31

6.5K 239 116
                                    

'Fuck!'
Mijn hele lichaam spant zich aan terwijl de brandende alcohol door mijn keel glijdt. Woe! Dat spul is sterk. 'Beste idee ooit van je neef om een open bar te hebben.' Met een half dronken glimlach gooit Kelsey nog een shotje achterover. Ik heb zo een voor gevoel dat iedereen ladderzat naar huis gaat vanavond, inclusief ik.

'Kelsey?' Ik schrik op bij het horen van die stem en net zoals bij Kelsey worden mijn ogen zo groot als ping pong balletjes door de gene die achter Kelsey staat. Ian staat daar netjes in pak met zijn hand in zijn zakken. 'Mag ik een Bacardi mango alstublieft.' De barman knikt en begint het drankje te maken. Kelsey doet duidelijk alsof ze Ian niet gehoord heeft.

'Kels kunnen we alsjeblieft even praten.'
Ik zie hoe Kelsey haar ogen sluit en zich dan omdraait op haar barstoel. 'Wat valt er te praten Ian.' Zijn naam klinkt bitter als die over haar Kelsey haar tong glijdt. Ian zijn blik glijdt naar mij en Jake en rust daarna op Dylan. Nou ja rust laten we zeggen dat het een soort doodsblik is. 'Kunnen we in privé praten Kels?'

Plotseling voel ik de zachte adem van Jake op mijn wang. 'Wie is dat?' Fluistert hij zachtjes. Ondanks dat dit gewoon een normale vraag is bezorgd zijn warme adem mij kippenvel over mijn gehele lichaam. 'Haar ex.' Fluister ik terug. Jake legt soepel zijn hand op mijn heup en leunt met de ander op de bar zodat hij van over mijn schouder mee kan kijken. 'Interessant.' Ik rol met mijn ogen en probeer Jake uit mijn gedachtes te halen.

'Je kan ook hier praten hoor. Ik bedoel iedereen weet het toch al.' Kelsey vernauwt haar ogen tot spleetjes en ik zie haar hele lichaam zich aanspannen wachtend op Ian zijn reactie. Ian haalt zuchtend een hand door zijn haar en kijkt naar de grond. 'Kels het spijt mij zo erg.' Een bitter lachje verlaat Kelsey haar mond. 'Spijt verandert niets Ian en daarnaast,'
Kelsey slaat haar arm rond Dylan zijn middel waardoor Dylan automatisch zijn arm rond Kelsey haar schouder slingert. 'Ben ik nu met Dylan.'

Ian zijn hoofd trekt gelijk naar Dylan die hij weer kapot lang aanstaart. 'Alsof je met een hobo als hem een relatie zou hebben.' Mompelt hij. Kelsey reageert er niet eens op. 'Dag Ian.' Ian kijkt nog een keer naar Kelsey voordat hij dan toch weg stormt en de menigte in verdwijnt. 'Uw Bacardi mango.' Kelsey pakt het drankje aan en neemt gelijk een slok. 'Zijn we daar ook weer vanaf.'

'Oh kut Jake, we moeten even langs mijn pa.' Zegt Dylan die opkijkt van zijn telefoon. Jake knikt en geeft een kneepje in mijn heup waardoor ik onbewust en tegen mijn wil in naar adem hap. 'Is goed. Wij zien jullie straks.' Ik knik en neem een slok van Kelsey haar drinken. Shit ik moet straks echt gaan stoppen want ik begin hem nu al aardig te voelen.

'Dus jij en Jake.'
Ik kijk op naar Kelsey die nonchalant een aardbei in haar mond stopt. Oh ja was ik dat vergeten te melden? Deze open bar heeft ook gratis eten en fruit in alcohol. Echt heerlijk!
'Wat is er met Jake en ik?'
'Ik zag hem wel helemaal om je heen hangen. De hele avond al.'
Ik rol met mijn ogen en stop ook zijn aardbei in mijn mond. 'Ik bedoel ja hij is knap en aantrekkelijk maar hij is altijd uitermate irritant!'

'Liefde en haat is een dunne lijn Kate.'
Ik rol met mijn ogen voordat ik met mijn nagels op de bar begin te tikken. Plotseling vallen mijn ogen op een meisje die ik maar al te graag had gezien op haar sterfbed en niet op mijn neef zijn bruiloft. 'Wat the fuck doet Veronica hier?'

Haar lange blonden stijlen haren in een hoge paardenstaart met een zwart broekpak aan. Hoe origineel. Die bitch heeft nooit geleerd hoe ze zich moest aankleden.
'Veronica?' Hoor ik Kelsey vragend zeggen maar Kelsey haar stem zoomt uit zodra Veronica haar blik kruist met de mijne.

Haar bruine ogen staren mij onschuldig aan en haar lippen vormen binnen een seconde een rechte streep. Veronica is mijn aartsvijand. Ik ken haar al bijna mijn hele leven en heel lang geleden waren wij vriendinnen. Totdat ze een snoepje uit mijn hand pakte en ik haar kut haren eraf knipte. Daarna een paar jaar later pakte ze mijn vriend van mij af met als gevolg dat ik weer haar haar afknipte. Ze draagt nu waarschijnlijk ook extensions.

Tot mijn verbazing drukt Veronica haar glas met champagne in iemand zijn hand en loopt ze mijn kant op. Oh god ik ben te aangeschoten om hier nu normaal op te reageren.
'Katelyn.' Zegt ze bitter.
'Veronica.'
Ik zie hoe Kelsey gelijk een andere houding aanneemt om mij te laten weten dat ze mijn back heeft.

'Wat doe jij hier?' Zeg ik met mijn meest niet gemeende glimlach ooit. 'Oh je weet wel een beetje vriendjes stelen.' Zegt ze met een zoete glimlach. Het irriteert mij hoe goed ze kan acteren. Dus haal ik die adem en zet ik ook maar een zoete glimlach op.
'Ik had niet anders verwacht van een slet als jij maar ik bedoelde eigenlijk hoe ben jij hier gekomen.'

'Oh Katelyn.' Een naar lachje verlaat haar mond. 'Je mag dan wel verhuist zijn maar dat betekend niet dat ik klaar ben met het verwoesten van je leven.'
'Dat vroeg ik niet bitch!' Fijn nu ik aangeschoten ben knap ik sneller.

Door mijn reactie ontstaan er twinkelingen in Veronica haar ogen. Wat een ziek wijf.
Oké Katelyn hoe je in bedwang. 'Oh ja! Dat wou ik nog zeggen. Wat een mooie extensions Veronica. Ze lijken bijna echt. Net niet.' Ik zie hoe haar glimlach valt en niets meer kan mij voldoening geven dan dat.

'Dat zei je net niet.' Zegt ze uitdagend terwijl ze een stap dichterbij zet. 'Ach stel je niet zo aan het is niet alsof je haar er ooit nog normaal uit gaat zien na de duizenden keren dat ik het er scheef heb afgeknipt.' Mijn ogen landen op haar handen die nu vuisten zijn.
'Bitch.' Spuugt ze.
'Dat is mijn tweede naam.' Zeg ik met een triomfantelijke glimlach.

'Als ik jou was Kate zou ik hiermee kappen. Toen ik zei dat ik je zou verwoesten maakte ik geen grapje en toevallig heb ik net met Jake gepraat en-'
'Jake?' Hoe de fuck kent Veronica Jake?
'Ja Jake.' En binnen een seconde zijn de rollen omgedraaid en heeft Veronica de overmacht.
Ik haat haar.

'Wist je al dat hij geweldig kan zoenen.'
Ondanks dat ik niet eens wil dat mijn lichaam hierop een reactie geeft doet het dat toch. Ik vernauw mijn ogen tot spleetjes en probeer zo rustig mogelijk adem te halen. 'En de seks. Nou ik zal daar maar niet teveel over in detail gaan he Katie.' Oeh dat had ze niet moeten doen. Vooral niet die Katie aan het einde. Deze bitch gaat eraan.

Zonder erbij na te denken pak ik een random drankje van de bar en smijt ik het in haar gezicht. Geschrokken hoor ik mensen naar adem happen om mij heen. Ik had niet eens door dat er mensen bij ons waren komen. Ik negeer de reacties en kijk vol vermaak toe hoe langzaam Veronica haar make up begint uit te lopen. 'Goed gesprek.' Met een glimlach draai ik mij weer om, maar ik word onderbroken door een paar klauwen die zich in mijn pols zetten.

'Au! What the fuck Veronica?!'
Ruw draait ze mij om en zet ze een stap dichterbij. 'Niet onaardig bedoelt of beledigend maar ik ben niet lesbisch.' Zeg ik doelend op de kleine afstand tussen ons twee in. Veronica sluit haar ogen en haalt diep adem. Ze probeert duidelijk haar woede aanval in te houden.
'Weet je wat Katelyn, Payback is a bitch.' En met dat gezegd te hebben gooit ze een of andere vloeistof in mijn gezicht. Dat deed ze net niet. Nu gaat ze er echt aan.

Precies op het moment dat ik haar in de haren wil vliegen grijpt iemand mij vast bij mijn middel. Spartelend met mijn armen en benen in de lucht probeer ik Veronica te bereiken. Geschrokken lopen haar vriendinnen naar har toe en trekken haar mee de menigte uit. Oh ja vergeten dat er mensen keken.

'De show is over people! Doorlopen!' Schreeuwt Kelsey waardoor iedereen uit de voeten komt. Boos blijft ik Veronica na staren totdat ze volledig is verdwenen tussen de mensen massa. Woest veeg ik de vloeistof uit mijn gezicht. 'Hier dit heb je wel nodig.' Kelsey overhandigt mij een fles alcohol en glimlacht lief. Dankbaar neem ik de fles aan en draai ik mij om om daar zoals verwacht Jake te zien.

Een geamuseerde grijns is op zijn gezicht geplakt. 'Ik hou ervan als je zo boos bent.'
Vragend trek ik een wenkbrauw op. Volgens mij gaat het niet helemaal goed met hem.

'Girl negeer hem ik ga je make up fixen zodat we verder kunnen partyen.'
That's the spirit Kelsey. We laten Veronica niet een party verpesten.

Game on✔️Where stories live. Discover now