10. You are my lady.

13.1K 748 22
                                    

Pomalu jsem otevřela oči. Ležela jsem na něčem měkkém a teplém. Hlavu jsem měla položenou na Harryho hrudi a jeho silné paže byly obmotány kolem mého těla. Chtěla jsem zůstat v jeho náručí napořád, ale musela jsem vstát. Co se to se mnou jenom děje? Rukou jsem se opatrně dotkla mých hořících tváří. Myslím, že se dostal k mému srdci. A to není dobré znamení.

Pokusila jsem se proklouznout z jeho objetí, co nejtiššeji, abych ho nevzbudila. "Dobré ráno, zlatíčko." ucítila jsem lehký polibek ve vlasech. "Jak ses vyspala?"

"Ehm, fajn. Dík." dál jsme leželi v trapném ticho, protože nikdo z nás nevěděl co říct. Nevím, jestli si to uvědomoval, ale stále mě držel a to pevně v jeho náručí. Najednou zazvonil mobil a já byla vděčná bohu. Prudce jsem se zvedla z postele a příjmula hovor.

"Si?" párkrát jsem zakašlala. "Je všechno ok?" zeptal se pro mě až příliš známý hlas.

"Jo, všechno je v pořádku. Kluci se už za pár dní vrací do Anglie. Asi jim menší volno. Jak se máš ty?"

"Hm," zabručel. "Až se vrátíš, popovídáš si s Modestem. Jsi nemocná? "

"Nachlazená. Jo, já vím. Ještě něco?" zeptala jsem se tenkým hláskem. Bylo ticho a pak se mi v uchu rozhlehlo nepříjemné pípání. Zavěsil. "Ten má ale náladu." uchechtl se Harry. Pokrčila jsem rameny a odešla do koupelny.

Nabrala jsem hrst vody a opláchla si obličej. Co se to tu včera stalo? Vážně jsem mu dovolila mě políbit? Lehce jsem se dotkla svých rtů, které se včera dotýkaly těch jeho. Zhluboka jsem se nadechla a utřela si obličej čistým ručníkem.

"Harry? Koupelna je volná,"

"To je dobrý, už jsem byl ve tvojí? Mimochodem, půjčil jsem si sprchový gel." mrkl má mě a já protočila oči. Společně jsme vyšli z pokoje, když zrovna kolem procházel Zayn.

"No ták, už zase?" zašklebil se a já věděla že naráží na to, že vycházíme ze stejného pokoje. Blbec. "Beru Darcy na snídani, kde je?"

"S Niallem a Liamem na pokoji. Hrajou si na nemocnici." mrkl. Znovu jsem převrátila očima a odešla za kluky.

"Dobré ráno." usmála jsem se.

"Už se cítíš líp?" otočil se na mě Li. "Jo," přikývla jsem. "Nemůžu být přece nemocná, Si by vás za to zabil." zasmála jsem se. "Beru Darc na snídani, jdete taky?"

"Ne, my už jsme jedli." mávli oba rukou. "Fajn."

"Darcy, zlatíčko, oblékáme se. Jdeme ven." vytáhla jsem jí na nohy. Pomohla jsem jí obléct se a vyvedla jsem ji z hotelu. "Počkej!" doběhl nás Harry. "A mě na snídani nepozveš?" zašklebil se a předstíral, že trucuje. Zasmála jsem se. "Tak pojď."

Darcy mi okamžitě seskočila z náruče a chtěla, aby ji Harry vzal na ramena. "Hazzi?" zašeptala. "Hm?" věnoval ji úsměv Harry. "Jednou bych chtěla mít tak skvělého tátu jako ty." usmála se. Všimla jsem si jak se Harryho rty zvlnili do úsměvu a dal ji pusu na její malou ručičku. Potom zvedl pohled na mě a uvědomil si, že je celou dobu pozoruju. S úsměvem na rtech se ke mě naklonil a sladce mě políbil. Něco uvnitř mě, mě donutilo mu ten polibek opětovat. Pomalu se odtáhl a propletl naše ruce.

"Ehm, ale víš o tom, že jeden polibek ze mě nedělá tvou holku." se smíchem jsem si odkašlala.

"Ale ano. Jsi moje lady." věnoval mi zářivý úsměv.

"Pff, jsi až moc majetnický, víš to?" místo odpovědi mě umlčel polibkem.

Myslím, že jsem se do něho zamilovala. Znovu.

Little StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat