28

7.1K 300 80
                                    

Ik stap onder de stomende douche vandaan en wikkel een handdoek om mijn lichaam. Dat skype gesprek met Kelsey heeft mij vanaf de ene kant heel goed gedaan maar vanaf de andere kant mis ik haar nu nog tien keer erger. Wat wou ik graag dat ze nu hier was.

Voornamelijk omdat ik nu mijn geweldige payback in motion ga zetten. Ik trek snel een joggingbroek aan met een grijze tanktop erboven. Mijn haar laat ik voor wat het is en sluipend op mijn tenen loop ik naar beneden. Ik hoor je je al afvragen waarom loopt ze op haar tenen? Simpel het is 4 uur 's avonds en iedereen slaapt, vandaar. Ik pak een stift uit mijn etui en loop naar buiten.

Ik heb nog nooit zo een goede payback in mijn hoofd gehad. Echt Jake gaat flippen! Maar dat verdient hij wel nadat hij die foto heeft gedeelt en ervoor heeft gezorgd dat ik een week lang na school shit moet gaan opruimen.

Opeens hoor ik een luide snik ergens vandaan komen waardoor ik abrupt stop met lopen. Verward kijk ik om mij heen en dan spot ik Jennifer leunend tegen de muur met haar telefoon tegen haar oor aan gedrukt.

'Maar mam...' ze veegt een traan van haar wang weg en zucht. 'Mam ik wil gewoon naar huis...' opeens kruizen onze blikken waardoor ik geschrokken naar adem hap. Jennifer zend mij de meest dodende blik die ik ooit heb gezien en ik maak mij snel uit de voeten.

Al snel kom ik aan voor het huisje van de jongens. Zoals gewoonlijk is de deur niet op slot en kan ik gemakkelijk binnen komen. Op mijn tenen sluip ik naar boven naar Jake en Dylan hen kamer. Dylan ligt luid snurkend in zijn bed en Jake ligt languit op de zijne. Shit dat gaat moeilijk worden.

Ik loop voorzichtig naar Jake zijn bed toe en neem plaats op de zijkant. Ik leg mijn tas neer op de grond en doe de zwarte stift in mijn mond. Jake ligt met zijn hoofd schuin op zijn kussen wat betekend dat ik zijn hoofd iets moet bewegen om erbij te kunnen. Voorzichtig doe ik zijn haar omhoog zodat het niet voor zijn voorhoofd hangt. Een luid murmelend geluid verlaat zijn mond en ik stop in een freeze. Zodra ik merk dat hij niet wakker is pak ik voorzichtig zijn gezicht vast met een hand.

Ik haal de stift uit mijn mond en kijk duivels naar Jake zijn voorhoofd. Hier gaat ti dan. Voorzichtig schrijf ik de letters ik hou van Kate op Jake zijn voorhoofd. Tevreden kijk ik naar het eind resultaat en laat ik zijn hoofd weer in het kussen vallen. Perfect! Jake gaat mij zo haten voor dit.

Ik draai mij weer om naar mijn tas maar voel opeens twee armen zich om mijn middel wikkelen. Murmelend trekt Jake mij het bed op en duwt hij mij tegen hem aan. Fuck! Dit gaat niet de goede kant op. Hij plaats zijn hoofd op mijn schouder waardoor zijn warme adem trilt in mijn nek. Shit hoe kom ik hieruit.

Ik probeer overeind te komen maar Jake begint luid te murmelen waardoor ik mijzelf met tegenzin weer laat neervallen. 'Ik-' geschrokken hou ik mijn adem in zodra ik Jake hoor praten. Is hij wakker? 'Ik hou ook van bier.'
Praat hij in zijn slaap? Voorzichtig draai ik mij naar hem om en bestudeer ik hem. Ondanks de voorletters op zijn voorhoofd ziet hij er voor het eerst best wel kwetsbaar uit. 'Nu zijn wij beste vrienden.' Okay deze jongen droomt kapot raar.

Toch moet ik nog uit zijn greep komen anders mislukt mijn gehele payback. Zonder erbij na te denken begin ik te rollen en rol ik zo uit Jake zijn armen helaas ook uit Jake zijn bed. Met een harde knal kom ik neer op de grond. Hoe graag ik ook wil kreunen van de pijn pers ik mijn lippen op elkaar en spits ik mijn oren om te horen of een van de twee jongens wakker is geworden. Gelukkig is er niets verandert in allebei hun ademhaling.

Mooi zo!
Ik pak mijn spullen bij elkaar en pak Jake zijn wekker van zijn nachtkastje. Nu moet ik alleen nog zijn wekker een uur later zetten, zodat hij niet in de spiegel kan kijken in de ochtend en dan is alles geslaagd.

Game on✔️Where stories live. Discover now