Capitolul 29

352 33 13
                                    


Iată-ne ajunsi si în ziua cea mare ziua în care eu si Naigel ne vom uni destinele nu am închis un ochi toată noaptea din cauza emoțiilor cât despre copilul nostru creste din ce în ce mai mult si am aflat ca vom avea o fetiță sunt în a 8 a lună de sarcină iar ea este din ce în ce mai nerăbdătoare să îsi vadă părinții pe parcursul acestor luni Naigel nu a avut parte de prea multă odihnă din cauza poftelor mele.Închipuiți-vă ca acum 3 zile l-am trimis pe Pământ să îmi ia șaorma stiu bebeul are gusturi bune la mâncare.Dar gata cu povestitul sa trecem la treabă!În camera mea îsi face apariția sora mea împreună cu Elena pentru a mă ajuta să mă pregătesc.

-Hei!

-Hei fetelor!

-Am venit să te ajutăm.Arați superb!

-Mulțumesc Elena.

-Mie mi se pare ca a înghițit un munte!Se aude vocea amuzată a fratelui meu din dreptul isi.

-Idiot!

-Ha ha ha.

-I-a gata cu fotosinteza!Acum Nath dispari si lasă-ne să pregătim mireasa.

-Bine bine.

-Tu doar închide ochii si lasă-te pe mâna noastră.

A trecut deja o jumătate de oră de când m-au pus sa inchid ochii si nu dau semne ca o sa termine curând iar eu deja nu mai suport să mai stau pe scaunul asta mai mult de un minut.În plus la naiba mă doare fundul îngrozitor daca nu se grăbesc voi face crimă de om!

-Gata!

-Aleluia deja mă gândeam cum am să vă torturez dacă mă mai țineați mult aici.

Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred parcă nu eram eu buzele erau date cu un ruj roz pal pleoapele îmi erau colorate cu o nuanță de argintiu iar parul era facut spik arătăm superb.

-Ok acum noi te lăsăm să te îmbraci,iar dacă îti strici părul să te pregătești de război!

-Bine Xena !Spun iar cele două încep să chicotească.

După plecarea lor m-am dus la dulap pentru a-mi lua rochia ce era așezată pe umeras.Rochia era lungă bufantă tip prințesă iar pe cap avem o diademă din pietre prețioase de culoare albă care îmi completau de minune ținuta.Nunta se ținea în pădure unde din câte aflasem de la fete totul era pregătit până in cel mă mic detaliu nunta avea să fie una destul de mare pentru că scumpul meu viitor soț a invitat tot regatul.Dar să lăsăm asta la o parte,am iesit din cameră si am coborât scările până la ieșirea din castel unde m-a întâmpinat fratele meu alături de sora mea si Elena.

-Esti superbă surioară!

-Mulțumesc Nath.

-Dacă Naigel te va face să suferi am să mă asigur că micuța pe care o porți în pântec va fi ultimul lui moștenitor!

-Stai liniștit asta nu se va întâmpla.

Astea fiind zise ne-am urcat în masini si am pornit spre locul în care va avea loc nunta si implicit petrecerea.Când am ajuns acolo am parcat masinile iar tatăl meu mă astepta pentru a mă conduce la altar.

-Fata mea esti divină!

-Mulțumesc tată!

-Dacă mă stăteai mult scumpul meu ginere pleca în căutarea ta.Mă mir cum de nu a făcut gaură în gazon de când tot se agită mă rau ca un porc pentru abator.

-Atunci să nu îl mă lăsăm să astepte.

Tata mi-a întins brațul eu agățându-mă de el ca un colac de salvare când am văzut lumea care mă privea în timp ce mergeam spre altar iar domnisoarele de onoare Elena,Brigitte dar si Irina care în cele din urmă a aflat cine sunt si s-a mutat cu mine la castel îmi țineau trena.Drumul mi se părea interminabil iar când în sfârșit am ajuns tata m-a încredințat lui Naigel imediat după ce i-a spus acestuia ceva la ureche de se făcuse alb ca varul.Dar și-a revenit repede atunci când preotul a început ceremonia.Ceremonia a durat cam o jumătate de oră dar cel mai frumos moment a fost acela când amândoi am zis Da din inimă.

-Acum e timpul pentru dansul mirilor!

Muzica a început noi am dansat pe piesa lui Céline Dion"My hard will go one" mă simțeam cea mă fericită femeie fiind în brațele bărbatul pe care îl iubesc.


-Esti foarte frumoasă regina mea.

-A ta pe vecie Naigel numai a ta!

După ce dansul s-a terminat ne-am asezat toți la masă si am mancat apoi a apărut tortul care era absolut superb cu mentă si ciocolată iar pe el scria "Trăiască miri" am luat un cuțit iar eu si Naigel am tăiat din primul etaj o felie sub aplauzele furtunoase ale invitațiilor,iar el m-a sărutat pătimaș.

-E timpul să arunc buchetul!Toate doamnele si domnisoarele singure să vină în spatele meu.

-1,2,3

-L-am prins!

Cea care la prins fusese Elena.

-Nuuu.Se aude vocea lui Naigel.

-Ce se întâmplă frățiore?

-Esti prea mică sa te mariți cer să se repete încă o dată.Îmi spune el făcând o fața de câine plouat.

-Îmi pare rau iubitule dar nu se mai poate repeta.Zic eu în timp ce Elena îi scoate limba lui Naigel în semn de răzbunare.

-Felicitări!

-Mulțumesc Andreea!

În timp ce o felicitam pe Elena m-au apucat niste dureri de burtă îngrozitoare.

-Iubit-o ce ai?

-E timpul să facem un bebe!Îi spun eu lui Naigel cu zâmbetul pe buze.

-La spital acum.

Naigel pov

Conduceam ca nebunul în drum spre spital pentru a o impiedica pe regina mea să nască pe bancheta din spate a masini.Imediat ce am ajuns doctorul a băgat-o în sala de operație.După 2 ore doctorul vine la mine si îmi spune:

-Felicitări majestate regina a născut două fetițe perfect sănătoase.

-Dd două?

Atât am mă apucat sa zic că am lesinat.Dupa ceva timp m-am trezit pe patul de spital alături de Elena si Brigitte care mă priveau amuzate.

-Ce mai bărbat!

-Să vă vad pe voi dacă ați afla ca vi s-a dublificat copilul peste noapte.

-Vrei să le vezi?

-Da normal haide.

Sfârșit pov

Alăptăm fetele când pe ușă intră soțul meu.

-Regina mea!

-Ti le prezint pe Anais si Ingrid.

-Sunt asa frumoase.Vă iubesc nespus.

-Si noi te iubim!


SFÂRȘIT



V-am păcălit îngerași.Acesta nu este finalul povestea abia acum începe.Vă astept comentariile si voturile.Va pup 😘😘










INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now