Capitolul 16

546 42 2
                                    


Hei ingerași iertați-mă că nu am mai postat dar lipsa de inspirație îsi face simțită prezența.Sper să vă placă următorul capitol.Va pup😘😘😘

Mă aflam într-o cameră de culoare albă în care erau multe persoane stând la rând,eram îmbrăcată într-o rochie de culoare albă rândul se micșora si în cele din urmă ajunsesem la o poartă de culoare aurie pe care erau desenate diferite scene de la crearea primilor oameni până în prezent.La poartă nu era nimeni altcineva decât bunica mea.

-Copilă ce cauți aici?

-Nu îmi amintesc prea bine.Ce e locul asta?

-Acest loc draga mea este cunoscut sub numele de rai,iar aceasta este poarta raiului.Dar tu nu ai ce cauta aici .Treburile tale pe Pământ nu sunt încheiate trebuie să te întorci.

-Da dar cum?

-Gândește-te unde vrei să ajungi.

M-am gândit unde vreau să ajung si în următoarea clipă eram într-o camera de culoare alba pe un pat cu baldachin iar lângă mine se aflau un bărbat dar cel mai ciudat lucru e că nu îmi aminteasc cine sunt.

-Sa trezit!Andreea esti bine?

-Eu da dar tu cine esti?

-Cum adică cine sunt?Eu sunt Naigel stăpânul si prietenul tau.

-Iartă-mă dar nu îmi amintesc de tine.

-Stai o secundă,mă duc sa după medic.

-Ok.

Naigel pov.

Când am auzit ca nu mă recunoaste parcă mi-a cazut cerul în cap,l-am gasit pe doctor si l-am trimis să o consulte pe Andreea,dacă va rămâne în starea asta nu mi-o voi ierta niciodată.Curva aia o sa plătească că mi-a adus iubirea în starea asta,da ați auzit bine o iubesc foarte mult pe Andreea de când am văzut-o prima data si încep să cred ca ea este sufletul meu pereche.Nu îmi pot permite luxul de a o pierde nu acum.Doctorul a ieșit din cameră si a venit să îmi zică din ce cauza Andreea nu îsi mai amintește de mine.

-Deci?

-Stăpâne fata are amnezie temporară din cauza faptului că a cazut cu capul de colțul noptierei dupa împușcătură.Îsi va reveni dar nu stim când anume.

-Există sanse să rămână asa?

-Da stapane există sanse destul de mari ca ea să rămână asa pe veci.Dar voi face tot posibilul ca ea să îsi revină.

-Mulțumesc doctore,te poți retrage.

-Desigur rege.

Doctorul a plecat si m-am îndreptat spre camera Andreei am deschis usa m-am apropiat de ea si am văzut că doarme asa că am iesit din cameră si am pornit spre camera mea

Sfârșit Pov

Dar ce nu stia Naigel e că un trimis al lui Dimitri transformat în corb a aflat tot si chiar atunci Dimitri îsi făcea un plan pentru a o răpi pe Andreea acum când e total lipsită de al aparare.


M-am trezit buimăcită soarele strălucea mândru pe cerul senin.Cât naiba am dormit?M-am dat jos din pat si am căutat baia într-un final reușind să o găsesc mi-am dat jos hainele si m-am băgat în dus relaxându-mi toți mușchi.M-am spălat apoi mi-am luat un prosop si am iesit din baie,în camera se afla o femeie cu parul alb prins într-un coc perfect.

-Buna Andreea.

-Bună, ne cunoaștem?

-O da am uitat că ti-ai pierdut memoria.Eu sunt Lili am fost dădaca lui Naigel când era mai mic îi sunt ca o mamă,m-a trimis pentru a te ajuta să te îmbraci.Poftim, i-a astea!

Mi-a dat o pereche de balerini albi,bluza neagră si o pereche de colanți de aceeași culoare m-am îmbrăcat iar ea m-a ajutat să îmi fac parul după ce am terminat Lili m-a dus prin grădină din fața palatului unde se afla o masă de două persoane.Naigel mă astepta din câte se pare,Lili s-a retras eu rămânând singură cu Naigel.

-Buna.

-Bună.

-Esti foarte frumoasă!Asta e pentru tine,si mi-a dat un trandafir alb preferatul meu.

-Mulțumesc dar nu era nevoie.

-Nu,nu era dar îmi face plăcere.

Restul mesei a fost liniștită e asa de drăguț si de atent i doamne cred că m-am îndrăgostit.Ne mai suportând linistea am zis:

-Naigel te-ar deranja daca as face o mică plimbare?

-Îmi pare rau Andreea dar nu este posibil.Eu nu pot să vin cu tine fiindcă sunt foarte ocupat iar varianta ca tu să mergi singură este exclusă e foarte periculos afară.

-Dar nu mă poate însoți cineva?

-Buna idee cred că se poate.David !

-Da stăpâne!

-O vei însoți pe Andreea la o mica plimbare si ce avea grijă să nu i-se întâmple nimic.

-Da stapane!

-Mulțumesc mult !În acel moment i-am sărit în brațe scaunul dezechilibrându-se iar eu căzând peste el în iarbă buzele noastre erau la câțiva centimetri când eram gata să ne saturam o cioară a venit si ne-am îndepărtat.Eu ridicându-mă de pe el si plecând cu David la plimbare.Am mers prin pădure până când în spartele nostru si-au facut apariția mai multi oameni înarmați si l-au impuscat pe David în cap murid pe loc.Eu am încercat să fug dar am fost prinsă mi s-a injectat ceva si am adormit.Când m-am trezit mă aflam într-o celulă.Ușa s-a deschis si pe ea intra un băiat cu o coroană de foc pe cap si o pereche de aripi negre.

-Ne revedem din nou draga mea.

-Cine esti?

-A da am uitat că suferi de amnezie.Numele meu este Dimitri si sunt fratele lui Naigel.

-Ce vrei de la mine?

-Ceva simplu sângele tau el are puterea de a-mi descătușat puterea închisă de bunica ta si totodată îti voi lua si ție puterile pentru a controla dimensiunea vampirilor si nu numai.

-Ei bine i-ați gândul,Naigel mă va salva.

-Nu as fi prea sigura de asta dacă as fii în locul tau.Apoi iesi pe ușă râzând.

ÎNTRE TIMP LA CASTEL

Noaptea s-a lăsat iar Andreea si David nu au apărut sunt foarte îngrijorat asa că am pornit cu o armată în căutarea lor dar tot ce am gasit era trupul lui David împușcat cu un glonț de argint în cap iar lângă el se afla o scrisoare

Draga frate probabil te întrebi unde este scumpa ta Andreea ei bine am o veste bună este în viață dar am si o veste mai puțin bună nu va mai fii în viață pentru mult timp.Si mai bine te resemnezi nu o vei găsi.

Cu drag al tau frate Dimitri

Nenorocitul ala va plăti daca se atinge de un singur par din capul Andreei.Îl voi nimici chiar dacă va fii ultimul lucru pe care îl voi face.

Stau în această celulă de 2 zile în fiecare zi primesc o felie de pâine si un pahar de apă am încercat să scap dar ma prindeau si drept pedeapsă primeam cate 10 lovituri de bici.As vrea ca Naigel să fie aici îmi este tare dor de el.


Dragi mei acesta este capitolul 16 sper să va placă daca e asa votați sau lăsați comentari vă pup😘😘😘😘

















INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now