26

7.5K 296 67
                                    

'5,6,7,8! We are all in this together!'
Ik schud lachend mijn hoofd om Dylan die high school musical na danst met zijn papierprikker.  'Ik houd van die film.' Mompelt hij. 'Ik denk dat heel de school dat nou wel weet.' Vuurt Jake terug terwijl hij agressief in een stukje papier prikt. Iemand is in een mood.

'Kom op jullie zijn echt saai.'
Abrupt stop ik met prikken en kijk ik naar Dylan. 'Ik ben dus niet saai. Die Jake hier die is saai!' Schreeuw ik met mijn schorre stem.
'Gitaar solo!' Schreeuwt Dylan. Dit keer wacht ik niet en gebruik ik mijn papierprikker als luchtgitaar. Ik ren naar Dylan toe en ga naast hem staan terwijl wij allebei helemaal los gaan.

Uiteindelijk komt er ook een glimlach op Jake zijn gezicht. Mooi zo is hij toch niet zo chagrijnig als ik dacht. 'Dylan, Jake en Katelyn! Aan het werk.' Ik schrik op van de docent die ons boos aanstaart. 'Pretverpester.' Mompelt Dylan terwijl hij met zijn papierprikker ergens in prikt.

Ik zet een liedje aan op mijn telefoon en ga gehoorzaam weer door met prikken. 'Oeh ik hou van dit nummer!' Ik grijns naar Dylan die neuriënd begint rond te lopen. Natuurlijk houdt hij van dit nummer hij stond net nog high school musical te zingen.

'We're breakin' free!'
'We're soaring' ik ren over het grasveld als een debiel terwijl ik mijn longen uit mijn lijf schreeuw wat mijn stem op dit moment niet beter maakt. 'Flyin'' zingt Jake opeens. Een beetje verward staar ik naar hem terwijl hij mee zingt met Dylan. Nu ik erover nadenk heb ik hem nooit horen zingen en het klinkt best wel okay. In tegenstelling tot Dylan en ik.
'There's not a star in heaven that we can't reach.'
'If we're trying' ik gebruik mijn papierprikker als microfoon en playback dit keer overdreven mee. 'Yeah, we're breaking free'
'Oh, we're breakin' free'

'Ohhhh' Dylan springt behendig op een prullenbak. 'Pak je solo gozer!' Schreeuwt Jake.
'Can you feel it building
Like a wave the ocean just can't control' ik begin hard te juichen als aanmoediging voor Dylan.
'Connected by a feeling
Ohhh, in our very souls' zing ik uit volle borst. Natuurlijk heb ik Jake wel zijn oren zien dicht knijpen zodra ik begon met zingen. Ach tja ik heb dan wel niet een gouden keel maar dat stopt mij niet.

Jake en ik lopen naar Dylan toe en pakken allebei een hand van hem. Terwijl wij zingen met zijn drieën helpen wij Dylan zo soepel mogelijk van de prullenbak af.
'Rising 'til it lifts us up
So every one can see'
Precies op het moment dat wij denken dat het is gelukt struikelt Dylan en valt hij neer in het grasveld. Geschrokken kijk ik naar hem.

'We're breaking free!' Gilt hij.
Hij is okay. Lachend schud ik mijn hoofd terwijl ik weer mee begin te schreeuwen met het nummer. Ik spring op een eettafel en doe alsof ik zweef. Jake begint te lachen en komt achter mij staan terwijl hij uitbundig mee zingt. Gash! Die stem is echt om te smelten.

Dylan blijft als een of andere mongool rondjes rennen in zijn eigen wereld terwijl hij luidkeels mee zingt. 'En nou is het klaar!'
Geschrokken laat ik mijn papierprikker vallen op de grond. Dylan daarentegen het had niet eens door en rent tegen de docent aan.

Geschrokken komt hij tot stilstand zodra hij oogcontact maakt met de docent. 'Uit die herrie!' Snel pak ik mijn telefoon uit mijn colbertje en zet de muziek uit. Ik heb zo een idee dat hij boos is. 'Ik ben jullie meer dan zat! Inleveren die dingen en oprotten!' Wacht wat?

Inleveren? Dat klinkt niet eens zo slecht. 'Nu!'
Ik spring snel van de tafel af en pak mijn papierprikker op. Natuurlijk slaat Jake nog op mijn reet voordat hij zijn papierprikker inlevert. Ik kijk hem geïrriteerd aan. Onschuldig haalt Jake zijn schouders op. 'Sorry het was een kontgelukje.' Onbewust komt er een glimlach op mijn gezicht. 'Die was echt heel erg slecht.' Jake knipoogt.
'Ik zie jullie morgen weer en dan wil ik geen geklooi meer hebben. Begrepen?!'

Game on✔️Where stories live. Discover now