18.

12.2K 638 21
                                    

"Aha, uhm.. no, to je velmi zajímavé." s Perrie, která jen s těží potlačovala smích, jsme se podívali na sebe.

"Moc ráda bych si to celé poslechla," popadla jsem ruku blonďaté dívky stojící vedle mě "ale musíme jít." věnovala jsem jí co nejvíc možný zklamaný úsměv. Rychle jsme s chichotem odkráčeli pryč. "Pane bože, ona by nám klidně i řekla detaily." vykřikla za doprovodu šíleného smíchu, ke kterému jsem se přidala. "Sakra, Harolde, koho jsi ty ještě nepřetáhl," pokroutila hlavou, když jsme šli po dlouhé chodbě vedoucí do zasedací místnosti, kde se konala schůze. "Ještě jsi mi neřekla čí je ta košile," pozvedla její dokonale upravené obočí. "Ryan?" 

"Ne! Bože." vyhrkla jsem. "Tak?" otočila se na mě s zvědavým výrazem. "Jdeme pozdě." nereagovala jsem na její tázavý pohled. "Mladá dámo, z toho se nevyvléknete." nasadila naoko vážnej tón mezitím co otevírala velké dveře z mahagonového dřeva. 

"Jdeme pozdě?" 

"Neříkej." odfrkl si Niall, který seděl vedle Liama s otráveným výrazem. "Řečnická otázka." probodla ho pohledem Pezz. "Ou, bráška je po ránu nějákej nevrlej." poplácala jsem Zayna se smíchem po rameni a sedla si po jeho levici zatímco Perrie si sedla na jeho pravé straně. Všimla jsem si jak se Harry na mě usmál, tak jsem to úspěšně ignorovala na což jeho vřelý úsměv vystřídal zmatený pohled. "Co jsme zmeškali?" podívala jsem se na Simona.

"Řešili jsme vaši dovolenou v Riu." řekl a přes ostatní zůčastníky schůze nám opozdilcům poslal složky s dokumenty. Rty jsem naznačila vděk Zaynovy, když jsem z jeho ruky přebrala složku. "Chci, abys jela taky." podíval se mi hluboce do očí, jakoby se mi snažil promluvit do duše, protože beztak tušil, že budu mít námitky. Jeho oči na mě mě donutily držet rty v tenké lince bez jediného slova. Po chvilce co spustil oči ze mě, se rozhlédl po všech okolo. "Dále potřebuju Eleanor, Perrie a Danielle, která se tu dnes nedostavila, aby jeli taky."

"Proč? Dan je mimo město." divil se Liam. "Je to pro média. Beztak zase bude menší skandál." napadlo mě. Všechno to dává smysl. Chtějí něco udělat. Eleanor tam je jen pro vyvrácení spekulací. Perrie je snoubenka Zayna, je jasné že tam bude, ale co Dan? 

"No, to nevadí. Chceme, aby tam Car a Niall měli menší 'románek'. Co vy na to? Rozmyslete si to. Musíme později nějak odůvodnit její odchod do Ameriky." řekl jeden z těch chlápků. Tak tohle mě totálně šokovalo. "To nejde!" vykřikl Harry a rozhodil rukami. "Proč ne?" nechápavě se na něho podíval Simon. "Jo, proč ne?" zopakovala jsem po něm poněkud otravnějším vysokým hlasem. 

"A to jako spolu budou spát?" opáčil se zamračeným pohledem. Co mu jako vadí? Je jasné, že s ním nebudu spát, to by došlo i každému idiotovi, co tu sedí. Ale tak jako on si myslí, že on si klidně bude spát s kýmkoli chce a já ne?

"Harolde, kámo, pochop, Niall není zadanej a občas si zasunout musí." pokrčil Zayn pobaveně rameny. "Je to přirozený." dodal a koutky se mu tošku zvedly.. "Nemůže si najít někoho jiného, vole?" vyhrkl a nervózně si prohrábl vlasy. Jako obvykle je měl ledabyle pohozené dozadu v obrovském rozcuchu. Ale i tak to působilo přitažlivě.

"Oho, no, naneštěstí pro nás, ne každý má vždy volné místo na posteli šéfovy sekretářky." nemohla jsem si odpustit kousavou poznámku. Nechápavě se na mě podíval. "O čem tu zas sakra kecáš?" 

"Nedělej, že nevíš!" zvýšila jsem hlas. Zvedla jsem se a odešla do vedlejší místnosti, která byla s zasedací místnosti propojena, jediné co je od sebe oddělovalo byly velké skleněné dveře táhnoucí se po celé straně zdi. "Ne fakt, nemám tušení na co narážíš!" zakřičel zpět. "Ne, vážně?" vykřikla jsem co nejvíc nahlas a zabouchla jsem za sebou dveře. Tímto gestem jsem mu ale nechtěně zavřela přímo před nosem. No, vztek byl až příliš velký na to, abych se mu šla omluvit. Slyšela jsem jak se sklo s jemným vrznutím otevřelo a on nás pár slovy omluvil než vlezl do místnosti taky. 

"Mužeš mi vysvětlit co to bylo?!" rozhodil rukami. "Ty jsi s ní jako spal ve stejný den jako se mnou?" přecedila jsem skrz zatnutou čelist. 

"Ne, samozřejmě že ne!" okamžitě vyhrkl na co se mi ulevilo. Vydechla jsem a chystala se ho obejmout, ale jeho slova mě hned zastavily. "Den před tím." očima skákal z místa na místo jen aby nemusel navazovat oční kontakt. "Prosím?" nevěřila jsem, že tohle teď opravdu řekl. "Ale nemám tušení jak se to stalo. Byl jsem opilý, prostě se to stalo." vyhrkl rychle na svou obranu a zvedl před sebe ruce. Nevěříctně jsem se na něho dívala. "Dokonce  si vůbec nic nepamatuju ani jaké to bylo, i když je vlastně jasné že sex je vždycky dobrej," snažil se odlehčit situaci a zasmál se sám sobě, ale když spatřil můj naštvaný pohled, pochopil že mu to nepomáhá a že by toho měl nechat.

Otočila jsem se k němu zády a zadívala se do toho nádherného výhledu. Pořád jsem byla dost podrážděná a tak jsem se snažila vychladnout. "No ták," zakňučel a ze zadu mě objal. "Byla to jen jednorázovka." zašeptal mi to ucha, jeho dech způsobující mi husí kůži po celém těle. "To my taky." pokrčila jsem rameny. Jeho jemné rty sázely malé polibky po celém mém krku.

"To můžeme ještě změnit." sice jsem mu neviděla do obličeje, ale nějak jsem tušila, že se šklebí. "Úchyláku." zamučela jsem a jeho huď zavibrovala smíchem. "Nedělej že bys nebyla ráda." řekl mezi nádechy. Zabučela jsem, ale nálada se mi zase vrátila.

"Moje oblečení ti fakt sekne, kurva, úplně mě to vzrušuje." schválně ještě nahlas vzdychl, aby potvrdil svoje tvrzení. Jeho jazyk přejel po mém ušním lalůčku. Tělem mi projela vlna vzrušení až jsem nadskočila. To je perverzák, fakt jako.

Otočil si mě čelem k sobě a pohléhl mi do očí. "Nemyslíš, že je na čase vrátit tu košili jejímu majiteli hm?" pozvedl jedno obočí. Jeho ruka sklouzla na límec košile a pomalu rozepínal knoflíčky. Zasmála jsem se. "Tady ne," jak málo stačí tomuto klukovi, aby si u mě všechno vyžehlil. Pokoutila jsem nad sebou hlavou. "Ale bylo by to tak kurva dobré vzít si tě o to sklo nemyslíš?" olízl svůj ret a následně si do něho zakousl a potáhl za něj. "Jo, a nezapomeň dodat, že hned za tím sklem, sedí můj bratránek, který by potom po tobě šel s puškou. Jak vzrušující představa." pronesla jsem ironicky a převrátila očima.

Vrátila jsem se na schůzi, kde se všichni dívali jinam a předstírali, že nás celou dobu nesledovali. "Ehm, musím odejít, detaily mi můžete sdělit později." popadla jsem svoji tašku a mířila ke dveřím. "Papa." zamával Harry a aniž by k tomu něco dodal, prostě vyšel ze dveří. 

"Wow, to byla normálně výmluva století." uchechtla jsem se. "Co jsem mu měl jimak říct? Čau Si, jdu ošukat tvoji ségru na záchodky, ale neboj se. Na ochanu nezapomenem?" dala jsem mu lejkou facku za pouřití vulgarismu, ale na rtech mi pohrávala menší úsměv, kterému jsem nedokázala zabránit. "Co je? Nelíbí se ti to?" mrkl na mě s úsměvem, který ukázal jeho dlouho skrývané dolíčky.

"Na zácodkách to dělat nebudeme." odbočila jsem od jeho otázky. "Proč? Je to sexy." zeptal a já mu věnovala pohled. "Teda, ne že bych to už dělal." rychle dodal. Vybuchla jsem do smíchu. To je pako.

*** 

Jen co dveře pokoje za mnou zavřely, Harry mě shodil na postel a netrpělivě si přes hlavu přetáhnul třičko, no, kéž by si dal tak záležet i na jeho košili, kterou ze mě strhl tak silným způsobem, že se rozpůlila. Jeho oči doslova potemněli touhou a z ůst se mu vydralo zavrčení. Strhl ze mě moje šortky, s nimi i moje spodní prádlo. Zastonala jsem. Nemohla jsem se dočkat. V jeho kalhotech se rýsovala obrovská boule, kterou jsem pohladila na co on zavzdychal. Ruka mi putovala za lem jeho boxerek. S trhnutím spadly na zem a my se na sebe podívali plní očekávání.

Tak, moc děkuju za vaše komenty a votes u minulé části♥ a omlouvám se za jednodenní spoždění, ale nějak mi blbnul wattpad. Doufám že jste s části spokojení. Už vidím jak se vaše úchylné dušičky nemůžou dočkat příští části co? :DDD bude zítra na 100 procent:)) 

Little StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat