~2~ Shawn's plan

463 17 8
                                    

POV. Shawn

Hoe ik Moon daar zie lopen.. Ze is zo sexy met haar blonde haren en haar perfect bruin gekleurde benen van de zon.. maar ze is wel een nerd.. dat is niet erg. Ik wil haar en ik krijg haar.. Misschien als ik met mijn beste vriend praat gaat alles wat... Soepeler

"Eyy man waar denk je aan" hoor ik een stem achter me. Ik draai me om en sta oog in oog met Jake.. Een kleine grijns vormt zich op m'n gezicht..

"Jake ik moet even wat bespreken met je"

POV. Moon

Wat bezield die jongens? Mij voor 1 nacht bij hun in bed krijgen? Waar slaat dat op!?

Oké ik geef eerlijk toe, Shawn is echt niet verkeerd hoor maar hij krijgt ieder meisje die hij wilt dus ik ga Hard To Get spelen..

Hij zorgt er zelf voor. Ik ben niet zo'n meisje die met elke jongen naar bed gaat..

Ik loop langzaam in de gang van de school rond en voel al de hele tijd ogen in mijn rug branden...

Als ik een tijdje door loop krijg ik er genoeg van.. Ik draai me heel snel om en....

Niemand..

Waarom is er niemand terwijl ik het toch echt voelde...

Waar is Cloé eigenlijk? Ik heb haar al een tijdje niet meer gezien.. Ik schop een papiertje wat voor me ligt weg maar als ik zie wat voor papiertje het is..

Het is helemaal geen papiertje maar een envelop?! Waarom een envelop? Tss sommige mensen..

Ik pak de envelop op zonder te twijfelen en kijk naar de voorkant waar met grote letters staat..

Voor Moon!!

Het maakt me nieuwschierig en maak hem snel open.. Ik zie daar weer met grote letters staan..

Kom om 13:00 naar de jongens wc's

Xx Anoniem 😏

Een koude rilling glijd over m'n lichaam en ik lees alles nog een keertje.. Waarom? Wie is het? Allemaal vragen schieten door m'n hoofd en ik kijk om me heen..

Het is nu 12:57 dus over 3 minuten moet ik bij de jongens wc's zijn.. Een zucht verlaat m'n mond en ik begin te lopen naar de wc's..

Als ik aangekomen ben is het 12:59 dus nog 1 minuut... Maar daarna hoor ik een lage stem en ik draai me om... "Hai Kylie" zegt een blondharige jongen..

Ik bekijk hem van top tot teen en net als Shawn.. Ziet hij er niet verkeerd uit.. En misschien is hij niet zoals Shawn..

"H-hai" zeg ik beschaamd. Een gemene lach siert z'n gezicht en ik weet meteen dat hij een vriend van Shawn is.. Jammer..

"Ik ben Jake" zegt hij en ik voel z'n ogen mijn lichaam scannen. "Je weet al wie ik ben dus dat is mooi" zeg ik met een zwak lachje. Hij kijkt me met een grijns aan en pakt m'n polsen vast..

"Waar is dat goed voor!" Schreeuw ik in paniek. "Sst babygirl" hij legt één vinger op m'n mond en ik zwijg..

Langzaam voel ik dat ik opgetild word over zijn schouder. "Zet me neer!" Schreeuw ik, maar natuurlijk heb ik niks te zeggen...

Na een paar minuten voel ik weer grond onder me.. Ik hoor 2 mensen lachen.. Één daarvan is Jens en de ander.. Is Shawn..

"Waarom lachen jullie?" Zeg ik zacht. Ze proesten t' uit van het lachen en hoor Shawn zeggen. "Je gezicht" mijn gezicht?

Ik kijk in de spiegel en zie mijn hoofd.. OMG hij is helemaal rood!! Het bloed stijgt naar m'n wangen en ik voel me blozen.. "I-k u-mm weet niet hoe dat komt" de jongens grijnzen. "Ik wel" ik kijk Shawn aan. "Wij zijn gewoon lekker daar krijgt iedereen t' hot van" Jake lacht en geeft hem een boks..

Hun ego? Die is echt niet goed... Ze denken dat ze alles zijn.. Maar eigenlijk gewoon niet.. Okay, we weten nu wel dat ze gewoon best knap zijn.. Wacht? Waarom vind ik ze eigenlijk knap? Nou jah Shawn is gewoon hot..

Nee Moon, je mag niet vallen voor de badboy van de school.. Ookal ben je misschien een beetje een nerd, je blijft gewoon Hard To Get..

"Waar denk je aan" hoor ik Jake zeggen. M'n hoofd schiet omhoog en ik begin te stotteren. "Ow- u-um niks hoor" ze kijken me ongeloofwaardig aan..

"Maar waarom moest ik hier eigenlijk naartoe?" Vraag ik en begin aan m'n handen te frummelen..

"Nou.... Hij word onderbroken door het geluid van de bel.. Yes! Mijn redder.. Dankje bel. Ik hou van je..

"Ik moet gaan jongens.. Doeiii"

Snel ren ik weg van de Badboys... En begin weer te denken..

Moon... Je mag niet vallen voor Badboys.. Kom op.. Je kunt het..

**********

2e hoofdstuk.. Ik verveelde me dus heb ik maar verder geschreven.. Hopelijk vinden jullie het tot nu toe een leuk boek.. Ik wou nog zeggen dat als je in het boek wou, je even je naam moet zeggen in de comments... Alvast tnx als je het gedaan hebt.. Stem allemaal op m'n boek en comment.. Loveee💦 Kylie❤️

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now