{15} Kok

287 12 0
                                    

POV

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

POV. Moon

Ik word langzaam wakker omdat Shawn een arm om me heen legt. Ik glimlach tegen de dekens aan alleen al bij de gedachte dat ik bij Shawn lig. Ik draai me om zodat ik hem aankijk. "Shawn, ik hou van je" fluister ik zachtjes. Hij grijns en drukt z'n lippen zachtjes op die van mij. Ik zoen hem terug en ga op zijn schoot zitten.

"Shawn ik ga eten voor ons maken" Shawn knikt snel nee en gooit me van hem af. Snel klimt hij boven op me. "Ik ga ontbijt regelen jij blijft hier" ik bijt m'n lip en Shawn staart er naar. Hij komt langzaam dichterbij en net voordat ik hem wou zoenen stopt hij me. "Uh-uh geen kusjes, Mendes moet ontbijt regelen" hij grijnst en ik zucht. "Okay dan Meneer Mendes, ik blijf hier wel liggen" hij knikt en staat op. "Maar dan wil ik daarna wel een kusje" zeg ik met een grote glimlach. "Natuurlijk mevrouw" Shawn lacht en loopt daarna de kamer uit...

*********

Sorry heel kort deel maar ik kon niet slapen en jah😂😂😂

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu