19

9.5K 335 103
                                    

Boven in Jennifer

Voorzichtig open ik mijn ogen als ik het zonlicht op mijn oogleden voel branden. Ik luister naar de vogeltjes die fluiten het is een rustgevend geluid, wat plotseling wordt verstoord door iemand zijn gesnurk.

Ik kijk op naar Jake die zijn arm mij heen heeft geslagen. Zijn ogen zijn dicht en zijn gezicht ligt mijn kant op. Zijn haar zit warrig door het slapen. Hij ziet er eigenlijk best schattig uit, maar hij snurkt niet.

Voorzichtig kom ik een stukje omhoog om de rest te incasseren. Op de grond voor mij liggen Mel en Matthew in elkaars armen gewikkeld te slapen. Op het bed van Mel ligt Charlotte lang uit maar niet te snurken.

Maar wie snurkt er dan?

Ik draai mijn hoofd iets naar rechts en zie Dylan languit naast mij liggen luid te snurken. Ik had ook niets anders verwacht. Dylan heeft alle ruimte in ons bed ingenomen waardoor Jake en ik helemaal aan de zijkant liggen. Oh god ik moet mij gaan verschonen.

Ik pak voorzichtig Jake zijn hand op zodat ik uit zijn greep kan komen. Jake maakt een murmelend geluid trekt, zijn hand uit mijn greep en draait zich om op zijn buik. Zo kan het ook. Voorzichtig kruip ik naar het voeteneinde en loop ik naar de badkamer.

Ik neem een korte douche verschoon mijzelf en maak mij klaar om te gaan hardlopen. Als ik terug kom in de slaapkamer ligt iedereen nog vredig te slapen. Kelsey en Lola staan kwispelend voor de deur te wachten totdat ze worden uitgelaten. Eigenlijk is het vandaag Melody's beurt maar ze ziet er zo schattig uit samen met Matt.

Kelsey blaft ongeduldig. 'Sst.'
Kelsey doet haar kopje schuin. Ja ja mevrouwtje ongeduldig.
Ik maak snel een foto van Mel en Matthew en doe dan de deur open voor de honden zodat ze naar buiten kunnen.

Ik neem snel een slokje water en begin dan met hardlopen. De honden volgen mij uitgelaten en doen soms hun behoeftes. Als ze hun behoeftes doen doe ik een paar squats of ga ik, als er een trappetje is, trap lopen.

'Beste studenten van LCC.'
Ik stop abrupt met hardlopen als ik de stem van de directeur door de monitor hoor galmen. Jup ze hebben zelfs van die speakers buiten op het terrein geplaatst.
'Vandaag is het studie dag en hoeven jullie niet op school te komen.'
Ik hoor allemaal gejuich uit sommige huizen komen wat een glimlach bezorgt op mijn gezicht. Typisch.
'Het huiswerk van vandaag wordt daarom verzet naar morgen. Jullie hebben toestemming om vandaag het terrein te verlaten. Nog een fijne dag, jullie directeur.'

Tevreden ren ik weer terug naar mijn huisje. Ik moet eerlijk zeggen ik wou mij al ziek gaan melden voor vandaag, maar dit is nog beter. Thuis aangekomen word ik gegroet door geschreeuw van niemand anders dan Jennifer, alleen heeft ze het deze keer niet tegen mij.

'Hier zal je spijt van krijgen Jake!'
Ik pak Lola en Kelsey vast voordat ze naar binnen kunnen rennen en de scene voor mij kunnen verstoren. Ik houd mezelf stil en tegen de deur aangedrukt zodat ze mij niet opmerken.

'Jennifer luister nou gewoon. Het enige wat ik zeg is dat ik het officieel uit wil maken okay? Ik vind je niet meer leuk.'
Jennifer kijkt Jake woedend aan, maar langzaam verzacht haar blik wat mij in totale shock laat toe kijken.

'Maar...' Hij stem sterft langzaam af. Volgens mij keek ik verkeerd maar ik zag een traan over haar wang lopen. Ze laat haar hoofd zakken en speelt met haar handen.

'Waarom?' Fluistert ze bijna onhoorbaar.
'Jennifer.' Zucht Jake.
Voorzichtig pakt hij haar hoofd vast tussen zijn handen.
'Het spijt mij maar je verdiend beter dan iemand de je de hele tijd aan het lijntje houdt. Ik dacht dat wij al klaar waren maar toen hoorde ik dat je er anders over dacht en ik vond dat ik het op een goede manier met je moest beëindigen en dat is wat ik nu aan het doen ben.'
Jennifer tilt haar hoofd op waardoor haar natte wangen in beeld komen.

Game on✔️Where stories live. Discover now