~8~ Help!

343 15 3
                                    

POV. Moon

Ik kijk Shawn aan.

Dit is zo fout...

Langzaam voel ik zijn greep verslappen. "Shawn, ik moet gaan" hij kijkt me onbegrijpelijk aan. "Waar ga je heen dan zonder mij" een wenkbrauw schiet omhoog. "Nou, weg van jou" ik geef een knipoog en loop snel weg.

Ik snap mezelf niet meer.. Ik zei dat ik niet of eerder gezegt nooit! Voor een badboy zou vallen. Maar nu weet ik het allemaal niet meer. Misschien heb ik wel gefaald..

Een zucht verlaat m'n mond en ik loop de trap af, opweg naar wat drinken. Misschien wat drank ofzo daar kan ik de nacht dan wel mee door.. Maar eigenlijk heb ik nog nooit drank gedronken.. Achjah, niemand houdt me hier tegen..

Ik loop naar de bar toe en kijk een jongen van ongeveer rond de 17 aan. "Mag ik een bacardi cola?" Vraag ik lief. "Natuurlijk mag dat, alles voor zo'n mooi meisje" hij geeft een knipoog en ik begin te blozen.

Hij geeft me het drankje en ik neem een slokje. Mmm smaakt eigenlijk niet verkeerd. Als snel heb ik het hele drankje op en begin ik wat losser te worden. Ik zie Shawn naar me kijken en een kleine glimlach verschijnt op z'n gezicht.

Ik loop naar de dansvloer toe en begin een beetje op de beat mee te dansen. Opeens zie ik Cloé en ze komt naar me toe lopen. "Hei, wat doe jij hier?" Ik kijk haar aan met een big smile. "Nou, ik was uitgenodigt haha" ze lacht en we geven elkaar een knuffel. Daarna beginnen we samen te dansen. Ik voel na een paar minuten twee sterke armen om m'n middel heen. Ik draai me om en zie Shawn voor me staan. "Hai babygirl" een grijns vormt op z'n gezicht. "Hai" antwoord ik terug. Hij trekt me dichter tegen zijn borst aan en ik hoor z'n hart kloppen.. Het maakt me rustig en voor een paar seconden ontspan ik me.

"Ik ga weer" zeg Cloé en ze grijnst naar me. "O-oke" ik begin te stotteren en ik voel een vinger m'n kin Shawn's kant opduwen. "Ik wil je baby" hij kijkt me aan en ik bijt hard op m'n lip. "En ik weet dat je mij ook wilt" fluisterd hij zacht tegen me nek aan. Z'n warme adem tintelt op m'n huid en Shawn's ogen zitten vol met lust.

Ik kan amper meer normaal ademen en begin een beetje naar lucht te happen. "Gaat het wel?" Shawn kijkt me bezorgt aan. "J-ja h-het ga-" ik word onderbroken door de warme lippen van Shawn. Ik zoen hem terug en het is niet een doodnormale kus. Maar een kus met liefde en veel emoties. M'n handen glijden naar z'n perfecte bruine haren en ik woel er doorheen. Hij tilt me op en duwt me hard tegen de muur. Hij laat een spoor van kusjes in m'n nek achter. "Shawn" zeg ik. Hij stopt niet en begint me weer te zoenen. "Moon, ik wil je" fluistert Shawn hees.

Opeens schiet alles me weer tebinnen..

Shawn is een badboy..

Shawn wilt me niet..

Hij gebruikt me alleen..

Ik mag niet voor hem vallen..

Ik duw Shawn van me af en ren als een gek naar buiten.. Weg van het feest.. Weg van Shawn... Ik zie een bankje en besluit om er te gaan zitten. Ik plof neer en kijk naar het water wat in de rivier voor me stroomt.

Moon, waar ben je mee bezig?

Een zucht verlaat m'n mond. "Moon! Hier ben je! Ik zocht je overal! Ik kijk naast me en zie Shawn.. "Loop nooit meer van me weg babygirl, en al helemaal niet als de badboy je wilt" een gemene grijns vormt op Shawn's gezicht...

Alsjeblieft zeg dat hij me niks aan doet..

********

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora