Capitol 12

673 49 11
                                    

-Ok când plecăm?

-Chiar în seara asta!

-Fie dar trebuie sa îmi fac bagajele.

-Ok te astept la mașină.

Am început să îmi împachetez lucrurile printre ele punând si poza mamei.Of mama jur ca te voi ajuta sa îti gasesti linistea chiar dacă e ultimul lucru pe care îl fac.Am terminat de împachetat si apoi am intra în dus făcând o baie bine meritată,am iesit din dus înfășurată numai în prosop când pe pat îl vad pe Naigel.

-Ce cauti aici?Credeam că mă vei aștepta la mașină.

-Pai dacă nu observi de când am zis eu ca te voi astepta si până acum a trecut o jumătate de oră.

-Scuze dar am intrat în dus si am pierdut noțiunea timpului.

M-am dus până la dulap scoțându-mi hainele prefăcându-mă ca Naigel nu e aici.Mi-am scos hainele si când eram gata să intru în baie să mă schimb Naigel m-a tras de mână si uite asa am ajuns la pieptul lui buzele noastre fiind la o distanță milimetrică.

-Naigel da-mi drumul trebuie să mă schimb!

-Pe mn nu mă deranjează dacă rămâi asa esti foarte frumoasă.

Nu a mai zis nimic si m-a sărutat împingându-mă în perete când a văzut că nu îi raspundeam m-a muscat de buză eu deschizându-mi gura acum limba lui îmi explora gura pentru ca după să se coboare cu sărutări umede pe gât în momentul ala l-am împins si am vrut să fug în baie dar m-a prins de mână si m-a trântit în pat punându-se peste mine.

-Naigel lasă-mă!Da-mi drumul!

-Spune-mi ca nu vrei să fii a mea în momentul asta spune-mi că nu mă iubești cum o fac eu si am să termin.Pentru ca draga mea Andreea nu stiu ce naiba mi-ai făcut dar nu pot să mi te scot din minte.M-ai facut sa cad în mrejele dragostei ca un tâmpit.Dacă nu mă vrei spune-mi acum!

- ........

-Asta credeam si eu.

În momentul acela s-a năpusti asupra buzelor mele devorându-le eu răspunzându-i fără cea mai mică ezitare si stiti de ce...fiind îl iubesc nu stiu cum s-a întâmplat dar m-am îndrăgostit de stăpânul meu.În acel moment hainele începeau să dispară eu fiind doar în lenjerie când se pregătea să îmi dea lenjeria jos eu l-am oprit.

-Naigel stop!

-Dar de ce?Nu simti nimic pt mn așa-i?

-Cum poti crede asta?

Atâta am zis apoi mi-am luat hainele fugind în baie pentru a mă schimba.Când am iesit Naigel nu mai era în cameră,mi-am prins parul într-o coadă de cal si am iesit,Naigel așteptându-mă în mașină.Am mers ce am mers si în fața noastră s-a deschis dintr-o dată un portal am intrat prin acel portal si în câteva clipe eram într-un sat am mai mers iar în mașină tensiunea dintre noi îsi făcea simțită prezenta într-un final noi ajungând la marginea unei păduri acolo se zarea un palat imens cu zeci de turnulețe precum în epoca medievala.Am oprit mașina în fața castelului porțile deschizându-se automat la vederea noastră am intrat în curtea care era una mirifică înconjurată de zeci de trandafiri.Am mai înaintat puțin până ne-am dat jos din mașină.Eu fiind în spatele lui Naigel la usa castelului ne astepta o fată care imediat i-a sărit în brațe lui Naigel.Eu fiind profund deranjata de gestul ei.

-Forăitoare ai venit!

Da draga mea surioară.

-Si vad ca nu esti singur.Buna numele meu este Elena si sunt sora lui Naigel.

-Îmi pare bn,numele meu este Andreea.

-Încântată.

Am mai stat puțin în fața porti după am pasit în castel totul era superb podeaua era făcută din marmura alba peste ea fiind pusă un covor rosu,pereti aveau tente de grena totul era sublim,dar fericirea mea nu avea sa tină mult ca în fața mea vine o alta fata sărindu-i în brațe lui Naigel.

-Iubitule ai venit!Spune ea sărutându-l.

-Iubitule?

-O tu trebuie să fii Andreea nu ?Regele meu mi-a spus de tine.

-Îmi pare bn.zic eu si simt cum lacrimile vor să îmi inunde fața.Simt că nu mai pot asa ca fug spre ieșire sperând ca toate astea să fie un vis urât.


DECI WOW NU STIU CUM SĂ VĂ MULTUMESC 700 DE LECTURI.MULȚUMESC DIN SUFLET,DACA VA PLACE CARTEA VĂ ROG SĂ LASATI COMENTARII





INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now