41

4.5K 127 66
                                    

Voorzichtig strijk ik met mijn vingertoppen over mijn zachte lippen. Ik kan het niet helpen maar denk toch weer terug aan die heftige, ruwe, fijne, maar ook duizeligmakende kus. Ik had nooit verwacht dat Jake dat zou doen, maar ik had mij ook niet voorbereid op wat erna zou komen. Het voelde alsof mijn lichaam van binnen explodeerde. De kriebels die ik iedere keer kreeg alles voelde op zijn plaats. Zijn handen die mijn gezicht vast hielden en langzaam afdwaalde naar mijn middel om mij dichter tegen hem aan te trekken. Mijn handen door zijn nu nog groene haren. Alles voelde op zijn plek. Maar tegelijkertijd was het ook allemaal zo eng. Jake zijn intens blauwe ogen die mij daarna afwachtend aanstaarde. Ik die niet wist hoe ik moest reageren. We staarde elkaar maar aan. Totdat iemand opeens schreeuwde dat die een telefoon had gevonden en voordat ik het wist ermee weg begon te rennen.

Maar die kus. Was iets anders. 'Jeetje Kate. Zit niet zo voor je uit te staren en schiet op.' Ik schrik op uit mijn gedachtes door Charlotte die haar vingers voor mijn gezicht knipt. 'Sorry.' Mompel ik terwijl ik door ga met mijn haar in een goed model te krijgen. Na de kus heb ik Jake niet meer gesproken. Tot nu. Wij zijn ons nu namelijk allemaal aan het klaar maken voor de groepsdate. Zoals verwacht is Charlotte super zenuwachtig om haar date te zien en heeft Melody er super veel zin in, en ik? Ik heb geen idee wat mij te wachten staat als ik Jake weer zie. 'Dus wie is het?'

Ik zucht diep terwijl ik mijn spullen bij elkaar begin te rapen om in mijn tas te stoppen.  'Dit is nou al de duizendste keer dat je dat vraagt Char.'
'Weet ik, maar ik vind het zo spannend!' Ik kijk op naar Char en zie nu pas hoe leuk Charlotte en Melody eruit zien. Ze hebben allebei een casual maar tegelijkertijd ook een chique outfit aan. 'Jullie zijn er echt goed uit meiden.'
'We lopen echt al een half uur zo rond. Zie je dit nu pas?' Merkt Melody op.
'Ja Kate wat is er met je aan de hand. Je bent zo afwezig vandaag.' Shit betrapt. Ik wil net mijn mond opentrekken om een bullshit verhaal eruit te laten vloeien als Dylan mij luid onderbreekt.

'GIRLS? ARE YOU READY?'
'Kijk eens aan het ziet er naar uit dat de jongens er al zijn.' Snel verwijder ik mij uit de situatie als ik mij opeens bedenk dat Jake dan ook al beneden is. Oh nee. Ik wil terug. Laat mij terug de kamer der ondervraging in please. Precies op het moment dat ik terug wil lopen zie ik een berichtje op mijn beeldscherm te voorschijn komen.

Jack: Ik meet jullie bij het restaurant

'Oh mijn god. Jack is mijn date?' Ik draai mij om naar Charlotte die overduidelijk aan het meelezen was vanaf mijn telefoon. 'Verrassing.' Pers ik eruit. Ik zie hoe Charlotte haar hoofd langzaam rood begint te kleuren en voordat ik het weet is zij de gene die de kamer probeert in terug te komen. Gelukkig houd Melody haar net op tijd tegen. 'Nee. Alsjeblieft.' Wat? Ik dacht dat ze het juist leuk zou vinden. Voorzichtig draai ik Charlotte om. 'Waar komt deze freak out vandaan?' Zeg ik terwijl ik haar haar weer een beetje in model probeer te krijgen.

'Uhm misschien omdat Jack een van de knapste jongens op school is en ik mij mentaal moet voorbereiden op een date met hem. Heeft hij mij gevraagd? Of weet hij ook niet dat ik het ben? Zometeen wil hij niet meer-'
'Char haal adem.' Charlotte doet zoals ze is verteld en haalt rustig adem. 'Ik heb het hem gevraagd en hij weet dat jij het bent en wees een beetje voorzichtig met hem want hij is zenuwachtig.' Char haar ogen worden langzaam groot zodra ik haar een zetje richting de trap geef. 'Kom op Char.' Mengt Melody. Charlotte werpt een korte blik op Melody en ik voordat ze langzaam de trap af begint te lopen. Eindelijk. Ik dacht dat ze nooit zou gaan.

Niet veel later rent Melody ook van de trap af naar Matt toe. Dan bedenk ik mij dat ik ook maar eens naar beneden moet komen. Als Charlotte het kan dan kan ik het ook. En met die gedachte loop ik langzaam de trap af naar beneden. Het eerste wat mij op valt is dat alle jongens zich netjes hebben gekleed wat mij goed doet voelen over mijn eigen outfit. Wij zijn mooi niet overdressed. Mijn ogen glijden over iedereen heen en dan pas dringt het tot mij door dat Jake er niet tussen staat. Ik voel iets zakken in mijn maag. Nu is het al helemaal overduidelijk dat die kus een fout was.

Game on✔️Where stories live. Discover now