndrăgostit de tine ,de zâmbetul tau,de felul cum roseși când îti spun ca esti frumoasă,de felul cum mă ignori când te enervezi.Te iubesc si nimeni si nimic nu poate să mă facă sa te urăsc sau să stingă drăgostea pe care o simt pentru tine.Îmi faci onoarea de a deveni soția mea?

-Naigel eu.....Da vreau să fiu soția ta si nu numai vreau să îmi petrec toată viața în brațele tale,vreau să avem copii si nepoți,vreau să fiu a ta si tu al meu pe vecie.

-Iubita mea m-ai facut cel mai fericit bărbat din univers.Te iubesc raza mea de soare.

-Si eu te iubesc!

-Să mergem să le dăm vestea si celorlalți sunt sigură ca tatăl tau va fi foarte fericit când va afla.

-Sa mergem!

Astea fiind spuse ne-am îndreptat spre gradina castelului unde surpriză invitați au plecat si au rămas decât Nath,Brigitte si tata.Dar înainte de toate astea am să vi-l prezint pe tatăl meu el este un om înalt zvelt cu ochii albastri si parul negru nu s-a schimbat de loc în acesti ani în care nu l-am mai văzut.

-Deci v-ați împăcat?

-Nu numai atât Brigitte.

-Dar ce s-a mai întâmplat?

-Ne căsătorim!

-Fetița mea nu ai idee cât de fericit sunt pentru tine.În tot acest timp te-am păzit din umbră si nici nu ai idee de câte ori am vrut să îl jupoi de viu pe dragul meu ginere aici de față că te-a facut să suferi.

-Domnule promit că de acum încolo pe chipul fiicei dumneavoastră vor fi numai lacrimi de fericire nu pot schimba trecutul dar vă asigur ca fiica dumneavoastră este pe mâinii bune.

-Asa sper si eu dacă mai doresti să poți avea moștenitori.

-Tată!Îl speri!

-Nu draga mea,nu îl speri îl avertizez e o mare diferență.

-Vă iubesc mult!

-Si noi pe tine surioară.Felicitări!

-Mulțumesc mult frațioare!

-Eu sunt domnișoara de onoare ne-am înțeles?

-Desigur Brigitte!

Hei copii iertați-mă pentru lipsa de inspirație din acest capitol sunt foarte dezamăgită de mine dar vă promit ca am să mă străduiesc mai mult.Astept în continuare voturile si comentariile vostre.Si am o veste pentru voi lucrez deja la o nouă carte.Vă pup😘😘









INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now