32

5K 172 59
                                    

Met een glimlach haal ik een hand door mijn haar terwijl ik mijn ogen fixeer op mijn spiegelbeeld. Zoals gewoonlijk heeft Kelsey mijn make up weer wonderbaarlijk goed gefixt. Ugh! Ik kan niet geloven dat ik mijzelf zo heb laten gaan, alweer!

'Zo helemaal klaar.'
Ik glimlach dankbaar naar Kelsey via de spiegel. 'Thanks Kels.'
'Ja ja ik weet het. Ik ben geweldig.' Kelsey gooit haar haar over haag schouder en glimlacht naar mij. Lachend schud ik mijn hoofd.
'En dan nu tijd voor dit,' ze duwt een fles in mijn hand. 'En dit.' Ze pakt een snoepje uit haar bh en begint erop te kauwen.

'Serieus? Heb je snoep je in je bh gepropt?'
'Chill down. Het zijn alcohol vrije snoepjes.' Ze gooit er nog een in haar mond en glimlacht dan lief. Ik lach om mijn gekke vriendin en zet dan de fles aan mijn lippen.

'Dus Kate.'
Met de rug van mijn hand veeg ik een paar druppels alcohol weg van mijn lippen voordat ik mijn aandacht op Kelsey richt. 'Jij en Jake.' Met een wiebelende wenkbrauwen springt ze op het verhoginkje naast de wasbak. Zuchtend rol ik met mijn ogen. 'We hebben het hier al-'

'Maar ik ben niet een van je kostschool vriendinnetjes. Mij hou je niet voor de gek! Ik zie wel dat er iets met jullie twee aan de hand is.' Ik negeer Kelsey haar blik en neem nog een slok. Ik voel mijn lichaam gelijk relaxen bij deze slok alcohol. Oké misschien moet ik de alcohol even weg zetten.

'Jake is een vijand.'
'Jullie lichaamscontact zegt wel wat anders.'
Wetend dat ik niet door kan dringen bij Kelsey besluit ik om het gespreksonderwerp te veranderen.

'En wat zag ik dan bij jou en Dylan.' Zeg ik terwijl ik de fles in Kelsey haar handen druk. Kelsey lacht en pakt nog een snoepje. 'Ik zie wat je aan het doen bent Kate. Ik ben niets voor niets je best friend.' Zuchtend steun ik met mijn elleboog tegen de muur en rust ik mijn hoofd op mijn hand.

'Kom op Kate. Jake is een ongelofelijk hottie! Daarnaast hebben jullie een geweldige shipname: Kake!' Ik kies ervoor om Kelsey gewoon te negeren en sluit mijn ogen. Het maakt niet uit hoe of wat Jake speelt toch alleen maar een spelletje en dat is de reden dat hij nu opeens zo flirterig doet.

'Weet je wat Kate ik heb een idee.' Kelsey springt van de wasbak af en klopt de onzichtbare stof van haar rok. 'Aangezien Ian zo een lul is en Veronica bijna jou avond had verpest heb ik een geweldige oplossing slash idee.' Oh nee Kelsey haar ideeën zorgen altijd voor problemen.

'Ik ga vanavond Dylan fixen en jij gaat vanavond je lover Jake fixen.'
Een spottende lach verlaat mijn mond. 'Ik dacht het niet! Iedere jongen behalve Jake.'
Kelsey zet haar puppy oogjes op ondanks dat ze al weet dat ze niet werken. Zodra ze weer door heeft dat het mij niets doet trekt ze een pruillip en slaat ze haar armen over elkaar. 'Fijn! Maar niemand gaat naar huis zonder een jongen.' Als een klein kind staart ze mij aan.

'Fijn.' Mompel ik.
'Fijn! Dan nu een drink het leeg.' Zegt Kelsey terwijl ze de fles voor mijn neus duwt.
Twijfelend kijk ik naar de fles. Ik heb al best wel veel op en ik denk niet dat deze fles mij veel goeds gaat doen deze avond.

#

Ik barst in lachen uit door Kelsey haar gekke dansmoves en steun met mijn handen op mijn knieën. Kelsey begint ook te lachen en begint rond te rennen door de wc hokjes. Jup je leest het goed we zitten nog steeds in de wc hokjes. Het is hier gewoon veel te gezellig. 'Dus ik dacht dan swingen we gewoon in plaats van lopen.' Kelsey springt op een wc en begint met haar heupen te bewegen.

Ik klap luid en fluit voor Kelsey haar geweldige dans moves. 'En dat is hoe ik eruit werd gezet de eerste keer.' Ze knipoogt naar mij en springt van het toilet af. Ik heb dit verhaal al duizend keer gehoord maar het blijft geweldig. 'Maar Kate we moeten nu wel echt naar buiten gaan.' Zegt Kelsey terwijl ze haar jurk glad strijkt met haar handen.

Game on✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu