Capitolul 26

394 36 12
                                    

A trecut o săptămână de când Naigel a venit la castel să îsi ceară iertare,o săptămână de când sunt de cât un trup fiindcă sufletul meu a murit de când a aflat de trădarea lui.Nath mi-a spus ca a mai încercat să mă caute dar la ordinele mele nu a fost lăsat în castel.Ce mă doare cel mai tare e ca eu încă îl iubesc,am mai ținut legătura cu Elena si mi-a spus ca imediat ce venea la castel îsi găsea linistea în băutură si nimeni nu îl putea convinge să renunțe mă doare că a ajuns asa si as dori să îl iert dar încă mă doare rana în sufletul meu este încă deschisă si sângerează stiu ca a fost vrăjit dar ce mă doare cel mai tare e faptul că credeam că mă cunoaste si nu se va lasă păcălit.În această săptămână eu si Nath am devenit foarte apropiați, eu încerc să îi împărtășesc sentimentele cu toate ca inima mea îi va aparține lui Naigel pe veci poate într-un final voi reuși să îl uit si voi putea fii fericită alături de Nath. Dar să revenim la ale noastre,eu mă aflu în micul foișor din grădina palatului zânelor gândindu-mă cat de mult s-a schimbat viața mea din clipa în care am aflat ca voi fi protectoarea antrenamentele mi le-am continuat si la castelul zânelor si pot spune ca puterile mele cresc mai mult pe zi ce trece,dar sirul gândurilor mi-a fost întrerup de Nath.

-Andreea esti bine?

-Da Nath.

-Astăzi vreau să organizez un bal la castel si a-si fi onorat dacă ai dori să mă însoțești.

-Desigur cu cea mai mare plăcere.

-Atunci te las să te pregătești.Balul va începe la ora 20:00 în grădina castelului.

-Ok voi fi acolo.

După această discuție cu Nath am mers în camera mea de oarece este ora 18:00 si trebuie să încep pregătirile m-am dezbrăcat de haine si am intrat la duș lăsând picăturile de apă să îmi relaxeze corpul dupa o oră am iesit din duș uscându-mi parul si îmbrăcându-mi rochia rosie cu mâneci din dantelă care era până la genunchi în partea din față iar în spate avea trenă mi-am pus lănțișorul primit de la Naigel cu inițiala lui stiu ce gândiți:De ce l-am mai păstra? Ei bine nici eu nu stiu încă mai am o speranță ca îl voi putea trece peste trădarea lui.După ce mi-am pus lănțișorul m-am așezat în fața oglinzi si am început să mă machiez aplicând un rimel si un ruj sângeriu după aceea m-am uitat la ceas care indica ora 20:05 asa ca am coborât îndreptându-mă spre sala de bal toate privirile au fost ațintite pe mine cele mai multe dintre ele fiind priviri admirative.M-am dus si l-am căutat pe Nath si l-am găsit în compania lui Brigitte si a altor invitați cu care am făcu cunoștință.

NAIGEL POV

Am aflat de balul care va fii dat de regele zânelor si eu am de gând să fiu prezent va fi șansa mea să o pot cuceri pe Andreea si nu o voi rata.Asa ca m-am îmbrăcat si am pornit spre castel hotărât să îmi îndrept greșeala.

SFARSIT POV

Toată seara mi-am petrecut-o în compania lui Nath si a lui Brigitte chiar dacă simt că lipseste o parte din mine,nu mă veți crede dar în adâncul meu mi-as fi dorit sa fie si Naigel aici cu toate ca încă nu pot trece peste trădarea lui.Îl văd pe Nath depărtându-se de masa noastră si urcând pe scenă.

-Doamnelor si domnilor vă mulțumesc ca îmi sunteți alături într-o seară atât de specială pentru mine în această seara as dori să îi adresez o întrebare unei persoane foarte importante pentru mine o persoană de care m-am îndrăgostit până peste cap asa ca sa nu o mai lungim :Andreea îmi faci onoarea de a deveni soția mea?

Nu stiam ce să zic eram pur si simplu socată nu mă asteptam la asa ceva dar stiu ce o să îi răspund nu stiu dacă e alegarea corectă dar asta e singura cale prin care am să îl pot uita pe Naigel.

-Da accept să devin soția ta.

-Iubit-o mai făcut cel mai fericit bărbat de pe pământ.

Toată lumea ne-a aplaudat si ne-a zis sa fim fericiți dar lumea mea s-a prăbușit când l-am văzut pe el stând la o masă cu privirea pierdută si în ochii lui am putut vedea lacrimi am stat uitându-mă în ochii lui care emanau furie dar mai presus de toate dezamagire am stat nerupând contactul vizual până când el a plecat eu nu am avut puterea necesară pentru a-l opri.

NAIGEL POV

Lumea mea s-a destrămat când am auzit că a acceptat cererea în căsătorie am plecat de acolo știind că nu mai am nimic de făcut am pierdut-o pentru totdeauna.Am ajuns la castel si m-am închis în camera mea cu singurul lucru care îmi alină durerea de la plecarea ei alcoolul.Fără ea nu exist nimeni nu îi va putea lua locul vreodată.

SFÂRȘIT POV

...

Au trecut doua luni de la cererea în căsătorie al lui Nath iar peste 1 zi va avea loc nunta mea în aceste două luni am încercat să mă îndrăgostesc de Nath dar Naigel e singurul bărbat pe care l-am iubit si îl iubesc în continuare dar nu am să dau înapoi voi învăța să îl iubesc pe Nath la fel cum mă iubeste el si cu timpul îl voi uita pe Naigel.M-am trezit si m-am îmbrăcat într-o rochie alba iar în picioare mi-am luat o pereche de sandale negre,parul mi l-am lăsat liber iar machiajul a fost unul simplu rimel si un luciu de buze roz. Si am mers în fața castelului unde mă astepta Brigitte pentru a merge să îmi aleg rochia de mireasă am mers prin mai multe magazine până când m-am hotărât asupra unei rochie era o rochie alba până sub genunchi cu câteva perle la bază am luat-o si am pornit spre castel am pus-o pe umeraș si m-am băgat la somn deoarece a fost o zi dificilă cu multă alergătură.

Ziua nuntii a sosit m-am trezit de dimineață pentru a mă putea pregăti de marele eveniment nunta va avea loc în grădina din spatele castelului care a fost special amenajată.În camera mea isi face apariția Brigitte pentru a mă ajuta să mă pregătesc.

-Hei!

-Hei!Esti pregătită?

-Da dar trebuie să recunosc că am câteva emoții.

-Este normal hai să te pregătim.

M-am lăsat pe mâna lui Brigitte iar peste 2 ore eram gata m-am uitat în oglindă si am rămas socată rochia îmi venea divin iar parul era așezat într-un coc cu câteva fire lăsate pe afară machiajul era unul simplu.Dupa ce am terminat am mers cu Brigitte spre locul unde va avea loc ceremonia si am pasit pe covorul rosu iar la capătul lui era Nath împreună cu preotul care ne va uni destinele.Am fost condusă de către un prieten al lui Nath în mod normal tatăl meu ar fi trebuit să mă conducă dar din păcate el nu poate fi alături de mine în acest moment.Am pornit cu pasi timizi spre preot si spre viitorul meu sot când am ajuns Nath îmi zâmbea călduros.Ceremonia a început .

-Ne aflăm astazi aici pentru a oficia cununia dintre regele Nath de la Costa si domnișoara Andreea Adams. Nath de la Costa o iei de soție pe Andreea Adams si promiți sa o iubesti si să o respecti până când moartea vă va despărți?

-Da

-Domnișoara Andreea Adams il iei de soț pe regele Nath de la Costa si promiti să îl iubesti si să îl respecți până când moartea vă va despărți?

-Stooooop!

hi hi hi sunt diabolică să vă vad îngerași mei cine credeți că va opri nunta Andreei?Vor reusi eroi nostri să fie împreună?Asta veți afla în capitolul următor vă astept în continuare voturile si comentariile.Va pup😘😘😘


INIMA UNUI DEMONTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon