30

5.7K 200 68
                                    

Boven in Kelsey

'Okay dus het plan van vanavond is simpel.'
Kelsey zet het glas met champagne aan haar lippen en gooit de gehele inhoud achterover. 'Nou vertel het maar Kels.' Ik neem zelf ook een slokje van de dure champagne alleen dan uit de fles dan uit een glas.

'Vandaag ga ik Ian de pikken trekker vergeten en volop genieten van mijn nieuwe single life. Ik ga het je zeggen Kate vanavond word onze avond.' Verbaasd trek ik een wenkbrauw op.
'Ja ook de jouwe Kate!'
Lachend schud ik mijn hoofd. 'Maar sowieso de jouwe Kels.' Kelsey knipoogt naar mij en gooit haar haar soepel over haat schouder. 'Of course darling.'

'Dames?'
Ik schuif het raampje open wat ons scheidt van Edward zodat hij met ons kan communiceren. 'Ja Eddie?'
'Wij zijn er.'

'Oeh yes!' Kelsey pakt de fles uit mijn hand en neemt een grote slok. 'Dankjewel Eddie!'
'Geen probleem mevrouw.'
Kelsey opent de deur van de limo en het eerste wat ons tegemoet komt zijn de eindeloze flitsen van camera's. Oh ja ik was even vergeten hoe het is om naar zo'n groot evenement te gaan. Normaal deed ik dit soort dingen altijd met Kels, maar nu ik vast zit op die kostschool is dat een ander verhaal.

Zoals gewoonlijk poseren Kels en ik voor een paar foto's voordat we samen verder naar binnen gaan. 'Naam alstublieft.'
'Kelsey West en Katelyn Beckham.' De man vinkt onze namen aan op de lijst en laat ons het enorme kasteel in. Natuurlijk is het iets voor mijn neef om in een of ander paleis te trouwen. Ja mijn neef is dan wel een jongen maar hij is wel een enorme drama queen.

Kelsey haakt haar arm in de mijne en trekt mij mee de menigte door. Gelukkig zijn er nog niet super veel mensen dat betekend ook dat ik niet weer de gehele familie hoef te groeten. 'Laten wij beginnen met onze jongens jacht.' Kelsey trekt haar borsten weer omhoog.

'Kels had ik al verteld dat er een open bar is.' Binnen een seconde heeft Kelsey mij mee getrokken naar de open bar. Vieze alcoholist. Kelsey springt op de barkruk en draait de stoel soepel naar de barman toe. 'Twee tequila shots graag, oh met citroen en zout.' De barman knikt en ik neem plaats op de stoel naast Kelsey. Al snel liggen de twee shotjes klaar met twee halve plakjes citroen en een wat zout.

Ik strooi eerst wat zout op Kelsey haar hand en daarna wat op de mijne. 'Ik zou zeggen proost op ons single leven!' Ik lik het zout van mijn hand, gooi het shotje achterover en bijt dan in de citroen. Mijn gezicht vertrekt zodra het brandende spul door mijn keel trekt gevolgd door het sap van de zure citroen.

'Heerlijk.'
Ik kijk op naar Kelsey die met een grote glimlach mij aanstaart. 'Doe er maar nog twee.' Ze knipoogt naar de barman voordat hij onze shot glaasjes pakt om ze bij te vullen. 'Oeh ik voel dat vanavond een goede avond gaat-' Kelsey haar stem sterft af zodra ze zich focust op iemand achter mij. 'Kels?'

'De vieze motherfucker!'
Verward draai ik mij om en ja hoor daar staat Ian in pak en al te praten met zijn broertje. 'Ik kan niet geloven dat hij ook iets uitgenodigd! Fuck me!' Kelsey pakt haar tequila shot en gooit het achterover. 'Oh kut natuurlijk.' Ik sla met mijn hand tegen mijn voorhoofd. Ian is een of andere neef van een broer van een vriend of iets in die richting.

'Kels gaat het goed?'
Kelsey pakt ook mijn shotje en gooit hem achterover. 'Ik heb mij nog nooit beter gevoeld.' Ze slaat het glas neer op de bar en wenkt de barman weer. 'Laten we wat hotties gaan vinden.' Kelsey wil van haar kruk afspringen maar alweer stopt ze abrupt met haar handeling en staart ze naar iemand achter mij en aan haar blik kan ik zien dat het niet Ian is. 'Wat Kels?'

Game on✔️Where stories live. Discover now