11. Don't cry, babe

15.3K 741 26
                                    

Za chvíli přistáváme v Londýně. Uběhli už čtyři dny od toho, co si mě začal Harry přivlastňovat jako jeho holku. Od té doby mě všemi způsoby neustále zve na rande a já stále dokola odmítám. Nevím co si mám myslet. Poslední dobou je mi s ním tak dobře. Ale fungoval by vůbec vztah mezi mnou a ním? Dokázala bych být s člověkem, kterému už od začátku lžu do očí? Kdybych teď všem řekla, že Darcy je jeho dcera, zničila by jsem mu kariéru. Fanynky se už teď s tím těžko vyrovnávají, když si najde přítelkyni, dokázaly by snést další ženu a dítě v jeho životě?

To je otázka na kterou nikdo nezná odpověď.

Harry je sám známý jako sukničkář, kdyby jsem si s ním něco začla a ono by se to pokazilo, nejvíc by to postihlo Darcy. Už jednou ve svém životě přišla o někoho koho milovala jen kvůli mě, nechci ji ublížit znovu. V jejích očích je Harry dokonalý táta, kterého si vždycky přála, ale tak jak to je tak to i zůstane, budou to vždy jen představy. Radši aby ho obdivovala a zbožňovala jako teď než aby nakonec skončila se zlomeným srdcem.

Když jsme přistáli tak jsem se odpoutala a vzala spící Darcy do náruče. Požádala jsem Paula jestli by mi nevzal kufr a společně s klukama jsme se vydali k vchodu do terminálu. Už zdálky jsem zaslechla jekot fanoušků. V rychlosti jsem si nasadila brýle.

"Ou, tak tohle je fakt síla," zašklebil se Niall a zacpal si uši. "Jo, to je" povzdechl si Zayn a rozhlédl se na všechny strany. Všude byli i paparazzi, kteří nás neustále zahrnovali otázky.

"CaroLyn, jak dlouho budete ještě tajit informace o vašem dítěti?" pokřikovali na mě ze všech stran. Ignorovala jsem je. Sklopila jsem hlavu co nejvíc to šlo a i s malou Darc jsem kráčela k východu, kde na nás čekala limuzína. Kluci se ještě trošku zdrželi a párkrát se tam fotili a rozdávali autogramy. Křik a jekot fanynek vzbudil Darcy, která se zmateně rozhlédla kolem a pak se rozbrečela. "Shh, zlatíčko." pohladila jsem ji po hlavičce "Všechno je v pořádku, maminka je tady." utěšovala jsem ji. Jenže ona nepřestala plakat.

"Co se děje?" přiběhl k nám ustaraný Harry. "Je jen vyděšená." šepla jsem. Povzdechl si. "No tak. Neplač, zlato." něžně ji pohladil po tváři. Fanynky začali vřískat, aby se vrátil. "Běžte do auta, jo? Já hned přijdu." přikývla jsem. Usmál se a políbil Darcy na čelo, to ji trošku uklidnilo. Harry sklonil hlavu a lehce mě políbil, automaticky jsem přivřela oči a užívala si ten pocit jeho sladkých rtů. Fotoaparáty začaly blikat intenzivněji, ale nám to bylo celkem jedno. Musím říct, že kluci se ani nedivili, protože tohle v posledních dnech dělá Harry celkem často. Prostě mě políbí aniž by měl důvod a to s ním ani nechodím. Zvykli si na to ikdyž občas se diví, jakto že jsem ho ještě nepřetáhla pánví. Pomalu se odtáhl, věnoval mi ještě rychlý polibek a odešel. Zůstala jsem tam překvapeně stát omráčená tím polibkem. Pokroutila jsem hlavou a nasedla do limuzíny. Všimla jsem si, že Darcy už přestala vzlykat a jen se na mě v tichosti dívala. Krátce na to se roztomile usmála. "Hazza tě má rád." zasmála jsem se.

"Příště si zakryj oči." řekla jsem nakonec, když jsem nenašla slova jak ji odporovat. Dovnitř postupně nasedali kluci. "Jsi v pořádku méďo?" zeptali se najednou. Doslova mi Darcy vytrhli z rukou a Loui si ji posadil na klín. Všichni se po ni natahovali a slibovali ji sladkosti, protože se báli, že se znovu rozbrečí. Najednou měla oči plné slz, ale já věděla že si jen plně užívá pozornost ostatních. To je prostě celá ona. Předstírá ublíženou jen kvůli gumovým medvídkům. Koutky úst se mi lehce zvedly. Myslím, že jednou svoji dcerku pošlu na herectví.

Poslední do auta nastoupil Harry a vypadal ustaraně. Chvíli se tam vybavoval s kluky a malou potom si sedl ke mě a zabořil obličej do mého krku. "Je mi to moc líto." zašeptal. Jeho horký dech mě příjemně lechtal na kůži až mi vyskočila husí kůže. "To je v pořádku. Nic si z toho nedělej." usmála jsem se. Ani se nepohl. Zůstal v stejné pozici s obličejem v mém krku.

Little StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat