Capitolul 23

436 38 5
                                    

Deschid ochii încă somnoroasă si simt două brațe în jurul taliei mele strângându-mă protectiv,mă întorc si dau de chipul adormit al lui Naigel reușesc să îl îndepărtez de mine si merg în baie pentru a-mi face tabieturile zilnice apoi mă îmbrac într-o rochie de culoare visinie iar parul îl prind într-un coc dezordonat.Ies din baie iar Naigel încă dormea asa ca m-am gândit ca atunci când se trezeste să îl întâmpin cu un mic dejun zis si facut cobor si o caut pe Lili dar eu cum sunt atât de genială i-am dat liber si celelalte servitoare erau plecate la cumpărături.M-am gândit să îi fac niste clătite cu ciocolata si o omletă asa ca am început să pregătesc compozitia pentru clătite am terminat si am pus un pic din compoziție în tigaie încinsă,dar dintr-o dată am simțit cum cineva mă ridică in aer iar în următoarea clipă am facut contact cu suprafața rece a mesei iar în fața mea stătea Naigel.

-La naiba!

-Ce faci iubire?

-Vroiam să îti fac o surpriză dar te-ai gândit tu să apari.Nu mai puteai dormi si tu măcar o oră?

-Abia aștept să vad ce surpriză îmi pregatesti dar înainte de asta.

Nu a mai zis nimic si a început să mă sărute pe gat apoi eu l-am tras spre mine si buzele ni s-au unit într-un sărut plin de dorința.Cum naiba îl pot iubi atât de mult?E ca un drog pentru mine.Apoi el m-a luat în brațe obligându-mă să îmi încolăcesc picioarele în jurul lui si m-a lipit de suprafață rece a peretelui din bucătărie în timp ce ne sărutam am simțit un miros.

-Ce naiba?

De la aragaz se întindea o flacără până la tavanul bucătăriei.Atunci eu si Naigel am sărit ca arsi si alergam ca nebuni în căutarea unui extintor cat timp noi ne învârteam de zici ca am înghițit o mie de titrezi apare o servitoarea cu un extintor si stinge flacăra.Doamne ce ușurată sunt dar sper ca Lili sa nu afle asta poate o sa o reparăm până mâine sper.

-Ce ?Bucătăria mea !!!

-Lili?Tu nu trebuia să ai liber astăzi?zicem amândoi în cor.

-Ba da dar am venit să vad ce faceți.Acum stați jos si îmi explicați ce s-a întâmplat cu bucătăria.

-Stiii eu am puțină treabă în birou mai vorbim Lili.Si uite asa Naigel pleacă lăsându-mă singură cu o Lili nu prea fericită.Acum ce naiba îi spun?

-Ce îti fac dacă nu te duce tărtăcuța?

-Numai de tine nu aveam eu chef!Cum pot scăpa de tine?

-Nu poti.Doar dacă

-Doar dacă ce?

-Te duci pe acoperisul castelului si încerci să înveți să zbori,

-Hai marș! Ce vrei până la urmă?

-Sunt conștiința ta creier de salamandra!

-Ce ar fi să omitem acest detaliu pe care din păcate îl stiu si tu să pleci de unde ai venit?

-Da si pe mine mă cheamă Betmen.

-Taci!Trebuie să gândesc!

-Andreea mămică nu depune atâta efort ca miroase a creier încins.Dacă nu te prindea pe tine si pe amorezul tau cheful de niho niho poate acum bucătăria era întreagă.Dar nu !

-I-a fa pasi!


Mi-am scuturat capul în speranța ca voi scapa de specimenul numit conștiința si chiar a mers acum ar trebui să inventez o scuză plauzibilă pentru Lili care acum fierbe de nervi si așteaptă probabil explicații.

-Andreea astept!

-Lili pai vezi tu eu vroiam să îi pregătesc o surpriza lui Naigel făcându-i micul dejun si apoi m-am dus să îl trezesc pentru a mânca iar apoi când am coborât jos am văzut flacăra.(Hai ai dres bine busuiocul) După ce am spus asta Lili nu se mai putea opri din râs.

-Ce este asa de amuzant?

-Faptul ca te-ai chinui atât de mult sa inventezi o scuză.Ha ha ha

-Cum ai...?

- Ei bine a fost usor să îmi dau seama pentru că:În primul rând te credeam decât daca Naigel se lua să mănânce farfurii.Pentru că compozitia este aproape toată în bol si în al doilea rând pentru ca stiu ca atunci când Naigel te vede se înfierbântă mai rau ca tigaia pe foc.

-Iartă-mă că te-am mințit.

-Nu-i nimic draga mea si în plus nu mai mințit doar ai încercat.

După discuția cu Lili am mers în foișorul castelului gândindu-mă prin tot ce am trecut de când l-am cunoscut pe Naigel dar nu regret nimic poate doar un singur lucru moartea mamei mele.Cât timp mă gândeam pe piciorul meu s-a asezat o cioară care avea o scrisoare în mâna imediat ce am luat scrisoarea cioara s-a evaporat într-un nor de fum.Am deschis scrisoarea cu mâinile tremurând.Si am început să citesc.


Draga mea protectoare probabil te gandesti cum de am supraviețuit dar nu asta este important cel mai important lucru este că scumpul tau Naigel este la mine iar dacă îl vrei în viața vei veni de bună voie la mine pentru a te omorâ si ați lua puterile daca nu iubitul tau va muri.Ah era să uit nimeni nu va afla de asta vei veni de una singură sper că m-am facut înțeles

Cu drag al tau Dimitri


Am citit scrisoarea cu lacrimi în ochii dimitri nu poate face asta!Am să îl salvez pe Naigel chiar dacă trebuie sa îmi dau eu viața pentru viața lui.Am luat un cal si am pornit spre pădure cioara apărând si ea indicându-mi drumul.

NAIGEL POV

Am o durere îngrozitoare de cap tot ce îmi amintesc este că eram în drum spre biroul meu apoi totul este în ceață.Acum mă aflu într-o carceră sper ca Andreea e bine pentru că dacă pățește ceva nu mi-o voi ierta niciodată.Ușa se deschide si pe ea nu intră nimeni altul decât boul de Dimitri.

-Parcă te omorâsem.

-Of dragul meu frațior nu scapi tu de mine asa usor.

-Dacă aflu ca i-ai facut ceva Andreei te spintec!

-Andreea e bine,cel puțin pentru moment.

A zis asta si a plecat dacă îi face ceva jur pe ce am mai sfânt că îl voi omorâ în cele mai groaznice chinuri.

SFARSIT POV

Calaream ca bezmetica prin pădure până am dat de o casă destul de mare de culoare neagra.Am înaintat cu pasi timizi iar porțile sau deschis singure sunt mă mult ca sigură ca Dimitri mă așteaptă.

Copii iată un nou capitol astept comentariile si voturile voastre.Si vreau să va mulțumesc foarte mult cartea este pe locul 23 în vampiri este un început foarte bun mulțumesc din suflet pentru voturile si comentariile voastre.Va pup 😘😘😘








INIMA UNUI DEMONWhere stories live. Discover now