29

8.1K 268 152
                                    

Boven in foto van de outfit van Kelsey en Katelyn. Nogmaals alleen de outfit dit zijn Kels en Kate niet!
Oh en wat vinden jullie van de nieuwe cover? Beter of niet? Eerlijk zeggen! Zodra je hebt gereageerd mag je weer verder lezen want ik heb jullie hulp nodig 😊

TRING!!

Kreunend bedek ik mijn oren voor het kruisende geluid dat uit mijn wekker komt. Precies op het moment dat mijn ochtendhumeur zijn werk wil gaan doen herinner ik mijzelf aan iets geweldigs.
'Kelsey komt vandaag.' Met een domme glimlach staar ik naar mijn witte plafond. Kelsey komt!

Enthousiast gooi ik de deken van mij af en spring ik mijn bed uit. Ik negeer Melody die mij met een vragende blik aanstaart en huppel zowat naar de badkamer. Ik verbind mijn telefoon met de boks en laat this girl door de badkamer galmen.

Ik spring onder de douche en begin luidkeels mee te zingen. Aangezien er niet veel word gezongen in het nummer laat ik mijn accapela skills de vrije weg gaan terwijl ik swingend met mijn heupen mijn haar was.

'Kate!!'
Ik negeer Charlotte en ga door met zingen. Pratice makes perfect toch?

Ik draai de douche uit en wikkel een handdoek rond mijn lichaam. Glimlachend staar ik naar mijn spiegelbeeld voordat ik de badkamer uit loop mijn kamer in. Matt staat in de deuropening en kijkt mij met rode wangen aan. Het maakt mij echt niets uit dat Matt hier staat terwijl ik alleen in een handdoek rond loop, Matt is net een soort vriendin.

Melody kucht overdreven voordat ze Matt zijn hand vast pakt en hem mee trekt haar bed op. Gehaast pak ik een random outfit.
'Zo jij bent vrolijk vandaag.' Melody trekt een vragende wenkbrauw op. 'Ik ben vrolijk.' Ik knipoog naar haar voordat ik weer de badkamer in loop.

Ik kleed mij snel aan en haal een föhn en borstel door mijn haar. Ik style het nog een beetje met mijn handen en glimlach dan uitbundig. Kelsey komt!

Huppelend loop ik de badkamer uit, de trap af, de keuken in. Neuriënd pak ik een appel en neem ik er een grote hap uit. 'Ben je lekker vrolijk Katelyn?' Ik knik enthousiast en veeg het sap van de appel met de rug van mijn hand uit mijn mondhoeken. 

'Anders.' Charlotte lacht zachtjes voordat ze een grote hap neemt van haar sandwich. 'Is de reden dat je zo vrolijk bent misschien een of andere Ja-'
'Kelsey komt!'

'Oh je beste vriendin toch?'
Ik knik weer enthousiast en neem nog een grote hap. Ik kan niet wachten tot ik haar zie. 'Zo leuk! Hoe laat is ze hier.'

'Waarschijnlijk pas over acht of negen uur. Aangezien ze acht uur moet reizen en Kelsey kennende gaat ze niet s'avonds vertrekken.'
'Oh? Nou blijkbaar ken je mij toch niet zo goed.'

Bij het horen van Kelsey haar stem schiet mijn hoofd omhoog. Zodra mijn blik kruist met de hare kom ik in beweging en in minder dan een seconden vlieg ik Kelsey om de hals.

Lachend vallen wij neer op de grond en langzaam voel ik zelfs tranen van vreugde opkomen. Ik trek Kelsey nog sterker tegen mij aan en begraaf mijn gezicht in haar haar. Ik neem haar heerlijke bekende en vooral vertrouwde geur in mij op en glimlach. God wat heb ik haar gemist.

Uiteindelijk verbreken we de knuffel en kijk ik in haar waterige bruine ogen. 'Ik heb je zo erg-' ik laat haar niet uitpraten maar trek haar weer in een sterke knuffel.

'Dames?'
Ik verbreek de knuffel met Kelsey en zie Edward in de deuropening staan in zijn gebruikelijke uniform. 'Eddie!' Ik spring overeind en trek Edward in een dikke knuffel. Edward slaat mij ongemakkelijk op mijn rug. Altijd zo formeel.

'Mevrouw West moet ik uw koffers voor u halen?' Kelsey knikt en Edward verdwijnt uit zicht richting de limo. Met een glimlach draai ik mij om naar Kelsey die in kleermakerszit op de grond zit. Lachend pakt ze mijn appel op van de grond die ik waarschijnlijk heb laten vallen toen ik haar zag.

Game on✔️Where stories live. Discover now