1.

22.9K 471 147
                                    

Haaii en welkom bij Game on. Dit is het eerste hoofdstuk. Hoe het allemaal begon. Ik zal niet veel met dit verhaal posten omdat ik eigenlijk gewoon opeens een boost had van heey ik ga een nieuw verhaal schrijven terwijl ik op dit moment 3 verhalen schrijf duss.
Boven in zien jullie Kelsey en Katelyn staan waar jullie meer over gaan lezen in de hoofdstuk en de trailer 😉 dus lees snel verder

'Rennen!' Gil ik.
Giechelend rent Kelsey achter mij aan het scheikunde lokaal uit. Lachend komen wij tot stilstand achter een rij kluisjes.

Ik haal mijn stopwatch erbij om te kijken hoeveel tijd wij nog overhebben.
Nog 4 seconden en dan gaat ons 'experiment' af. '3,2,1.'
Een enorme knal vult de gangen van de school gevolgd door een walm van rook.
Oh shit wij zitten zo in de problemen!

'Kom!'
Kelsey pakt mijn arm vast en trekt mij mee naar een plekje dichterbij het scheikunde lokaal zodat wij vanaf een afstandje ons 'experiment' kunnen bekijken.

Een dikke walm van zwarte rook komt uit het lokaal. Ik doe een hand voor mijn mond om mijn lach in te houden.
Als ik goed kijk zie ik zelfs een soort rood licht vlakkerend in het lokaal.
Wij hebben gewoon de school in brand gezet! Bij deze gedacht begin ik nog harder te lachen.

Vanuit de verte zie ik mevrouw Smeets al aankomen lopen op haar fel rode hakjes. Ik pak snel mijn roze I phone 6s erbij en begin te filmen.
Mevrouw Smeets kijkt met grote ogen naar het lokaal terwijl een hoog piepend geluid haar mond verlaat. Zoekend kijkt ze om zich heen waardoor Kelsey en ik achter de kluisjes duiken. 'Kelsey en Katelyn!' Schreeuwt ze met een krijsende stem.

Kelsey kan het blijkbaar niet meer inhouden en proest het uit. Mevrouw Smeets haar hoofd draait in een kwartslag naar mij en Kelsey toe. Haar donkere ogen staren ons woedend aan. 

'Rennen?'
Ik wacht niet op een antwoord van Kelsey, maar pak haar arm vast en trek haar mee naar buiten. Weg van mevrouw Smeets. Als die vrouw je te pakken krijgt dan heb je echt een groot probleem. Ik zit nog liever een nacht in de gevangenis dan dat ik bij haar een uur moet nablijven.

Ik hoor je nu al vragen waarom steek je dan haar lokaal in de fik. Naja ik heb zo mijn redenen.
1. Ze gaf mij een 4 voor mijn scheikunde proefwerk. Daar wil ik even aan toevoegen dat de school pas een week bezig is. Dus dat die vrouw op dag 4 al gelijk een onverwachts proefwerk heeft gegeven. Naja dan krijg je met mij te maken.
2. Het is grappig.
3. Het is grappig.

Dus ja zo ben ik in deze situatie beland. En mijn geweldige partner in crime ging mij natuurlijk helpen met mijn geweldige wraak actie.

'Ohh Kate wij komen zo in de problemen.'
Rennend slaan wij links af. Ik kan het niet laten maar een glimlach verschijnt op mijn gezicht. 'Problemen? Dat woord heb ik nog nooit gehoord. Want Kels wij worden nooit gepakt en wij hebben dus ook nooit problemen.'

#

'Jongedame! Jij zit zo diep in de problemen!'
Ik kramp lichtelijk ineen door mijn moeders scherpe stem.a

Ontmoet mijn moeder, vrouw die mij heeft uitgepoept en daarna zich uit de naad heeft gewerkt. En niet alleen, nee samen met mijn vader hebben zij betaald voor dit prachtige huis, mijn prachtige kleding en mijn geweldige rekening.

Ongeïnteresseerd staar ik naar mijn Adidas superstar schoenen. Gelukkig zijn die nog wit gebleven na deze vermoeiende dag.

'Jij krijgt huisarrest en je mag niet meer naar buiten.' Ratelt mijn moeder.
Volgens mij hoort het gedeelte niet meer naar buiten onder de term huis arrest. Just saying.

Game on✔️Where stories live. Discover now