19.

12.5K 656 26
                                    

Mohla jsem se ztratit v jeho očích, které zářily jako diamanty. Napětí pomalu vystřídala nedočkavost. Ani jeden z nás jsme nepřerušili oční kontakt, který trval už nějakou tu dobu.

"Ale s Niallem nic mít nebudeš ne?" ukončil dlouho převladávající ticho touto stupidní otázkou. S malým úsměvem jsem ho praštila do hrudě. "Zničil jsi romantickou chvilku." zasmál se, jeho chraplák se linul celým pokojem a tak nějak mě jeho smích uklidňoval. Zabořila jsem obličej do jeho hrudě a vychutnávala si tuhle chvilku. My dva, jakoby jsme byli zamilovaný pár. Nikdy bych si nepomyslela, že se od nenávisti k němu dostanu s ním do postele. "Lásko, rád bych si ještě užil tuhle romantickou chvilku, ale jaksi ležíš vedle mě. Nahá." poznamenal, jeho hlas hluboký chtíčem, než se ke mě nahnul s polibkem. Usmál se do polibku, jak rozkošné.

Pomalu do mě vniknul, naše rty stále spojené. Zalapala jsem po dechu, byl to úžasný pocit ho cítit v sobě. Cítit jak se naše těla spojily v jedno.

"V pořádku lásko?" zeptal se ustaraně s znepokojeným pohledem. Přikývla jsem. Pomalu začal přirážet při čemž jsme oba nahlas v sténali naše jména. Nehty jsem zaryla do jeho ramena, pravá ruka mi putovala po jeho zádech. Za zátylek jsem si ho přitáhla blíž čímž jsem prohloubila náš polibek. Nohy jsem obmotala kolem jeho pasu, aby měl lepší přístup.

"Harry," zasténala jsem. Moje prsty si pohrávali s jeho jemnými kudrlinkami. Lehce jsem za ně zatahala a on mi zamrlal do mých rtů od kterých se ještě nechtěl odpojit. Odmítal ukončit polibek, ale po chvilce na oboum docházel vzduch tak nám nic jiného nezbylo. "Kurva Lyn," zanaříkal úplně bez dechu. Sledovala jsem jak mu na krku vystoupila žíla od toho jak zatínal svaly. Po čele mu stékaly malé kapičky potu. Jeho víčka přivřené a rty lehce pootevřené. Studovala jsem každičký malý detail jeho obličeje.

Nakonec jsem přece jenom zavřela oči a nechala se unášet vlnou vášně.

Předemnou se rozprostírala ta velká přehrada oddělující mě od moře slasti, ke kterému mě dovedl Harry. Jeho přírazy silněly, zřejmě proto že se blížil vrcholu. Stejně tak i já jsem byla blízko. Stačilo už jen trošičku a ta tenká bariéra by se přelomila. Naposledy do mě přirazil až po kořen a oba jsme ztlumili naše výkřiky tím, že jsme se se zakousli do ramena toho druhého.

"Asi jsem se do tebe zamiloval." zašeptal udýchaně, když sebou praštil na druhou půlku postele vedle mě.

Nic jsem na to neřekla, protože jsem měla tušení že to řekl jen tak, potom co jsme spolu spali. Beztak to ani nemyslel vážně.

Z hlavy jsem nemohla vypustit slova, která řekl. Nemůže to myslet vážně. Vždyť spolu ani nechodíme. Navíc je to zakázané, sice jsem si s ním ze začátku začala kvůli tomu, abych naštvala management, ale po tom co mě pozval na rande se to změnilo. Ugh, je to tak složitý.

"Přemýšlíš?" vyrušil mě pohlazením po tváři. Přikývla jsem. "Ještě jsi mi neodpověděla."

"Jo, přemýšlím." přiťakala jsem. "Nemyslím tohle." řekl, jeho hlas bez barvy. Otočila jsem se, abych mu viděla do tváře. Ale nedokázala jsem vyčíst nic, jeho výraz byl naprosto neutrální.

"Oh, Harry" vydechla jsem a posadila se. "Vždyť ani nejsme spolu." prohrábla jsem si mírně spocené vlasy dívajíc se před sebe.

"Já vím, kotě." matrace se lehce pohnula, když si sedl. Jeho ruka mi přecházela po zádech. "Ale toužím to změnit," zašeptal mi do ucha a přitáhl si mě na klín. "Souhlasíš?"

"Jo." usmála jsem se a políbila ho. Tentokrát to byl jiný polibek, plný něžnosti, jen jsme drželi rty na těch druhých. Nepohybovali s nimi, nepokoušeli se jazykem dostat k tomu druhému. Prostě čistý, nevinný polibek.

Little StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat