17

9.7K 348 85
                                    

Weet je wel dat moment dat je enorm veel schrijf inspiratie hebt en je daardoor niet kan slapen ook al heb je het al geprobeerd voor een paar uur en je gewoon moet schrijven? Nou dat moment is bij mij aangebroken en niet voor de eerste keer kan ik je vertellen. Ik kreeg trouwens enorm veel reacties op wie ik moest casten voor Charlotte. Ik had dat nooit verwacht haha. Anyway ik heb iemand gevonden en uit al jullie keuzes ben ik gegaan voor Demi Lovato. *luid geklap* *maakt buiging*. Terug naar het verhaal hier is een nieuw hoofdstuk.
Veel lees plezier
X Noor


Zuchtend rol ik mij om zodat ik de wekker uit kan slaan. Alleen ben ik natuurlijk weer Katelyn, rol ik verder dan het moet en val ik met een doffe klap neer op de grond.
'Fuck!'

Ik kreun van de pijn. Opeens voel ik een raar gevoel tussen mijn benen, een raar nat gevoel. Wacht even.
Ik hijs mijzelf op en kijk naar mijn bed. Zoals ik al had verwacht lijkt mijn bed op dit moment op een schilderij. Een mooi rood schilderij. Great!

Ik ren snel naar de badkamer, neem een korte douche en doe een tampon is. Oh als ik ongesteld ben dan ben ik meestal geen pretje. Nope! Ik zal alles en iedereen killen dat mij irriteert. Letterlijk!

Ik verschoon zo snel mogelijk mijn bed terwijl Lola en Kelsey om mij heen staan te springen en te blaffen omdat ik ze moet uitlaten. Die Melody is een diepe slaper. Hoe doet ze dat toch? Ik trek mijn uniform aan doe een staart in en pak de riemen voor Kelsey en Lola.

Met de twee blaffende beesten achter mij aan loop ik naar de keuken. Ik pak een appel en begin met de wandel tocht over het terrein.
Ik groet een paar vaste mensen die ik altijd s'ochtends zie en loop weer terug naar huis.
Binnen aangekomen zie ik dat er alweer wat leven is gekomen in het huis.

Ik pak een flesje water en laat mijzelf neer zakken op de bank. Opeens komt Jennifer zwaar geïrriteerd binnen lopen. Wat nu weer?
'Kate!' Krijst ze.
'Ik sta hier.'
'Jouw kut beesten hebben mij vanochtend wakker gemaakt!'
'Okay.' Ik snap haar hele punt niet helemaal.

'Okay? Is dat je antwoord? Okay?' Imiteert ze mij.
'Ja?' Serieus deze meid is een fucking raadsel.
Ze maakt een raar geluid, gooit haar handen in de lucht en voor dat ik het weet is ze verdwenen.
Mm misschien is ze toch een heks.

'Goedemorgen Kate!'
Ik kijk op in de vrolijke ogen van Charlotte. Ze neemt naast mij plaats terwijl ze een hap neemt van haar cornflakes.
Ik pak de afstandsbediening en zet de tv aan op een random programma. Kelsey maakt het zichzelf comfortabel op de bank naast mij en legt haar hoofd op mijn schoot. Kelsey is teveel gegroeid om nu nog alleen maar op mijn schoot te liggen.

Na een paar seconden komt Melody eindelijk de trap af lopen.
'Zijn jullie klaar?'
Mel en Char knikken.
'Let's go!'

Ik pak mijn tas van de grond en gooi mijn sleutels in mijn tas. Wij hoeven de deur niet op slot te doen want Anisha is nog aan t ontbijten, wat je niet zou verwachten van een typische nerd die normaal gesproken altijd overal op tijd of zelfs te vroeg aanwezig is.

Bij de school aangekomen valt het mij gelijk op dat mensen weer is naar mij staren. Wat? Kunnen ze aflezen dat ik ongesteld ben ofzo? Een paar meisjes wijsen naar mij.
'Is dat dat meisje van de foto?'
Welke foto? Wat? Waar heeft iedereen het over.

Zwaar geïrriteerd gooi ik mijn kluisje open en pak ik de benodigde boeken.
'Gaat het Kate?'
Ik gooi mijn kluisje dicht en kijk naar Melody die wat spullen uit haar eigen kluisje pakt. Charlotte is druk aan het typen op haar telefoon.
'Het kan niet beter.' Zeg ik sarcastisch.

Game on✔️Where stories live. Discover now