27

7.3K 256 62
                                    

Ik gooi mijn tas neer op mijn bureau en neem plaats. Melody komt naast mij zitten en pakt haar spullen uit haar tas. Helaas heeft de rook het niet zolang volgehouden dat we de volgende dag geen school hebben. Ondanks dat is er wel wat positiefs aan deze dag. Twee dingen zelfs. Als eerste heb ik mijn stem weer terug, alleen doet het wel pijn als ik praat en ten tweede ga ik vandaag mijn payback uitvoeren bij Jake. Oftewel dit wordt toch wel een geweldige dag. Ondanks dat ik het resultaat van mijn payback pas morgen ga zien.

Jake en Dylan gooien hun tas op de tafels voor ons neer en draaien zichzelf linea recta om. Een beetje verward kijk ik ze aan. 'Uh hallo?'
'Hey!' Zegt Dylan vrolijk. Opeens vertrekt Dylan zijn gezicht en maakt hij een heel raar geluid. 'What the fuck was dat?'
'Ik niesde.' Zegt Dylan op een du uh toon.
'Je niesde? Dat klonk bij verre na niet als een nies.'
'Nou niet iedereen niest perfect Katelyn!'

Ik rol met mijn ogen. Dylan en Jake draaien zich snel om zodra de docent haar tas neer gooit op haar bureau. Het gekletst verplaats zich nu naar de achtergrond terwijl de docent begint met praten.

'Okay dames en heren vandaag gaan wij het hebben over hormonen.' Dylan steekt zijn hand op en de docent kijkt hem aan. 'Ja ook over die hormonen Dylan.' Dylan blijft zijn hand in de lucht houden. 'En nee wij gaan niet in detail over de gevolgen van hormonen praten.' Dylan laat zuchtend zijn hand zakken.

'Dus wij beginnen bij de hypofyse ik neem aan dat iedereen die wel kent?' Dylan steekt weer zijn hand op. 'Dylan?'
'Mevrouw ik ken de hypofyse niet het enige hormoon dat ik ken is seks.'
Ik facepalm mijzelf terwijl Dylan begint te lachen. De docent staart hem verward aan. 'Dylan seks is geen hormoon maar toch bedankt voor je inbreng.' Ik heb het gevoel dat dit een lange les gaat worden.

#

Ik neem plaats aan de tafel naast Melody en leg mijn dienblad voor mijn neus neer. Charlotte zit tegenover ons en kauwt op haar patat. 'Dus hoe was school?'
'Dylan man! Zo irritant.' zegt Melody. 'Ze heeft wel gelijk Char. Dylan bleef maar vragen stellen en seksuele opmerkingen naar de docent gooien.'

'Tja zo ben ik nu eenmaal.' Ik schrik op van Dylan zijn plotselinge stem achter mij. Voordat ik het weet glijdt Jake in de stoel naast mij, gaat Dylan naast hem zitten en komt Matt uit het niets tevoorschijn en gaat naast Melody zitten. 'Dus Kate zo te horen gaat het beter met je stem.' Ik gooi een frietje in Jake zijn gezicht. Waarom? Omdat hij mij irriteert. 'Perfect.' Jake lacht en slaat een arm om mij heen. Ondanks dat ik zijn arm van mij af sla voel ik een warm gevoel zich door mijn lichaam trekken.

'We moeten straks nog steeds opruimen he.' Ik kijk naar Dylan die verdrietig naar de conciërge staart. 'Zolang wij muziek hebben vind ik het prima.' Dylan mompelt iets instemmends en neemt een hap van zijn sla. Mijn blik valt op Melody die begint te lachen om iets wat Matt net zei en onbewust begin ik met een enge grijns naar te staren.

'Dat zouden wij ook kunnen zijn.' Fluistert Jake opeens in mijn oor. Ik voel zijn hand op mijn schouder en zijn lichaam dat tegen mij aan word drukt. Aangezien ik niet weet wat ik moet zeggen mompel ik maar het woordje humor. 'Ik ben serieus.' Zegt hij hees. Okay hij moet echt even zijn afstand gaan nemen want ik heb het bloedheet!

'Dus hebben jullie nu iets officieels.'
Alle blikken gaan naar Melody en Matt maar Jake blijft rustig op mij hangen. Melody haar wangen kleuren gelijk rood en Matt zet zenuwachtig zijn bril recht. 'Uh ja.'
Wacht wat?

Een hoge gil verlaat Charlotte haar mond en in blijdschap trekt ze Melody en Matt in een knuffel. Ze beginnen allebei te lachen. 'En waarom wist ik hier niets vanaf?' Vraag ik.
Melody wikkelt zenuwachtig een pluk haar om vinger. 'Hij heeft mij vanochtend gevraagd toen ik de honden ging uitlaten en ik heb nog-'
'Maak je geen zorgen. Ik ben zo blij voor jullie!' Ik trek ze ook allebei in een knuffel en trek tegelijkertijd Jake van mij af. Mooi zo.

Game on✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin