22

8.3K 319 77
                                    

Boven in Katelyn

'Fucking Kate!'
Ons gelach wordt verstoord door Jake en Dylan die binnen komen stormen en even later Matt die er een beetje achteraan loopt. Zijn haar zit cute vandaag.

'Zo te zien gaat het weer goed met je kleine vriend.'
Ik glimlach naar Jake terwijl ik Kelsey neer zet. Dylan zijn blik glijdt naar de blaffende Kelsey en zijn blik verzacht in een seconden.

'Ach hoe kan ik nou boos zijn op de eigenaar van zo'n schattige beestje. Kom maar hier liefie. Kom maar! Kom dan!' Zegt Dylan met een baby stemmetje.

Ik draai mij om naar de spiegel en werk mijn lippenstift bij voor vanavond. 'Hoe moeten wij in ons überhaupt klaar maken voor dat feest als we niet eens ons huis in kunnen komen?' Zegt Jake met ingehouden woede.

'Girls! Wat vinden jullie hier van?'
Charlotte komt vrolijk binnen lopen in een adidas shortje met een roze adidas croptop. Haar krullende zwarte haren hangen losjes langs haar gezicht. Dan pas ziet ze de jongens in onze kamer. Een diepe frons ontstaat op haar bovenhoofd.

'Wat doen zij hier?'
'Volgens mij ging Jake dat net uitleggen.' Zegt Mel.
'Klopt,' ik draai mij om naar Char om haar outfit nog een keer in te nemen.
'Je ziet er geweldig uit.' Zeg ik wijzend met mijn lipstick.
'Thanks.'

Ik draai mij weer om naar de spiegel mijn haar heb ik in twee losse in gevlochten vlechtjes gedaan. Ik besluit om de rest gewoon te laten zoals het is aangezien we waarschijnlijk toch gaan zwemmen.

'Dus Jake je was wat aan het vertellen?'
Opeens stormt Jake naar mij toe en trekt hij mij ruw om. 'Ik was inderdaad wat aan het vertellen! Waarom heb je ons huis op slot gedaan?'

Ik hoor Melody giechelen en zie Charlotte een hand voor haar mond slaan.
'Ik vond het zo gevaarlijk voor jullie.' Ik leg voorzichtig een hand op zijn borstkas neer.
'Steeds je huis niet op slot doen, zomaar breekt er iemand in. Dus heb ik het voor jullie op slot gedaan.'

Jake slaat mijn hand weg en komt nog dichterbij om dreigender over te komen.
'Ahha en je had er niet bij nagedacht dat wij misschien wel helemaal geen sleutel hebben.'
Ik kijk omhoog om te doen alsof ik nadenk.
'Nee niet echt, sorry.' Zeg ik niet gemeend.

Jake blaast geïrriteerd zijn adem uit. De reacties die ik uit deze jongen krijg zijn echt geweldig!
'Dus zijn jullie er klaar voor of hoe zit dat?'
Jake sluit zijn ogen voor een paar seconden en haalt diep adem. Hij blaast sidderend zijn warme adem uit in mijn gezicht. Dan laat hij zijn hoofd steunen in mijn nek.

Ik voel een schok door mijn lichaam gaan. Zijn handen zijn geplaatst op mijn heupen. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen terwijl ik niet naar iedereen in de kamer probeer te kijken. Toch vang ik Melody's knipoog op.
'Kate.' Zegt hij met een schorre stem.
'Soms wil ik je echt wurgen wist je dat.'

Jake haalt zijn hoofd weg en kijkt mij intens aan. Voor een paar seconden staren wij elkaar aan en zeggen wij niets. Het lijkt net alsof hij in een soort twee strijd is. Zijn blik heeft iets intimiderend. Jake verbreekt het oogcontact door geïrriteerd een hand door zijn haar te halen en zich om te draaien.
'Laten we gaan!' Jake stormt de kamer uit en gooit de deur met een enorme knal dicht.

'Okay wat is er nou zo net gebeurd?'
Ik leg een hand op mijn wangen om te checken of ze gloeiend heet zijn wat ze ook zijn. Ja wat is er eigenlijk zo net gebeurd?

Ik voel iedereen naar mij kijken wachtend op een antwoord. Ik schraap mijn keel, schud mijn hoofd, pak mijn handdoek en loop dan naar de deur. 'Gaan we nog of hoe zit dat?'

Het lijkt alsof iedereen uit z'n trans ontwaakt want iedereen staat op en pakken hun spullen bij elkaar. Beneden pak ik een appel uit de fruitmand. Terwijl ik een hap neem steun ik met mijn ellebogen op het aanrecht terwijl ik door mijn galerij scroll.

Game on✔️Where stories live. Discover now