Capitolul 30

319 28 2
                                    


A trecut o lună de când au apărut minunile mele asa cum le numesc eu pe Anais si Ingrid,o lună de când relația mea cu Naigel s-a schimbat mult ne iubeste si uneori devine prea protectiv.De când am fost încoronată regina vampirilor nu mai am timp de nimic trebuie să asist la tratate si la diferite întâlniri oficiale care pe mine mă lasă rece dar na sunt regină.Acum mă aflu în camera fetițelor mele în vârstă de fix o lună stiu ca prin cărți se zice ca vampiri cred mă repede dar e o abureală înafara de sângele cu care se hrănesc si puterile nu e nimic schimbat.Mă uit la micile mele comori si sunt cea mai fericită femeie din univers.


-Majestate.

-Da Lili si nu îmi mai spune majestate pentru tine voi fi mereu Andreea.

-Da maj...Andreea.

-Vezi că se poate.Ce este?

-Regele vă așteaptă în cameră.

-Merg acum.

-Voi sta eu cu prințesele până te întorci.

-Multumesc Lili.

Astea fiind zise am mers spre dormitorul nostru să vad ce face minunatul meu soț.Am intrat în cameră iar Naigel statea întins pe pat cu mâinile la ceafă,când m-a vazut un zâmbet imens îi înflori pe fața nu stiu de ce dar am impresia că zâmbetul asta nu prevestește nimic bun dar încercarea moarte nu are să vedem.

-Iubire esti superbă!

Spune în timp ce vine si mă ia în brațe lăsând sărutări fierbinți de-a lungul claviculei mușcând si sugând pielea apoi îsi trecea limba peste locul cu pricina alinându-mi durerea provocată tot de el ironic nu?

-Naigel!Ce vroia să îmi spui?

-Ei bine mă gândeam cum eu si scumpa mea regină nu am avut vestita lună de miere din pricina surprizei tale neașteptate.

-Surprizei mele?Dragule îti reamintesc ca nu le-am facut singură.

-Nici nu ai putea iubit-o anatomia spune că...

-Nu mă lua pe mine cu asta.Zic si sunt deja roșie în obraji.

-Regina mea esti atât de frumoasă când roșești,atât de inocentă si numai a mea.Deci cum spuneam cut nu am avut luna de miere mă gândeam să mergem doar noi doi pe o insulă în Hawai.Ce spui?

-Oricât de tentant ar suna nu putem merge.

-De ceeeee?Zice el si face o fața de cațel plouat care seamănă mai degrabă cu una de constipat dar să trecem peste.

-Iubitule sti bine ca fetele nu pot fi neprotejate dacă Dimitri a aflat de ele si așteaptă momentul prielnic pentru a ataca.

-Dar nu vor fii singure mă sunt în castel si Lili,Elena dar si paznicii.Te rog merităm asta iubire.

-Of fie.

-Atunci la drum.

-Cum????Nici bagajele nu mi le-am făcut.

-Ti le-a făcut Elena.

-Deci ea stia.Trădătoare!

-M-a strigat cineva?Spune Elena din dreptul uși cu un zâmbet până la urechi.

-Elena draga mea cumnată.

-Asta nu-i de bine.Zice si zâmbetul i se sterge de pe fața.

-Mă voi razbuna!

-Aaaaaaaa

- Ha ha ha iubit-o esti criminală.Ce față avea ha ha ha.

După aceea am luat bagajele si am coborât iar Lili împreună cu Anais si Ingrid ne asteptau jos.Ne-am luat la revedere apoi am urcat în masina care avea să ne ducă pe Pământ apoi la București în aeroportul Henri Coandă.Drumul a fost unul destul de lung dar într-un final am ajuns la aeroport unde urma să mergem cu un avion privat din cate mi-a spus Naigel.Când am decolat am avut un sentiment neplăcut dar am ales să îl ignor si sa mă bucur alături de soțul meu de luna noastră de miere.

-Andreea am ajuns.

-Deja?

-Iubire ti se pare un drum scurt deoarece ai adormit încă de la decolare până acum.

-Ok hai să mergem să vedem.

Am coborât cu Naigel din avionul care ne-a adus direct pe insulă am mai mers câțiva pasi iar în fața noastră a apărut o vilă foarte mare dar si foarte îngrijită de culoare bej.Am urcat scările pentru a ajunge la intrarea în casă si imediat ce a deschis ușa am rămas uimită de frumusețea casei.Imediat intrăm in living unde erau asezat fotolii de piele de culoare albă iar în mijloc o masă din sticlă,bucătăria era despărțită de living printr-un perete imens care era de fapt un acvariu uriaș cu diferite tipuri de pești..Apoi am urcat scările care duceau spre mai multe dormitoare n Naigel s-a oprit lângă o ușă neagră când a deschis-o am rămas mască înăuntru se a pat matrimonial în formă de inimă cu așternuturi ce păreau a fi din cașmir de culoare neagră.

 -Ei bine iubire cum ti se pare?

-Totul este divin iubitule.

-Tot ce este mai bun pentru regina mea.

-Te iubesc Naigel.

-Si eu regina mea.Acum ce ar fi dacă am incerca noi patul asta?

-Iubitule tu mai vrei printi?

-Cu cât mai multi cu atât mai bine iubire.

În clipa următoare mă aflam cu Naigel de-asupra mea iar limbile noastre ducând un război pentru dominație pe care el la câștigat detașat.După coborând cu saruturi pe claviculă ajungând la sâni pe care îi răsfața cu saruturi tandre.A urmat o noapte de neuitat.

Ei bine ingerasi iată si capitolul 30 vă pup.









INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now