2. - Studio

15K 785 3
                                    

Z pohledu CaroLyn:

"Tak tohle je fakt trhlé," zasmála jsem se, abych odlehčila situaci. Všichni nad tím moc dlouho nezamýšleli, ale jak bylo vidět, Zayn to jen tak za hlavu nehodí. Kdybych jen tušila jak jsou si ti dva podobní, zažídila bych aby se nepotkali. Bohužel.

Jeli jsme do studia a kluci začli zkoušku. Seděla jsem tam a jen nad tím kroutila hlavou. Kluci se snažili, ale Styles byl otrávený a vůbec se mu nechtělo, prostě to celé odbil. "Stop!" zakřičela jsem, už jsem to nemohla poslouchat. "Znovu!" zavelela jsem. "A je to tu," slyšela jsem jak si Paul něco mrmlal pod nosem. Začli od začátku, ale ničemu to nepomohlo. Vypadalo to, že kluci na každou zlošku takhle kašlou. Protože si myslí, že je zbytečná a snaží se jen na pódiu. "Znovu!" zakřičela jsem snad po desáté. A takhle to šlo celý den. Jsou strašně lenivý, ale budou si muset zvyknout na můj přístup. "Co máš sakra za problém?!" zvedl se od jeho místa Harry a šel za mnou. "Kašlete na to." otočila jsem se a řekla do svého mikrofonu, aby mě kluci slyšeli. "Zkoušíme už celý den a já teď chci domů!" zahučel na mě a chtěl odejít. Chytla jsem ho za loket a ohrnula se na něj. "Možná si to neuvědomuješ, ale já tě můžu každou chvíli vykopnout z těchle dveří. Takže si nezahrávej," dívala jsem se mu nebezpečně do očí. "Nedokázala bys mě vyhodit." podíval se na mě jakoby byl, bůh ví, jaký král. "Vsadíš se?" povzedla jsem obočí. "Jsem jedna z celebrit, která vám vydělává nejvíc." výtězně se usmál. "Víš, jsi celkem nahraditelný. Takových kučeravých jako ty jsou ulice plné." ušklíbla jsem se. "Fajn." vrátil se k zkoušení, tentokrát se ale snažil. Darcy přitom tancovala a dělala blbosti, které kluky za sklem rozesmály.

Po zbytek zkoušky byl kudrnáč nabručený, ale co. Neměl si začínat. Kluci pak odešli do šatny a já zatím vyřizovala rozhovory. Když jsem procházela chodbou slyšela jsem jak si povídají.

"Do prdele, zapomněl jsem na rande s Eleanor." postěžoval si Louis. "Kdo si myslí že je? Kráva. Bude mi rozkazovat? Ani náhodou." mluvil tlumeným hlasem Harry. "Klid, bro. Měl ses víc snažit." ozval se..myslím, že Zayn. Vešla jsem dovnitř a odkašlala si. "Hele, vím že jsem první den nepůsobila velmi mile, jenže upřímně jsem od celosvětově známé kapely čekala něco víc. To, co jste mi ukázali vy bylo slabé, neberete to vůbec vážně. Ty zkoušky vám mají pomáhat a ne sloužit k tomu, abyste se vyblbli a vykřičeli si hlasivky." omluvila jsem se jim. "V pořádku, my tě chápeme. Odteď se budeme víc soustředit." přikývl Liam, který byl z nich snad nejrozumnější. Věnovala jsem mu zářivý úsměv. "Teď vás připouštím, musím se ještě podívat na," odmlčela jsem se a mrkla do papíru na které mi Simon napsal seznam věcí "Little Mix." oznámila jsem a chtěla odejít, ale Zayn mě zadržel. "Půjdu s tebou." usmál se. "Mimochodem nevíte kde je Darcy? Pustila jsem ji pryč s Niallem." otočila jsem se na ně. "Jo šli na zmrzku. Neboj se, klidně ti ji pohlídame." pokrčil rameny Louis a já se usmála na znak vděku. Jela jsem s Zaynem v autě a různě si povídali, je to fajn kluk. Dalo se s ním bavit. "Takže ty už jsi vdaná?" zarazila jsem se. "Není to trochu nevhodná otázka, vzhledem k tomu, že máš přítelkyni?" poposedla jsem si a trošku znervózněla. "Ne, já to nemyslel takhle." zasmál se "Byla to jen čistě zvědavostní otázka." "Aha, ne. Zatím se ještě neobjevil žádný snoubenec natož manžel." pokrčila jsem rameny.

"Aha." odmlčel se a věnoval se řízení. "No," začal zase po chvíli ticha "Co si myslíš o tom, že je Darcy skoro kopií Harryho?" ztuhla jsem, tohle jsem nečekala. Na sucho jsem polkla.

Little StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat